01 Ιανουαρίου 2016

<< Και του χρόνου... φυλακή οι αλήτες!!! >> ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

 
 
 
Σχόλια
Kristina Papoulia
Thodoris Konstantinou
Thodoris Konstantinou ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Giannis Lygouras Vi
Stella Vassala
Stella Vassala Και του χρόνου... φυλακή οι αλήτες!!!
Gigi Stratos Vafiano
Gigi Stratos Vafiano σπιτια σας το μονο σιγουρο αλλα αν ΔΕΝ διαλυθει αυτο το μπουρδελο η ΕΕ
Gogos Koxliaridhs
Haris Grigoridis
Haris Grigoridis Ε οχι και στα σπιτια τους...Τα σπιτια τους θα πρεπει να δημευθουν και αυτοι να πανε στη φυλακη
Nkitsa Nikitsa
Tasos-Stamo Pilarinos

ΠΟΠΗ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ : Η Καστοριανή αγαπημένη τραγουδίστρια και το νέο της τραγούδι " ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ" ΒΙΝΤΕΟ "





 Η  Πόπη Μπαμπούλη είναι Καστοριανή  τραγουδίστρια - η αγαπημένη Δημοτική  τραγουδίστρια πρώτα απο όλους  των Καστοριανών αλλά και όλης της Δυτ. Μακεδονίας, ενω είναι αρκέτά γνωστή σε όλη την Ελλάδα για την αμεσότητα στην ερμηνεία ,την γλυκύτητα της φωνής της - αλλα και την  βαθειά ανθρώπινη χροιά της.
 Σπάνιο χαρακτηριστικό που υπάρχει μόνο στούς μεγάλους ερμηνευτές του δημοτικού μας τραγουδιού.

Απολαύτε στο βίντεο που ακολουθεί το νέο επίκαιρο τραγούδι  της Πόπης Μπαμπούλη για την σημερινή ημέρα  της πρωτοχρονιάς  2016  μαζι με ευχές για " καλή χρονια- και ευτυχισμένο γεμάτο υγεία το νέο έτος  "


                            

Κάτι συμβαίνει με την... ολιγωρία της ΔΕΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -Χωρίς ρεύμα επί αρκετή ώρα ο μισός νομός Φλώρινας!






Το μισό του  νομού της Φλώρινας ήταν βυθισμένος στο σκοτάδι από τις 19.45 και μέχρι και  αργά σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Καμμια μέριμνα η έστω απλό ενδιαφέρον  δεν υπήρξε απο τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, ούτε βέβαια και του Περιφερειάρχη Θ.Καρυπίδη ενόψει μιάς παγωμένης νύχτας.

Είναι ένα συχνό " φαινόμενο για το οποίο οι ανέυθυνοι ' υπέυθυνοι " καταστρέφουν ηλ. οικοσκευές φτωχών πολιτών στα φτωχικά χωριά της Φλώρινας 

Στην περιοχή δήμου  Πρεσπών έχουν καταγραφεί, ολοσκερή καταστροφή οικιακών ψυγείων υπάρχουν καταγγελίες στο fyllokaiftero1.blogspot com, λόγο πτώσης η αύξησης της τάσης κατά τις απότομες διακοπές και επαναφορά του ηλ. ρεύματος. Η ΔΕΗ είναι  ο υπεύθυνος του  εγκλήματος σε βάρος των φτωχών πολιτών πρέπει να πληρώσει αποζημίωση.

Και η δικαιοσύνη πρέπει να λάβει τα μέτρα της αυτεπάγγελτα πάντα υπάρχει το νομικό πλαίσιο άν θέλει, οι πολίτες αυτοί αδυνατούν να πληρώσουν το παράβολο των 100 ευρώ προκειμένου να υποβάλουν μηνυση εναντίον της ΔΕΗ. Και η φερώμενη αριστερή κυβέρνηση αφήνει να υπάρχει ο νόμος αυτος που επέβαλε η γερμανική τρόικα και τον ψήφισαν οι προηγούμενες κυβερνήσης ΣαμαροΒενιζέλου. 
 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, αίτια της διακοπής ήταν βλάβη που παρουσιάστηκε αυτη την φορά  σε υποσταθμό της ΔΕΗ στη Φλώρινα.
 

Έτσι, χωρίς ρεύμα ήταν οι περιοχές που βρίσκονται στον άξονα από τη Βεύη και μέχρι την Κρυσταλλοπηγή!

 Δηλαδή, σχεδόν όλη η πόλη της Φλώρινας, ο δήμος Πρεσπών και κοινότητες όπως Νίκη, Βεύη, Σιταριά, Κλεινές και πολλές άλλες.
 

Ευτυχώς, το ρεύμα επανήλθε. Αλλά σύγουρα και αυτη την φορά όπως πέρσι και ..πρόπερσι, θα προξένησε παρόμοιες ζημίες στους πολίτες της φτωχότερης και ξεχασμένης περιοχής της Ελλάδος- και της Ευρώπης ( γεωγραφικά)