22 Δεκεμβρίου 2016

Απόπειρα αρπαγής βρέφους από 19χρονο Αφγανό σε σουπερμάρκετ της Κυψέλης


ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ

 
Translate this page: EN FR DE ES RU AR

Όπως γράφει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ένας Αφγανός άρπαξε το καρότσι γυναίκας, μέσα στο οποίο εκτός από προϊόντα είχε ακουμπήσει το παιδί της ενός χρόνου, και επιχείρησε να κινηθεί προς την έξοδο.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή, στις 16 Δεκεμβρίου, στις 20:30, μέσα σε σούπερ μάρκετ στην οδό Κεφαλληνίας στην Κυψέλη.

Ο 19χρονος από το Αφγανιστάν, εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία της μητέρα τους βρέφους, και άρπαξε το καρότσι με τα προϊόντα αλλά και το παιδί.

Σύντομα η 21χρονη μητέρα του από την Ρουμανία, διαπίστωσε ότι το καρότσι έλειπε από το σημείο που το άφησε και άρχισε να αναζητά εναγωνίως το παιδί της.

Κάποια στιγμή εντόπισε τον νεαρό και άρχισε να φωνάζει για να αφήσει το καρότσι. Ωστόσο εκείνος επιχείρησε να διαφύγει, ενώ φώναζε παράλληλα ότι το παιδί ήταν δικό του για να αποπροσανατολίσει ενδεχομένως τους πελάτες και εργαζόμενους που κινούνταν εναντίον του.
Όταν η μητέρα τον πρόφτασε εκείνος την χτύπησε και προσπάθησε και πάλι να ξεφύγει.

Δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε και ο πατέρας του παιδιού που ήταν σε άλλο διάδρομο του πολυκαταστήματος, ο οποίος μαζί με τους παρευρισκόμενους ακινητοποίησαν τον 19χρονο και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής βρέφους. Στο μεταξύ οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν αν στόχος του 19χρονου ήταν η αρπαγή του παιδιού ή των προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου