20 Νοεμβρίου 2016

Documento: Μία παραλλαγή της "Αυγής", με Καλογρίτσα-Βαξεβάνη, και όποιος τσιμπήσει




Μέχρι να φτιάξουν δικό τους κανάλι, οι ένοικοι του Μαξίμου είπαν να φτιάξουν μία άλλη εφημερίδα πιο έυπεπτη για το ευρύ κοινό (να μην φαίνεται από την αρχή ότι είναι κομματική), και να κάνει και λίγο πιο βρώμικη δουλειά για να μην λερώνουν στο ιστορικό όνομα της Αυγής περισσότερο.....

Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία είναι το "κουπόνι" της εφημερίδας που δήθεν είναι αδέσμευτη και βιάστηκε χθες ο τραγελαφικός Πολάκης να την διαφημίσει.
Εκδότης ο Καλογρίτσας. Καλά ακούσατε μιλάμε για τον επίδοξο καναλάρχη που πήγαινε στις κομματικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και παραλίγο να έπαιρνε κανονικό θαλασσοδάνειο από την τράπεζα Αττικής (με αντίτιμο κάτι βοσκοτόπια στην Ιθάκη) για να πληρώσει την τηλεοπτική άδεια.
Διευθυντής ο Συριζαίος-παπαγαλάκι του Μαξίμου, Κώστας Βαξεβάνης που μετά την μνημονιακή κωλοτούμπα του Τσίπρα στο "Κουτί της Πανδώρας"  ξέχασε να μιλάει για μνημόνια και τις συνέπειες του, και σε όσους τον κριτίκαραν για αυτό απαντούσε με βρωμικα υπονοούμενα που δεν ίσχυαν βεβαια. Σε εμάς στο twitter όταν τον κριτικάραμε μας είπε ότι μας θυμάται όταν του τηλεφωνούσαμε την ίδια στιγμή που δεν είμαστε καν δημοσιογράφοι για να έχουμε κάποιο ενδιαφέρον να μιλάμε με τον εγκάθετο κύριο.

Αρθρογράφος ο Λούλης, ο πρώην σύμβουλος Καραμανλή που μετακόμισε μαζί με τους καραμανλικούς στον ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας ως δύναμη συνετισμού από τις αριστερές φωνές του κόμματος.

Αρθρογράφος επίσης ο ανεκδιήγητος Καρτερός που λερώνει την "Αυγή" με αυριανίστική αρθογραφία, με κείμενα κατάπτυστα που το μόνο που φανερώνουν είναι οπαδισμό και εμμισθη σχέση με το μόρφωμα!

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου