15 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ απο την άγρια στιγμή της σύγκρουσης διαδηλωτών-ΜΑΤ στην επίσκεψη Ομπάμα. Σάπισαν στον ξύλο κόσμο οι μπάτσοι του Τσίπρα



Ένα άλλο βίντεο, πιο καθαρό από την στιγμή που νεαροί διαδηλωτές, όχι μπαχαλάκηδες, αλλα πολιτικοποιημένοι που φόρεσαν κράνη για προστασία σπάνε την απαγόρευση Τσίπρα και προσπαθούν να περάσουν το αστυνομικό μπλόκο....

Δυστυχώς μετά το αληταρίο της αστυνομίας Τσίπρα-Τόσκα έδειρε κόσμο και ακολουθούν σχόλια του  Γιώργου Αλεξάτου


Αφήνιασε το συμπλεγματικό ανθρωπάκι. Δεν του χωράει στο μυαλό πως μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν συμμορφώθηκαν με την απαγόρευση και επιχείρησαν να διεκδικήσουν το στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα στη διαδήλωση.

Αφήνιασε ο ανθρωπάκος και ξεμόλησε τις δολοφονικές ορδές των ένστολων χρυσαυγιτών εναντίον μας, με ρόπαλα και καταιγισμό χημικών.

Για όσους-ες ήμασταν στις πρώτες σειρές της πορείας, η απόπειρά μας να επιβάλλουμε τον σεβασμό της δημοκρατίας σπάζοντας την απαγόρευση του αμόρφωτου ηγετίσκου του ασήμαντου, αποτελούσε αυτονόητη υποχρέωση απέναντι στην προσωπική ιστορία καθενός μας και απέναντι στην ιστορία και στο μέλλον αυτού του λαού κι αυτού του τόπου.

Για το συμπλεγματικό ανθρωπάκι, που δεν μισεί τίποτα περισσότερο όσο τους αριστερούς που του υπενθυμίζουν τα όσα ξεπούλησε και ξεπουλάει, θα είναι παντοτινό στίγμα.
"Τσίπρα τον έλεγαν, παιδί μου, αυτόν που έστειλε ένστολους ναζί να χτυπήσουν αριστερούς, όταν ήρθε στην Ελλάδα ο δολοφόνος Ομπάμα", θα αφηγούνται αργότερα οι άνθρωποι σ' αυτόν τον τόπο. Ακόμη και πολλοί από τους τωρινούς οπαδούς του. Που θα ντρέπονται να μαθευτεί πως στήριζαν έναν τέτοιο συμπλεγματικό ανθρωπάκο.

Μια φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ είναι στο νοσοκομείο με σκισμένο το κεφάλι και ίσως σπασμένο το τύμπανο του αυτιού από μία από τις χειροβομβίδες που έριξαν οι ένστολοι χρυσαυγίτες του Τσίπρα στην πορεία πάνω στον κόσμο.

Για λόγους ιστορικούς υπενθυμίζω πως ο Πέτρουλας ήταν επίσης φοιτητής της ΑΣΟΕΕ και πως χτυπήθηκε στο ίδιο σημείο στην οδό Σταδίου από δακρυγόνο.
Τσίπρα, έβαψες τα χέρια σου με αίμα, αλητάμπουρα!

Έκλεισαν το μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από παντού και έριχναν χημικά, χωρίς ν' αφήνουν διέξοδο διαφυγής. Κατά συνέπεια, επιδίωκαν να πεθάνουν άνθρωποι.

Κοπάναγαν κόσμο με ανάστροφο το γκλομπ, με το σίδερο στο κεφάλι, άρα και πάλι να σκοτώσουν άνθρωπο ήθελαν.

Αυτά συνέβησαν σήμερα. Επί πρωθυπουργίας Τσίπρα! Ο οποίος έδινε, έτσι, διαπιστευτήρια αφοσίωσης στην αμερικανοδουλεία, μακελεύοντας αριστερό κόσμο.

Υποθέτω πως απόψε κιόλας χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσουν τις κομματικές τους ταυτότητες, διαχωρίζοντας τη θέση τους από αυτό το επικίνδυνο ανθρωπάκι με τις δολοφονικές τάσεις. Πριν έρθει η μέρα και σκοτώσει άνθρωπο, οπότε δεν θα 'χουν πού να κρυφτούνε οι ίδιοι για να αποφύγουν την οργή της κοινωνίας.


 ΔΕΙΤΕ  ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

                                    .




Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου