11 Νοεμβρίου 2016

Καστοριά : Εικόνες απο την σημερινή Παρέλαση με την επίσκεψη του Πάκη Παυλόπουλου για την επέτειο της απελευθέρωσης της Καστοριάς

Ρεπορτάζ: Μανώλης Μάνου



Η καθιερωμένη παρέλαση για την απελευθέρωση της Καστοριάς 'οπως  γιορτάζετε  κάθε χρόνο ως μιά τοπική εθνικής σημασίας γιορτη την 11η Νοεμβρίου φέτος πραγματοποιήθηκε λόγο της παρουσίας του "Προέδρου της Δημοκρατίας"κάτω απο πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα τα οποία είχαν βάλει στον "γύψο " τους πολίτες της Καστοριάς  αλλά και τους δημοσιογράφους αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο η ποιότητα των φωτογραφιών μας δεν είναι αυτη που θα έπρεπε αφου η αστυνομία (όχι με δική της ευθύνη) είχε περιορισμένους τους δημοσιογράφους σε 5 τετραγωνικά μέτρα πεζοδρόμιο πολυ μακριά απο τον Πάκη Παυλόπουλο λες και ...κινδύνευε απο τους δημοσιογράφουςο τροικανόφιλος Π.της Δ.

 Εκτενέστερα όμως θα ασχοληθούμε ως οφείλουμε εκ του λειτουργήματος μας  σε άλλο επόμενο  ρεπορτάζ μας.







Είναι οι δημοσιογράφοι της φωτοδημοσιογραφίας και του ρεπορτάζ οι οποίοι "φυλακισμένοι " σε πέντε τετραγωνικά προσπαθούμε τι ;... να δώσουμε εικόνα υπο συνθήκες απαγόρεύσεων άλλων εποχών ολιγότερο φασιστικών αποφάσεων .  Ποιός όμως έδωσε αυτή την εντολή στην αστυνομία  ; θα το δούμε σε επόμενο άρθρο ρεπορτάζ μας .

Στις εικόνες αυτές άνω και κάτω  βλέπουμε τους δημοσιογράφους σε μεγάλη απόσταση απο το σημείο των επισήμων όπου βρίσκεται και ο Πάκης Παυλόπουλος,  οι οποίοι και είναι κάτω απο το άγρυπνο βλέμμα τόσο της αστυνομίας όσο και τις φρούράς  με πολιτική ενδυμασία  του Π. της Δ.οι οποίοι μας απαγορεύουν να κάνουμε ούτε στην κυριολεξία ένα  μέτρο πιο εκεί ...απο το σημείο που καθόρισαν-διέταξαν. ( Δεν ήταν απόφαση της αστυνομίας η οποία να σημειωθεί ήταν αναλογικα με άλλες περιπτώσεις άψογη στην συμπεριφορά της -εκτελούσε εντολές άλλων... )





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου