10 Νοεμβρίου 2016

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών από τη Θεσσαλονίκη φοβίζει την κυβέρνηση Οι πολίτες άρχισαν να μεριμνούν ο ένας για τον άλλον, κάτι που η κυβέρνηση δεν κάνει…





Ξεσηκώνονται οι πολίτες της Ελλάδας με τους πλειστηριασμούς. Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών φουντώνει και κάθε Τετάρτη, σε πολλά Ειρηνοδικεία της χώρας, έχουμε μαζική προσέλευση ανθρώπων με ένα σκοπό: να μην πάει σπίτι στα χέρια κράτος – τραπεζίτη.
«Καμία λαϊκή περιουσία δεν θα χαθεί» λένε οι μπροστάρηδες του αγώνα. Ένας αγώνας που γιγαντώνει μέρα με τη μέρα. Ένας αγώνας που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και έχει θορυβήσει πάρα πολύ την κυβέρνηση. Όσο όμως τα κέντρα αποφάσεων δεν νομοθετούν, όσο υπάρχει κενό νόμου και βγαίνουν στο σφυρί λαϊκές περιουσίες από τράπεζες και δημόσιο, τόσο το κίνημα θα αντιστέκεται.
Δεν τους φοβίζουν τα ΜΑΤ.
Δεν τους φοβίζουν οι εκβιασμοί.
Έχουν έναν και μοναδικό σκοπό: Να προστατέψουν ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Το αυτονόητο, αυτό που έπρεπε κάθε κυβέρνηση σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη, να προστατεύει τον οικονομικά αδύναμο, το πράττουν οι απλοί πολίτες.
Το κίνημα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης άρχισε να δέχεται και τηλεφωνήματα από άλλες περιοχές του νομού και ήδη σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πολυκατοικία που υπάρχει πρόβλημα με σπίτι που βγαίνει σε πλειστηριασμό, υπάρχει άμεση ενημέρωση και φυσικά άμεση ανταπόκριση και βοήθεια.
Δεν είναι όμως μόνο οι πλειστηριασμοί. Είναι και οι διακοπές ηλεκτροδότησης λόγω χρεών, διακοπές παροχής νερού λόγω χρεών. Και εκεί το κίνημα της Θεσσαλονίκης βοηθάει όσο μπορεί. Για τον λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας την προσεχή Παρασκευή, έξω από κεντρικό γραφείο της ΔΕΗ.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε από το κανάλι μας στο youtube, τις εικόνες που διαδραματίζονται κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.
Δείτε τι έγινε χθες στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης

Τι έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου