21 Νοεμβρίου 2016

Ακίνητη περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων: Λέμε ΟΧΙ στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του Πάνου Καμμένου και των Δανειστών!


Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε Σύσκεψη Ενημέρωσης και οργάνωσης Κοινής Δράσης τη Δευτέρα 28/11/2016, στις 19.00 μ.μ. στη Λέσχη των Αναιρέσεων, Ιπποκράτους 175 β, Αθήνα
 Η ακίνητη περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων, που ο Στρατός καπηλεύεται εις βάρος της εργαζόμενης πλειοψηφίας έχει μπει στο στόχαστρο πολλών. Από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π.Καμμένο και το σύνολο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέχρι την Εκκλησία, τους εμπόρους γης, αλυσίδες SUPER MARKET, κατασκευαστές, την τουριστική βιομηχανία, τους εμπόρους και βιομήχανους οπλικών συστημάτων, τους Τοκογλύφους, Έλληνες και ξένους. 
Όλοι ορέγονται να αρπάξουν κοψοχρονιά και να εκμεταλλευτούν φιλέτα γης απίστευτης ομορφιάς και τεράστιας αξίας, ενώ τα κυβερνητικά κόμματα σχεδιάζουν μεγαλεπήβολες αγορές οπλικών συστημάτων προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους Μεγαλοϊδεατικούς στόχους του ελληνικού κεφαλαίου στην Ανατολική Μεσόγειο και παράλληλα να οικοδομήσουν πολιτικές σχέσεις διαμέσου της «Διπλωματίας των Εξοπλισμών» με την Αμερικανική κυβέρνηση και τα κράτη μέλη της Ε.Ε. αγοράζοντας όπλα!

Η περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων περιλαμβάνει ακίνητα, τόσο αστικά όσο και εκτάσεις. Με την στήριξη λοιπόν όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ και των φιλικών στον ΣΥΡΙΖΑ μέσων –που σε προηγούμενη φάση διαμαρτύρονταν για αυτό το πρωτάκουστο ξεπούλημα- ο Υπουργός Άμυνας Π.Καμμένος έστησε το εξής κόλπο:

Λίγο πριν το κλείσιμο της Βουλής για το καλοκαίρι ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ). Ανάμεσα στ΄ άλλα προέβλεπε τη δημιουργία της ΥΠΑΑΠΕΔ με στόχο την εμπορική εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας των Ε.Δ., που υπολογίζονταν πάντα με του ΥΕΘΑ Π.Καμμένο σε 34 δις ευρώ. 

Για να καμφθούν οι κοινωνικές αντιδράσεις για τη βάρβαρη αυτή ιδιωτικοποίηση-εμπορευματοποίηση και να χρυσωθεί το χάπι το Υπουργείο Άμυνας και τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την πλήρη στήριξη φυσικά των ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΝΔ-Χρυσή Αυγή-Ένωση Κεντρώων προπαγάνδισαν ότι πρόκειται για ενοικίαση 50-99 ετών!

Να τι προπαγανδίζει το Υπουργείο Άμυνας

«Η αξιοποίηση των ακινήτων , θα γίνει με τουλάχιστον 5% ετήσιο αντάλλαγμα επί της αντικειμενικής αξίας τους, και σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται τη μεταβίβαση της κυριότητας τους, καθώς σκοπός είναι ο διαρκής χαρακτήρας των οικονομικών εισροών που θα προκύπτουν και όχι η εφάπαξ αξιοποίηση τους και η περαιτέρω απογύμνωση των Ταμείων από τα περιουσιακά τους στοιχεία».

Μάλιστα για να στηθεί αυτό το χακί real estate συγκροτήθηκε ομάδα που έχει επικεφαλής έναν επιχειρηματία, τον Γιώργο Ζησιμάτο και έχει στελεχωθεί από ανθρώπους εξειδικευμένους στον χώρο.
Η βασική ιδέα του “χακί real estate” είναι ότι δεν πωλείται τίποτα αλλά όλα όσα μπορούν να αποδώσουν νοικιάζονται. Αυτά λέει η προπαγάνδα…
Την λειτουργία λοιπόν των Ενόπλων Δυνάμεων με όρους Αγοράς και την επέλαση τοιυ Νεοφιλελευθερισμού αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι επιχειρηματίες. 
Ότι δεν πρόκειται για ένα καπρίτσιο των ΑΝΕΛ, αλλά για επιλογή επιβολής των όρων του ολοκληρωτικού καπιταλισμού από τα πρώην εθνικοαπελευθερωτικά αντιμνημονιακά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την πλήρη στήριξη ολόκληρου του αστικού κατεστημένου που χυμάει να αρπάξει «τα ασημικά του δημοσίου», περιγράφεται αναλυτικά στην ανακοίνωση μας: 
 
Ο ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ   http://diktiospartakos.blogspot.gr
 
Εκεί μεταξύ άλλων περιγράφουμε όχι μόνο την εμπλοκή των φαντάρων, αλλά κυρίως αποκαλύπτουμε το πόσο εχθρικές είναι αυτές οι κυβερνητικές επιλογές για την εργαζόμενη πλειοψηφία, πόσο άθλιες μεθοδεύσεις ξεδιπλώνονται προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, οι Έλληνες και ξένου επενδυτές!  
ζ. Εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας του ΥΠΕΘΑ από τη νεο- σύστατη Υπηρεσία Αξιοποίησης της Και Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ.). Συγχρόνως, επαναπροσδιορίζεται η διατήρηση ή μη των επιταγμένων από τη ΣΥ εκτάσεων.
Η κυβέρνηση θα βασιστεί και πάλι στη δωρεάν εργασία των φαντάρων που σχεδιάζεται να επανδρώσουν το νέο χακί ΤΑΥΠΕΔ: αποφοίτους Πολυτεχνικών Σχολών, δικηγόρους, οικονομολόγους κλπ. Αν επομένως ο νόμος για τη θητεία εισάγει την πιο οργανωμένη και εκτεταμένη εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων και διαμέσου του εθελοντισμού και της μοριοδότησης την ένταση του ανταγωνισμού μεταξύ των εργαζομένων για να εξασφαλίσουν μόρια για την συμμετοχή τους από καλύτερη αφετηρία σε διαγωνισμούς του Δημοσίου, διασπώντας την εργατική τάξη και εντείνοντας τους καθημερινούς εμφυλίους για μια θέση εργασίας περιορισμένου χρόνου. Το χακί ΤΑΥΠΕΔ έρχεται να ξεπουλήσει στο ιδιωτικό κεφάλαιο τα φιλέτα γης και εκατοντάδες νησιά στο βωμό της κερδοφορίας της τουριστικής βιομηχανίας, χρησιμοποιώντας τη ΜΟΜΑ ως μηχανισμό για να καμφθούν όλες οι αντιστάσεις.  Την ίδια μέρα λοιπόν που χάριζαν το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» στον Λάτση, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος επέλεξε να αναδείξει τον άλλο πυλώνα του άγριου ξεπουλήματος, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τη ΜΟΜΑ, αποκαλύπτοντας ότι τα τουριστικά μεγαθήρια  θα χαρακτηρίζονται ως «οχυρά» και θα κατασκευάζονται από τη ΜΟΜΑ, για να μην απαιτούνται διάφορες εγκρίσεις. Αυτά υποσχέθηκε ο Πάνος Κάμμενος, μιλώντας πρόσφατα στο ΕΒΕΑ"!
Η τελευταία γραμμή άμυνας του ηγέτη των ΑΝΕΛ και της κυβέρνησης είναι να προβάλλει την άρνηση των Δανειστών στο ξεπούλημα του χακί ΤΑΥΠΕΔ, διαδίδοντας ότι θέλουν αυτοί να διαχειριστούν και καρπωθούν τα κέρδη από την εκποίηση, συγγνώμη από την ενοικίαση για 99 χρόνια!
Κάτω λοιπόν τα χέρια αδίστακτοι δανειστές από την "εθνική μας ανεξαρτησία", κάτω τα χέρια από την "εδαφική μας ακεραιότητα", σπιθαμή αυτής της γης δεν πρόκειται να πουληθεί, συγγνώμη ενοικιαστεί για 99 χρόνια από εσάς... Μόνο από τον Τσίπρα, Καμμένο, Ζησιμάτο!
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καλεί σε "εθνική ενότητα" για την υπεράσπιση της "Λαϊκής Κυριαρχίας", ώστε να μπορέσει η κυβέρνηση να ξεπουλήσει τα πάντα, έχοντας βεβαίως πρώτα εκμεταλλευτεί εργασιακά τους φαντάρους και κοροϊδέψει τον λαό μας!       
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 
ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΤΩΝ Ε.Ε.-ΔΝΤ, ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ    
Εμείς καλούμε το εργατικό κίνημα, τους επιστημονικούς φορείς, τις οικολογικές κινήσεις και τα κινήματα πόλης, τους φοιτητικούς συλλόγους και τις Κινήσεις Ανέργων  για να συγκροτήσουμε ένα πλατύ αγωνιστικό Μέτωπο με στόχο να μπλοκάρουμε τη βάρβαρη ταξική επίθεση που ντύθηκε στα χακί και το τεράστιο ξεπούλημα που προωθεί η κυβέρνηση.
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να Αρνηθούν την συμμετοχή τους σε όλα αυτά και να παλέψουμε όλοι μαζί για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.  
Ο Αγώνας ενάντια στα βίαια αντεργατικά μέτρα και την ιδιωτικοποίηση- εμπορευματοποίηση-καταστροφή του περιβάλλοντος, ενάντια στις αγορές όπλων και στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, ενάντια σε ΝΑΤΟ-ΕΕ και τις συμμαχίες με το κράτος τρομοκράτη Ισραήλ αλλά και τους δικτάτορες της Αιγύπτου, ενάντια στο κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, τον εθνικισμό και το φασισμό, είναι Αλληλένδετος.    
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου