06 Νοεμβρίου 2016

Ο «πόλεμος των πόλεων» είναι κοντά: Πληροφορίες ΣΟΚ από την ΕΛ.ΑΣ.


Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων έφερε δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνους εποίκους στην χώρα,

οι οποίοι σε περίπτωση κλιμάκωσης της κατάστασης σε Μέση Ανατολή και Τουρκία αναμένονται να αυξηθούν σε υπερμέγιστο βαθμό.
Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση κοινωνικών αναταραχών ή πολέμου θα στραφούν κατά των πολιτών για να βρουν φαγητό και στέγη.
Σαν μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», καταφθάνουν στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. αναφορές για κινήσεις ύποπτων ατόμων που διαθέτουν διαβατήρια Συρίας το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Όπως μεταδίδεται, στην χώρα μας έχουν εντοπιστεί τα ίχνη τουλάχιστον πέντε ατόμων τα οποία φέρεται να σχετίζονται με το Ισλαμικό Χαλιφάτο. Σε πληροφοριακά δελτία της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται λόγος για κινήσεις πέντε υπηκόων Συρίας που έχουν πραγματοποιήσει ταξίδια από και προς την Ελλάδα.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι πέντε ύποπτοι φέρεται να έχουν επισκεφθεί κέντρα μεταναστών, ενώ εμφανίζονται να έχουν σχέσεις με το Ισλαμικό Χαλιφάτο.
Αρμόδιοι αξιωματικοί, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν, σημειώνουν πως πρόκειται για στρατολόγους του ISIS, οι οποίοι επιχειρούν να διακρίνουν σημάδια «ριζοσπαστικοποίησης» στους προσφυγικούς καταυλισμούς.
Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την απόγνωση ορισμένων «προσφύγων και μεταναστών».
Αντιλαμβάνεστε τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Ο πόλεμος των πόλεων σε λίγο θα είναι μία πικρή πραγματικότητα, καθώς οι μουσουλμάνοι θα έχουν ανάμεσά τους ηγέτες που θα τους κατευθύνουν στοχευμένα.
Πόσοι από εσάς είστε έτοιμοι;

 
Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου