15 Νοεμβρίου 2016

Οχι αλλα δακρυα Πακη Γιατί ντρέπομαι που είμαι Ελληνας


Λες και δεν υπάρχουν στην ιστορική μνήμη του Πενταγώνου οι φάκελοι με τους μιζαδόρους




-Kύριε Ομπάμα, σας παρακαλώ μην ξεχνάτε τη χώρα μου. Κλαψ, κλαψ, κλαψ…

Αυτά είπε ανάμεσα στα άλλα ο ανεκδιήγητος Πάκης που έχει διορίσει 1.000.000 κηφήνες στη Δημόσιο και περνάει τη μέρα του σε ένα χλιδάτο παλάτι-το Προεδρικό Μέγαρο-που έκανε ακόμη κι αυτόν τον Ομπάμα να ψαρώσει και να τον ρωτήσει εάν αυτό είναι το σπίτι του.

Λίγο πριν ο πρωθυπουργός Τσίπρας  εκλιπαρούσε κι αυτός με τη σειρά του τον Ομπάμα να παρέμβει στη Μέρκελ ώστε να μειωθεί το χρέος για να μπορεί πληρώνει χαλαρά τους 2.500 κηφήνες της ΕΡΤ που πάρκαραν εδώ όλες οι κυβερνήσεις. Με γλειψίματα και εκβιασμούς το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης απαιτεί, σαν κακομαθημένο παιδί, να του κουρευθεί το χρέος που δημιούργησαν οι πάσης φύσεως αναθέσεις και μίζες της μεταπολίτευσης. Λες και δεν υπάρχουν στα Αρχεία της CIA και στην ιστορική μνήμη του Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ και στο Πεντάγωνο οι φάκελοι με τους μιζαδόρους Ακηδες που έριξαν μια χώρα με απίστευτες φυσικές ομορφιές, πλούσιο υπέδαφος και αστείρευτες πηγές ενέργειας, στα βράχια. Αυτό το ταξίδι ήταν πράγματι ωφέλιμο για τον Ομπάμα μια και γνώρισε από κοντά την Μπανανία των Νεοελλήνων της οποίας οι ηγέτες περιφέρουν το άχρηστο σαρκίο τους σε χλιδάτα ανάκτορα, διορίζουν τους κομματικούς στρατούς τους, παντελονιάζουν τις μίζες τους και δεν αφήνουν κομπίνα και αρπαχτή που να μην κάνουν όσο τους δίνεται η δυνατότητα. Και στην συνέχεια δεν έχουν πρόβλημα να ξεφτιλίζονται παγκοσμίως για να διαγραφούν τα κρατικά φέσια που φέρουν την υπογραφή τους.


Το πολιτικό προσωπικό και μια χούφα οικογενειών-κρατικοδίαιτων μαφιόζων που πέταξαν τη χώρα στα βράχια εκλιπαρούν τώρα με τα (πρόχειρα) δακρυά τους έλεος και κούρεμα του χρέους.
Γαμώ την εθνική αξιοπρέπειά μας μια και για προσωπική δεν το συζητάμε.
Ετσι έχουν τα πράγματα και αλίμονό μας εάν δεν ντρεπόμαστε που είμαστε Ελληνες όταν βλέπουμε την απίστευτη υποκρισία του πολιτικού προσωπικού να ξετυλίγεται μπροστά μας.

Κανείς Ομπάμα δεν μπορεί να σώσει ένα κράτος το οποίο από την πρώτη στιγμή της γέννησής του (με σπάνιες φωτεινές εξαιρέσεις) κυβερνάνε διεφθαρμένοι και μαφιόζοι που μεταγγίζουν το DNA τους από την μία φαμίλια στην διάδοχό της…
killbill
44unspecified

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου