21 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Η δημοτική αρχή για τα μάτια του Πάκη φύτεψε εκατοντάδες λουλούδια αλλά όχι για τους δημότες

Ρεπορτάζ : Μανώλης Μάνου

Τι τίτλο να βάλεις σε ένα ρεπορτάζ  σε εποχές που οι πολίτες -  οι άνεργοι  της Καστοριας σχεδόν του 70%  δεινοπαθούν εξαιτίας της ψεύτικης κρίσης που δημιούργησε η τραπεζοκρατία της εγκληματικής Ε.Ε ένας δήμαρχος ο  κ. Ανέστης Αγγελής δαπανά χρήματα των εξαθλιωμένων πολιτών  για μια επισκεψη ολίγων λεπτών (και μόνο για την παρέλαση της  απελευθέρωσης της πόλεως) του Προεδρου της Δημοκρατίας - ποιας Δημοκρατίας ; ποιού Προέδρου ; του πρώην αντιπροέδρου της Ν.Δ, του Προεδρου κ. Πάκη Παυλόπουλου ο ποίος δέχθηκε το τρίτο μνημόνιο Τσίπρα.

Είναι ο ίδιος ο δήμαρχος ο οποίος  προεκλογικά υποσχεθηκε κατι διαφορετικό (απο τον  προκάτοχο του τον οποίο και μαύρισαν οι δημότες στις τελευταίες εκλογές) οι δημότες  πιστεύοντας τις υποσχέσεις του Ανέστη Αγγελή τον εξέλεξαν.

Τα χρυσάνθεμα φυτεύτηκαν σε ακαλλιέργητο έδαφος μέρες πριν και κατα την ημέρα της επίσκεψης του κ. Πάκη Παυλόπουλου ήταν σχεδόν  μισο-μαραμένα .


Ολο το προηγούμενο διαστημα πριν την έλευση του κ. Πάκη Παυλόπουλου η δημότες έβλεπαν αυτην την κατασταση στα πάρκα και στον ίδιο  κεντρικό δρόμο της πόλεως της Καστοριάς ο οποίος αποτελεί και την είσοδο.



Ο Πρόεδρος της "Δημοκρατίας" φθάνει και βλέπουν τα μάτια του αυτό που ήθελε να δούν ο άλλοτε  συνάδελφος του στο κόμμα της Ν.Δ .Η διαφορά και το μέγα θέμα  προκύπτει με... το ερώτημα της σπατάλης; και στην περίπτωση που δεν διατηρηθούν προς όφελος των δημοτών τα άνθη αυτα του χρυσάνθεμου  για εύλογο- λογικό διαστημα 1-2 ετών όπως ορίζει η επιστήμη. 




1 σχόλιο: