24 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Δείτε : Ο πολιτικά θλιβερός Διαμαντόπουλος πάλι κατά των τοπικών σάϊτ καταφέρετε - Οταν δεν βρίζει την αστυνομία κατι βρίσκει να κάνει απο το facebook

Μετά την πράγματι σκληρή εργασία του στο Γερμανικό ΟΤΕ,  το οποίο  αυτο το διάστημα και προφανώς για αρκετούς μήνες του παρέχει πληρωμένη αντιμνημονιακή άδεια εγκυμοσύνης όπως γραφούμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας.

Σειρά θα έχουμε εμείς τωρα το fyllokaiftero1.blogspot.com να υποστούμε την μανία του.
Να τον χέρεστε  "σύντροφοι " Π. Λαφαζάνης και εσείς  ΛΑΕ (μνημονιακοί και του πέους τα ενιάμερα) 
Οι πάντες γνωρίζουμε οτι δεν είναι που ο Β. Διαμάντόπουλος έφυγε απο τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ως "γνήσιος αντιμνημονιακός"  αλλα... ήταν που ο Τσίπρας ΄θα τον έδιωχνε επειδή η "εκκλησία" έθεσε ως όρο στόν Α.Τσίπρα να τον πετάξει απο τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί την είχε προσβάλλει και απο μιά άποψη είχαν δίκιο οι ρασοφόροι.

ΦΟΥΛ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ -ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ




Σε προηγούμενη ανάρτηση μου,με αφορμή κείμενο που υπέγραφαν δημοσιογράφοι και αναφέρονταν σε "κέντρα εξουσίας" που απειλούν μέσω ένδικων μέσων την "ελευθεροτυπια",σχολίασα εκτενώς και ανέφερα ως χαρακτηριστικό παράδειγμα "κίτρινης" δημοσιογραφίας το Oladeka.
Ανέφερα επίσης πως δεν ειναι το μόνο στο νομό.
Παρακάτω ο Σάκης Καρανικολόπουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΕΝ.ΔΗΜΟ της Καστοριάς,απαντά στο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ,ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΟ,ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ blog του νομού μας.
Μόνο τυχαία δεν είναι η στοχοποίηση του επικεφαλής της παράταξης.
Οι ΕΝ.ΔΗΜΟ αποτελούν μια δημοτική παράταξη που η δημιουργία και η λειτουργία της,αποτελεί δημοκρατική εξαίρεση σε σχέση με τα υπόλοιπα προσωποκεντρικά μορφώματα.
Οι ΕΝ.ΔΗΜΟ αποτελούν τον μοναδικό προοδευτικό πόλο του δημοτικού συμβουλίου.
Στους ΕΝ.ΔΗΜΟ δεν μπορούν να βρουν ερείσματα τα παράσιτα της "ενημέρωσης" γι' αυτό σκυλιάζουν!!!
Σακη Καρανικολόπουλε έχεις την στήριξη και την αλληλεγγύη μου σε αυτόν τον αγώνα που δίνεις.
Όλα αυτά με κάνουν περήφανο και δικαιώνουν την επιλογή μου να στηρίξω τους ΕΝ.ΔΗΜΟ κόντρα στο τότε κομματικό(νεομνημονιακό) κατεστημένο του ΣΥΡΙΖΑ που σας πολέμησε υπόγεια...


Αφορμή για αυτό το άρθρο είναι αντιμετώπιση και η ενασχόληση με το πρόσωπό μου από το blog με την επωνυμία “SvouraNews.gr”. Άνθρωποι κρυμ...
dimotiki-kinisi.blogspot.com|Από ΕΝ. ΔΗΜΟ. Ενεργοί Δημότες Καστοριάς



ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ "Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ "

Υιός Πανούση σε Διαμαντόπουλο: Γίνε Άρης να ΠΟ(Υ)ΣΤΑΡΕΙΣ

Υιός Πανούση σε Διαμαντόπουλο: Γίνε Άρης να ΠΟ(Υ)ΣΤΑΡΕΙΣ
Φωτό από Facebook


Τελευταία ενημέρωση: 06.06.2015 | 19:11
Η αντιπαράθεση Πανούση – Διαμαντόπουλου παίρνει... οικογενειακές διαστάσεις. Ο γιος του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση, Απόστολος, χαρακτηρίζει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ “τρελό του χωριού”. 
Με ανάρτηρή του στο Facebook ο Απόστολος Πανούσης απαντά στην κριτική του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, για τον οποίο είχε πει πως “έχει ακροδεξιά ρητορεία”.

Ο υιός Πανούσης έγραψε: «Γίνε “Aρης Να ΠΟ(Υ)ΣΤΑΡΕΙΣ…Ο «ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ…Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ…»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου