08 Οκτωβρίου 2016

Προελαύνουν οι πασοκοι στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του συνεδρίου!



Νευρικότητα στις τάξεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί με τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών σε πολλές τοπικές. Η περσινή αποχώρηση των πραγματικών αριστερών δυνάμεων από το κόμμα και η έκθεση των "Προεδρικών" του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητικές-μνημονιακές θέσεις σε μεγαλύτερο βαθμό από τον βαθμό έκθεσης των πασοκογενών, φέρνει αλλαγή σκηνικού ως τώρα (δεν έχουμε πλήρη εικόνα βεβαίως)!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σε δήμο της Αττικής που υπάρχει αντίστοιχη τοπική του ΣΥΡΙΖΑ ο συντονιστής, φίλος της ηγεσίας βγήκε έκτος από τους 6 υποψήφιους και δεν εκλέχθηκε στην εκλόγιμη 4αδα, με νεοφερμένους από το ΠΑΣΟΚ να καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις!

Σε έτερο δήμο της Αττικής και σε άλλη τοπική του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν καταγγελίες νοθείας αφού στην θέση μελών που είχαν δικαίωμα ψήφου εμφανίστηκαν άγνωστοι με τα επώνυμα τους γιατί απλά μέλη δεν ήθελαν να ψηφίσουν. Στην ίδια τοπική ο "τσιπρικός" καθοδηγητής πήρε την ψήφο των συγγενών του και δεν βγήκε ενώ προερχόμενοι από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ πήραν την θέση των συνέδρων!
Με ενδιαφέρον περιμένουμε το Συνέδριο για αν δούμε τους πασοκογενείς και τις δυνάμεις τους, όπως και εξελίξεις με αποχωρήσεις από το κόμμα Τσιπρικών που θα χάσουν αναγκαστικά (λόγω νέων συσχετισμών) οφίτσια! Αν και Πασοκογενεις και ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα βαδίσουν μαζί με στόχο να μην χαθούν τα μισθα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου