31 Οκτωβρίου 2016

Ο καρκίνος θεραπεύεται μόνο με φυσικά μέσα


  • Γράφτηκε από την  Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά
Ο καρκίνος θεραπεύεται μόνο με φυσικά μέσα
Ξεπεράστε το φόβο σας. Προτιμήστε φυσικές θεραπείες. Ο καρκίνος θεραπεύεται!

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο British Medical Journal αποκάλυψε μία από τις πιο απεχθείς απάτες υγείας, η οποία για δεκαετίες εξόντωνε ανθρώπους με τον πιο φρικτό και απάνθρωπο τρόπο.

Η απάτη αυτή είναι η χημειοθεραπεία.
Είναι τρομακτικό ακόμη και να σκεφτεί κανείς ότι η ανθρωπότητα εξαφανίζεται από τον κόσμο της φαρμακολογίας και της ιατρικής. Αυτές οι δύο κλάδοι της επιστήμης υπάρχουν για να βοηθήσουν τους πιο ευάλωτους ανθρώπους, ιδιαίτερα τους ασθενείς που πάσχουν από ασθένειες, όπως ο καρκίνος. Αντί να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους, προκαλούν επιδείνωση της υγείας τους με τοξικά φάρμακα.
Ο Δρ Β Hardin Jones, καθηγητής Ιατρικής Φυσικής και Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στο Berkeley, έχει μελετήσει το προσδόκιμο ζωής των ασθενών με καρκίνο περισσότερο από 25 χρόνια, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι χημειοθεραπείες δεν λειτουργούν. Ο ίδιος δήλωσε ότι πολλοί ασθενείς με καρκίνο που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία έχουν πεθάνει με φρικτό θάνατο. Επίσης, ο Δρ Jones προειδοποιεί ότι οι ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία πεθαίνουν πολύ πιο γρήγορα και πιο επώδυνα από ό, τι πολλοί άλλοι ασθενείς οι οποίοι έχουν επιλέξει ένα διαφορετικό είδος θεραπείας. Μετά από μια μεγάλη έρευνα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η χημειοθεραπεία μειώνει τη διάρκεια ζωής και στην πραγματικότητα σκοτώνει τους ασθενείς γρηγορότερα, και το χειρότερο είναι ότι αυτό γίνεται συνειδητά, διότι δισεκατομμύρια κερδίζονται από αυτό το δίκτυο θανάτου από τις φαρμακοβιομηχανίες.

Όχι ο καρκίνος δεν είναι ανίατη ασθένεια.
Ο καρκίνος είναι εντελώς ιάσιμη ασθένεια για την οποία υπάρχουν πολύ φθηνά και φυσικά φάρμακα και εκατομμύρια  ανθρώπων που αρνήθηκαν να υποβληθούν σε χημειοθεραπεία έχουν θεραπευθεί και ζουν και το διαβεβαιώνουν.

Τα φάρμακα από τη φύση είναι απόλυτα αποτελεσματικά και χωρίς παρενέργειες.
Για παράδειγμα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι διεξήγαγαν μια μελέτη σχετικά με τις ιδιότητες του εκχυλίσματος σπόρων σταφυλιού. Βρήκαν ότι εξολοθρεύει το 76% των λευχαιμικών κυττάρων εντός 24 ωρών.

Η έρευνά τους δημοσιεύεται στο περιοδικό της Αμερικανικής Ένωσης για την Έρευνα του Καρκίνου και διαπίστωσε ότι το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού προκάλεσε την καταστροφή των λευχαιμικών κυττάρων "περιλαμβάνοντας" και την πρωτεΐνη που είναι γνωστή ως JNK που ρυθμίζει την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων.
Είναι γνωστό ότι καθώς ο καρκίνος εξελίσσεται, η χημειοθεραπεία είναι λιγότερο αποτελεσματική. Οι νέες μελέτες έχουν αποδείξει ακριβώς το αντίθετο ότι το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού δρα ταχύτερα και λειτουργεί καλύτερα στην καταστροφή των καρκινικών κυττάρων. Αυτή η επαναστατική μελέτη απέδειξε, μεταξύ άλλων, ότι το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού στοχεύει τα καρκινικά κύτταρα που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στη χημειοθεραπεία, αλλά χωρίς να επηρεάζει τα υγιή κύτταρα. Από αυτές τις μελέτες είναι σαφές ότι οι σπόροι σταφυλιού κάνουν τη χημειοθεραπεία εντελώς άχρηστη, επειδή το εκχύλισμα αυτών των σπόρων λειτουργεί πιο ισχυρά από τη χημειοθεραπεία και σε αντίθεση με αυτό, δεν καταστρέφει τα υγιή κύτταρα.

Απαιτείται λιγότερο από το μισό της συγκέντρωσης του εκχυλίσματος για να ελέγξει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και να καταστρέψει το 50% των κυττάρων των καρκινικών κυττάρων των καρκινοπαθών που βρίσκονται στο τέταρτο στάδιο.

Για παράδειγμα, ο καρκίνο του παχέος εντέρου στα καρκινικά κύτταρα έχει περισσότερες από 11.000 γενετικές μεταλλάξεις και είναι διαφορετικό το DNA τους από το DNA των υγιών κυττάρων. Παραδοσιακά η χημειοθεραπεία μπορεί να έχει στόχο μια συγκεκριμένη μετάλλαξη, και καθώς ο καρκίνος εξελίσσεται περισσότερες μεταλλάξεις εμφανίζονται. Αυτές οι αλλαγές μπορούν να οδηγήσουν σε αντίσταση στη χημειοθεραπεία του καρκίνου. Σε αντίθεση, πολλές βιοδραστικές ενώσεις που 
βρίσκονται στο εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού είναι σε θέση να στοχεύουν περισσότερες μεταλλάξεις και σαφώς είναι πολύ πιο αποτελεσματικές.

Οι βιοδραστικές ουσίες από τους σπόρους σταφυλιού καταστρέφουν επιλεκτικά πολλούς τύπους καρκινικών κυττάρων. Αυτή η μελέτη δείχνει ότι πολλές μεταλλάξεις που επιτρέπουν στα κύτταρα, όπως ο καρκίνος του παχέος εντέρου, με μεταστάσεις να επιβιώνουν με τις παραδοσιακές θεραπείες καθιστούν τα καρκινικά κύτταρα ιδιαίτερα ευαίσθητα στη θεραπεία με εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού εντός 24 ωρών.
Είναι ενδιαφέρον, πώς η βιομηχανία του καρκίνου φωνάζει για την πανδημία της δήθεν ανίατης ασθένειας για να μεταδίδει τον αβάσιμο φόβο της θνησιμότητας, ενώ η επιστήμη έχει στη διάθεσή της έρευνες και μελέτες που δείχνουν ότι ο καρκίνος δεν είναι πιο επικίνδυνος από ό, τι οποιαδήποτε άλλη ασθένεια και ότι μπορεί ή δεν μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο, αν δεν αντιμετωπιστεί επιθετικά και λιγότερο αποτελεσματικά, αλλά με πιο φυσικές και αποτελεσματικές μεθόδους, οι οποίες δυστυχώς αποκρύπτονται από το κοινό!

Ξεπεράστε το φόβο σας. Προτιμήστε φυσικές θεραπείες.

Ο καρκίνος θεραπεύεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου