27 Οκτωβρίου 2016

Πάγκαλος για Γεροβασίλη: Ήρθε από τα μπαρ της Άρτας να κρίνει μέγιστους χειρισμούς «Είναι τρελή αυτή η κυβέρνηση, είναι κυβέρνηση παλαβών»

«Είναι τρελή αυτή η κυβέρνηση, είναι κυβέρνηση παλαβών»


Λάβρος κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και βαριές εκφράσεις ήταν σε σημερινή του συνέντευξη ο Θεόδωρος Πάγκαλος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από τα μπαρ της Άρτας ήρθε η κ. Γεροβασίλη να κρίνει μέγιστους χειρισμούς σε νομικό και οικονομικό επίπεδο της ελληνικής κυβέρνησης;».

«Εκεί που είναι χυδαίο το πράγμα και βρίσκεται κανείς σε χαμαιτυπείο της Άρτας, κυριολεκτικά, με την κ. Γεροβασίλη, είναι ότι λέει ότι τα λεφτά θα τα πάρουμε πίσω από τους φτωχούς και θα τα δώσουμε στους πλουσίους. Αυτά είναι αηδίες. Αυτά τα λεφτά είναι για μία δεκαετία. Αναλογούν σε περίπου 25 εκατ. το χρόνο. Δεύτερον από αυτά που υπόσχεται η κυβέρνηση, τίποτα δεν έχει γίνει.

Όλα είναι να γίνουν- και θα το δούμε αν θα γίνουν, γιατί είναι πλήθος οι υποσχέσεις κοινωνικής μεταρρύθμισης της κυβέρνησης που δεν έχουν τηρηθεί», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον «ΒΗΜΑ FM». Και συμπλήρωσε:
«Τι είναι αυτή η ιστορία με τους πλουσίους και τους φτωχούς, που αποφασίζει η κ. Γεροβασίλη;

Ποιοι είναι πλούσιοι σε αυτή τη χώρα; Γιατί είναι πλούσιοι και πως είναι πλούσιοι; Τους κυνηγάμε τους πλουσίους και τους παίρνουμε τα λεφτά άμα τους δούμε στον δρόμο; Τους πετάμε και πέτρες;

Αν η κυβέρνηση θέλει να διατηρήσει τον κινηματικό της χαρακτήρα, αν  είναι  δηλαδή μία ομάδα των Εξαρχείων, η οποία δρα με τη βία υπέρ των φτωχών και κατά των πλουσίων, ας βάλει τις κουκούλες και ας ορμήσει σε μία τράπεζα, να πάρει 255 εκατ.- δεν είναι κανένα μεγάλο ποσό- και να το κάνει ό,τι θέλει, να το μοιράσει».

«Δεν ντρέπονται λιγάκι; Από τα μπαρ της Άρτας ήρθε η κ. Γεροβασίλη να κρίνει μέγιστους χειρισμούς σε νομικό και οικονομικό επίπεδο της ελληνικής κυβέρνησης; Είναι τρελή αυτή η κυβέρνηση, είναι κυβέρνηση παλαβών. Άκουσα τον κ. Πολάκη. Θα κάνουμε λέει πόλεμο, γιατί η αριστερά, ξέρει να κάνει πολέμους. Ποιους πολέμους ξέρει να κάνει η αριστερά; …Όταν με συνέλαβαν στην τελευταία τάξη του Λυκείου της Λάρισας, γιατί οργάνωνα μία συγκέντρωση για το
Κυπριακό, τότε εμείς ήμασταν αριστεροί…. Είχαμε δύο συνθήματα: «Λήθη και Αμνηστία», να ξεχαστεί δηλαδή ο εμφύλιος πόλεμος και να βγουν από την φυλακή αυτοί που ήταν μέσα.

Αισθανόμασταν υπεύθυνοι για τον εμφύλιο πόλεμο. Που έχει κάνει πόλεμο ο κ. Πολάκης;», κατέληξε ο κ. Πάγκαλος.

Πάγκαλος για Γεροβασίλη: Ήρθε από τα μπαρ της Άρτας να κρίνει μέγιστους χειρισμούς




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου