11 Οκτωβρίου 2016

Η Χαραλαμπίδου διαψεύδει τον Τσίπρα ως κοινό ψεύτη για "υπάρξη εργατικών κατοικιών στον Εύοσμο " Έχουν αγοραστεί και διατεθεί σε δικαιούχους του Οργανισμού, ειδικών κατηγοριών, διαμερίσματα έτοιμα, αγορασμένα απο τον Οργανισμό,"





Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου
Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, πρώην γ’ αντιπρόεδρος Βουλής, και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Εύοσμο από το 1978.

Παρακολουθώντας χτες – όπως και αρκετοί πολίτες- τη συζήτηση για τη διαπλοκή στη Βουλή άκουσε τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις εργατικές κατοικίες στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο ζήτημα των πλειστηριασμών και διαβεβαίωσε τη Βουλή – αφού όπως είπε μίλησε και με τον Δήμαρχο – ότι δεν υπάρχουν εργατικές κατοικίες στον Εύοσμο.

Η απάντηση λοιπόν από την ίδια την κα. Χαραλαμπίδου, η οποία κατοικεί στη συγκεκριμένη περιοχή.
“Επειδή κατοικώ απο το 1978 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και σήμερα ο κ.Πρωθυπουργός αναφέρθηκε για το ζήτημα των πλειστηριασμών και διαβεβαίωσε την Βουλή , αφού μίλησε και με τον Δήμαρχο , ότι δεν υπάρχουν εργατικές κατοικίες στον Εύοσμο , να ενημερώσω ότι:
Ναι στον Εύοσμο δεν έχει χτίσει ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας συγκροτήματα εργατικών κατοικιών, όπως σε άλλες περιοχές της πόλης μας (Ξηροκρήνη,Πολίχνη,Καλαμαριά,Αμπελόκηποι,Διαβατά,Φοίνικας).
Όμως:

1.Έχουν αγοραστεί και διατεθεί σε δικαιούχους του Οργανισμού, ειδικών κατηγοριών, διαμερίσματα έτοιμα, αγορασμένα απο τον Οργανισμό, είναι εργατικές κατοικίες!!
2. Οι περισσότερες κατοικίες στον Δήμο μας έχουν αγοραστεί με δάνεια μέσω του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, με χορήγηση στεγαστικού δανείου απο τον ΟΕΚ., είναι εργατικές κατοικίες!!
3. Για πολλές ιδιόκτητες κατοικίες, ιδίως όσες έχουν χτιστεί την δεκαετία του 70, έχουν χορηγηθεί απο τον ΟΕΚ δάνεια επισκευαστικά, είναι εργατικές κατοικίες!!
Όλες αυτές οι κατοικίες εργατικές είναι και εξάλου στον Δήμο μας η πλειοψηφία των κατοίκων είναι εργαζόμενοι,τώρα βέβαια άνεργοι οι περισσότεροι, όπως και σε όλη σχεδόν τη Δυτική Θεσσαλονίκη.
Τώρα πως γίνεται να μην υπάρχουν εργατικές κατοικίες στον Εύοσμο, μάλλον μπορεί να μας το εξηγήσει ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού αφού ανατρέψει για βοήθεια στην κινέζικη φιλοσοφία…“.


By

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου