20 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο «Σφαγέας» Συντάξεων της ΝΔ βγήκε να κρίνει τον «Σφαγέα» του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΙΚΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ Ο ΠΡOΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ (ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ) ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ… Ο ΕΝΑΣ «ΣΦΑΓΕΑΣ» ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ… ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ…
«Από αύριο η Νέα Δημοκρατία, θα ασκήσει κάθε κοινοβουλευτικό δικαίωμα και δυνατότητα για να εμποδίσει αυτό που ειπώθηκε από τον υπουργό. Σήμερα έμαθαν 1.200.000 συνταξιούχοι Έλληνες ότι καταργείται η επικουρική τους σύνταξη. Περίπου 200 ευρώ το μήνα», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σε τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “στον ενικό”.
«Συνιστώ να επανεξετάσει την απόφαση του. Θα μας βρει αντίθετους Δεν θα επιτρέψουμε την κατάργηση της επικουρικής σύνταξης, που είναι σημαντική βοήθεια για κάθε σπίτι», πρόσθεσε ο Βρούτσης.
Από την πλευρά του ο Κατρούγκαλος, απάντησε: «Η δική μου πρόταση είναι πράγματι για την ενσωμάτωση της κύριας και της επικουρικής σύνταξης γιατί θεωρώ ότι με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλιστεί καλύτερα το εισόδημα των συνταξιούχων.


.


 By

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου