28 Οκτωβρίου 2016

Εντυπωσιακές εικόνες από τη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Oλοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση, που έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας,Πάκη Παυλόπουλου (τον εγκάθετο του Τσίπρα) ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τη μία και οι εικόνες ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακές. Από τις χαρακτηριστικότερες και πιο εντυπωσιακές αυτές της γυναίκας πιλότου ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού, αυτές με τους αλεξιπτωτιστές που βούτηξαν από Σινούκ στο Θερμαϊκό, τους καταδρομείς, τα ΟΥΚ και η αεροπορική επίδειξη με F-16.
Λίγο νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού. Μάλιστα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η έναρξη της σιγής έγινε με βολή από το Πυροβολείο των «Χιλίων Δέντρων», το ίδιο και η λήξη που συμπίπτει με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Στις 11:00 έφτασε στην εξέδρα των επισήμων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πακης,  προκειμένου να παρακολουθήσει τη παρέλαση αναπήρων πολέμου, συλλόγων, τμημάτων μαθητών, προσκόπων, οδηγών και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, Ελληνικής Αστυνομίας, Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος, σύμφωνα με τα αντίστοιχα προγράμματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Γ΄ Σώματος Στρατού.

Τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη παρακολουθούν ο πρόεδρος της ΝΔ Κούλης  Μητσοτάκης, ο υπουργός Άμυνας, ο πρόεδρος των ΑΛΕΛ Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η παρέλαση θα πραγματοποιείται στη λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου (πρώην Κέννεντυ), από την οδό Γεωργίου Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) μέχρι τον Λευκό Πύργο». Να σημειωθεί πως δεν έχουν τοποθετηθεί κάγκελα και οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρέλαση από κοντά.

Φωτογραφίες: Intimenews/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι εντυπωσιακές Ενοπλες Δυνάμεις
Η πιλότος ελικοπτέρου του Στρατού Ξηράς
Αρωμα γυναίκας είχε φέτος η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με την πιλότο ελικοπτέρου του Στρατού Ξηράς να κερδίζει όλα τα βλέμματα.
Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της παρέλασης από την ΕΡΤ εκτός από τα επίγεια πλάνα με τα αγήματα των σωμάτων των Στρατού, μεταδόθηκαν και πλάνα από το πιλοτήριο εναέριων μέσων. Ελικόπτερα Σινούκ, Απάτσι και Χιούι βρέθηκαν στο ουρανό της Θεσσαλονίκης.


Σε ένα από τα ελικόπτερα τύπου Χιούι πιλότος ήταν μία γυναίκα, αρχιλοχίας (όπως φαίνεται από το διακριτικό που φέρει στο γιακά της στολής της). Με απόλυτα προσηλωμένο βλέμμα η νεαρή πιλότος εκτελεί το σχέδιο πτήσης και εντυπωσιάζει με την ετοιμότητα που δείχνει.

http://
Αλεξιπτωτιστές βούτηξαν από Σινούκ στο Θερμαϊκό  
Εξι αλεξιπτωτιστές έπεσαν από ελικόπτερο Σινούκ εκτελώντας άλμα στατικού ιμάντα και κατέληξαν στον στο Θερμαϊκό από όπου και περισυνελέγησαν από λέμβους του στρατού.
Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη σε εικόνες









Φωτογραφίες: INTIMENEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

 
 Με Φώτο και πληροφορία απο iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου