26 Δεκεμβρίου 2015

Το λάπαθο ένα σπουδαίο φάρμακο της φύσης




Το λάπαθο είναι διετής πόα που ανθίζει από το Μάιο έως τον Απρίλιο.
Το λάπαθο είναι ένα βότανο πασίγνωστο για τις «καθαριστικές» του ιδιότητες. Πρόκειται για ένα υπακτικό όχι τόσο γνωστό, αφού συστήνεται κυρίως σε δυσκοιλιότητα ήπιας μορφής. Οι υπακτικές και καθαριστικές του ιδιότητες οφείλονται στις ανθρακινόνες.
Το λάπαθο θεωρείται στυπτικό, διουρητικό και καθαρτικό. Οξυγονώνει τους ιστούς και υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Όλα τα αέρια μέρη του φυτού χρησιμοποιούνται, καθώς περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι τονωτικό για τη χολή λόγω των φυτοοιστρογόνων και των αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων του.
Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κερκετίνη βοηθά επίσης στην πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Η ρίζα της λάπαθας έχει την ιδιότητα να απορροφά τον σίδηρο από το χώμα γι αυτό και θεωρείται από τον μεσαίωνα ότι καταπολεμά την αναιμία. Επίσης περιέχει θείο, φώσφορο, ρουμικίνη και λαπαθικό οξύ.
Τα φύλλα περιέχουν μεγάλη ποσότητα οξαλικού οξέος. Είναι διουρητικά καθαρίζοντας τον οργανισμό, αντιπυρετικά και τονωτικά.
Θεωρείται βότανο με εξαιρετικές φαρμακευτικές ιδιότητες κυρίως για όσους πάσχουν από αιμορροΐδες, αναιμία, δυσεντερία, ίκτερο, ή φυματίωση.
Το λάπαθο είναι ένα από τα σημαντικά  βότανα.  Το λάπαθο μαζί με την κολλιτσίδα, τη φτελιά, το νεροκάρδαμο, το κόκκινο τριφύλλι, το αγιάγκαθο, το φύκι και το ραβέντι, σε ακριβείς προκαθορισμένες αναλογίες, ενοποιούνται σε μια εντελώς νέα ουσία, όπου το ένα ενισχύει τα οφέλη του άλλου και δημιουργούν ένα ισχυρό συνεργικό αποτέλεσμα.

Βότανα- Παραδοσιακά προιόντα γλυκά -μαρμελάδες " Βιοκόττ 
 
 
 
 
 Το fyllokaiftero1.blogspot.com    είναι  απόλυτα ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε μας ,ευχαριστOυμε. ALFA BANK Αριθμός λογαριασμού 850002οο2010348


Αυτή η φωτογραφία κάνει θαύση στο διαδίκτυο: Δείτε την


Αυτη η φωτογραφία κυκλοφορεί στο διαδικτυο ευρυτατα



















 Το fyllokaiftero1.blogspot.com    είναι  απόλυτα ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε μας ,ευχαριστουμε. ALFA BANK Αριθμός λογαριασμού 850002οο2010348

Γιατί οι άνθρωποι με ομάδα αίματος 0 είναι ξεχωριστοί;




3

Γιατί οι άνθρωποι με ομάδα αίματος 0 είναι ξεχωριστοί;

Η ομάδα αίματος 0 είναι ένας αρχέγονος τύπος αίματος και προέρχεται από τους προγόνους μας, οι οποίοι ήταν επιθετικοί και πανούργοι κυνηγοί. Ακόμη και σήμερα, οι άνθρωποι που έχουν αυτή την ομάδα αίματος παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε όλες τις κοινωνίες. Οι ηγετικές ικανότητες αλλά και η ικανότητά τους να μένουν συγκεντρωμένοι και ενεργητικοί είναι μερικές από αυτές που διαθέτουν τα συγκεκριμένα άτομα. Είναι επίσης παραγωγικοί και ισχυροί. Ωστόσο, όταν στρεσάρονται θυμώνουν, γίνονται παρορμητικοί και υπερκινητικοί. Η κακή διατροφή, οι ανθυγιεινές συνήθειες, η έλλειψη άσκησης ή τα αυξημένα επίπεδα στρες τους κάνουν πιο ευαίσθητους στις αρνητικές μεταβολικές επιδράσεις, όπως η παχυσαρκία, η χαμηλή δραστηριότητα του θυρεοειδούς και η αντίσταση στην ινσουλίνη. Η γενετική κληρονομιά τους δίνει τη δυνατότητα να είναι παραγωγικοί, ισχυροί, με μακροζωία και αισιοδοξία.
Τι είναι αυτό που σας κάνει μοναδικούς;
Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος 0 είναι επιρρεπείς σε ορισμένες ασθένειες, όπως η δυσλειτουργία του θυρεοειδούς και το έλκος. Επίσης, έχουν συχνά ανεπαρκή ποσοστά ιωδίου και χαμηλά επίπεδα θυρεοειδικών ορμονών. Το πρώτο αποτελεί ένα χημικό στοιχείο του οποίου ο ρόλος είναι η ρύθμιση των ορμονών του θυρεοειδούς. Η ανισορροπία των θυρεοειδικών ορμονών μπορεί να προκαλέσει πολλές παρενέργειες, όπως κατακράτηση υγρών, κόπωση και παχυσαρκία.
Αν έχετε ομάδα αίματος 0, τότε μάλλον εκκρίνετε υψηλότερα επίπεδα γαστρικού οξέος σε σύγκριση με τα άτομα από άλλες ομάδες αίματος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έλκος και ερεθισμό του στομάχου.
Η συγκεκριμένη ομάδα αίματος συσχετιζόταν με το είδος της προσωπικότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ιαπωνία. Υπήρχε ως ερώτηση ακόμα και σε συνεντεύξεις για εύρεση εργασίας! Τα άτομα αυτά περιγράφονται ως συγκεντρωμένα, αφοσιωμένα, οργανωμένα, επιμελή, υπεύθυνα και πρακτικά. Πιστεύεται ότι διαθέτουν καλύτερη αίσθηση του προσανατολισμού και είναι καλύτερα σε ζητήματα λογικής. Θεωρείται επίσης ότι όλα τα παραπάνω προέρχονται από το γεγονός ότι οι πρόγονοί τους ήταν κυνηγοί κι έπρεπε να παρατηρούν συνεχώς και με ακρίβεια το περιβάλλον με σκοπό την επιβίωση.
Συχνά το στρες προκαλείται από υπερκινητικότητα και υπερβολικό θυμό. Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος 0 είναι πιο επιρρεπείς στην καταστροφική συμπεριφορά όταν είναι πολύ κουρασμένοι, λυπημένοι ή βαριούνται. Αυτή η καταστροφική συμπεριφορά ίσως περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως η αναζήτηση της περιπέτειας, το ρίσκο, τα τυχερά παιχνίδια και η παρορμητικότητα. Πρέπει λοιπόν να αποφεύγουν το αλκοόλ και την καφεΐνη. Η καφεΐνη μπορεί να είναι ιδιαίτερα βλαβερή επειδή αυξάνει τα επίπεδα αδρεναλίνης και νοραδρεναλίνης, τα οποία είναι ούτως ή άλλως υψηλά σε αυτά τα άτομα.
Η άσκηση είναι πολύ σημαντική, διότι έχει χαλαρωτική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα. Περισσότερο από όσους ανήκουν σε κάποια άλλη ομάδα αίματος, όσοι ανήκουν στην ομάδα 0 πρέπει να είναι σωματικά δραστήριοι προκειμένου να διατηρήσουν συναισθηματική σταθερότητα και καλή γενική υγεία. Η άσκηση από 3 ως 4 φορές την εβδομάδα είναι απαραίτητη.
Για καλύτερα αποτελέσματα, καλό είναι να κάνουν αερόβιες ασκήσεις από 30 ως 45 λεπτά τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.
Γι’ αυτόν τον λόγο, ρυθμίστε τους στόχους σας. Ανεξαρτήτως από το αν ασκείστε σε ετήσια, μηνιαία, εβδομαδιαία ή ημερήσια βάση, το σημαντικό είναι να αποφεύγετε τις παρορμητικές αντιδράσεις.
Αν έχετε ομάδα αίματος 0 πρέπει να τρώτε όλα τα γεύματα της ημέρας, ακόμη και σνακ, καθισμένοι στο τραπέζι. Επίσης, όταν τρώτε φροντίστε να μασάτε αργά και να είστε χαλαροί.
Τέλος, προσπαθήστε να μην ξοδεύετε χρήματα ή να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις όταν είστε πολύ αγχωμένοι. Αν έχετε περιττά κιλά, σίγουρα πρέπει να κάνετε γυμναστική από 30 ως 45 λεπτά. Οι αερόβιες ασκήσεις είναι προτιμότερες τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.

πηγή

Ένας Πανεπιστημιακός τα λέει έξω από τα δόντια για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας (vid)




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSf5Xd4M0ztiGVudn7yDln_IG8Jsygzskc4KDu96d_-tv00Fv_sHfnICoJdbWMcYqfNco1gTQTTVo_MCd0u8cYlrpj8wW5EAKc3X6oHx2qsDojGwNw2bZDAHPJQkF7vMLBPZtsl5VEGUZc/s1600/keimeno_gay.jpgH προώθηση της ομοφυλοφιλίας και των συναφών σεξουαλικών παρεκκλίσεων αποτελεί τυπικό παράδειγμα των στοχεύσεων και του τρόπου δράσεως της λεγομένης Νέας Εποχής και της συνυφασμένης με αυτήν «Νέας Τάξεως Πραγμάτων». Δεν είναι τυχαία και ἡ σημαία με τα χρώματα της ίριδος (τοy ουράνιου τόξου), πού έχει ως έμβλημα ἡ κίνηση των ομοφυλοφίλων. Το ουράνιο τόξο είναι το κατ εξοχήν σύμβολο της κίνησης της «Νέας Εποχής».


Ένα από τα πρώτα διεθνούς φήμης πρότυπα πλασάρουν οι για την προώθηση του σχεδίου ομοφιλοποίησης της ανθρωπότητας, ήταν ο περίφημος Αμερικανός αθλητής Bruce Jenner.


Η μεταμόρφωση του Bruce Jenner σε Caitlyn Jenner, δεν ήταν κάτι τυχαίο αλλά ένα προμελετημένο γεγονός όπως υποστηρίζει μια συνεχόμενη ατζέντα. Είναι εντυπωσιακό πως η κίνηση του αυτή επαινέθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiO8xeFcwaHPCa-Nty60-GWS0XKWBEvrfmsAp0P5CnXpYpRr_VNWDK-t3-T06d8TuCQNc3uD0ubMNvy8zYR_nMPszIbw9KFnvgr49ExDwwOTzN0Kc4hjOE28QlfntsrgmXrweARGFbamnsy/s1600/caitlin-jenner-media-strategy.jpg

Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μοντρεάλ το 1976, ο Bruce Jenner ήταν ένας Αμερικανός ήρωας και θεωρούνταν ο καλύτερος αθλητής του κόσμου. Τότε ασχολήθηκε με μια τηλεοπτική σειρά και με κινηματογραφική καριέρα, κάτι το οποίο παγίωσε την αίγλη του σαν μεγάλος ήρωας στην λαϊκή κουλτούρα.

Ο Bruce Jenner παντρεύτηκε τη μητέρα των Καρντασιάν και από εκεί και στο εξής αυτή η οικογένεια άρχισε να γίνεται παγκοσμίως γνωστή με τα διάφορα και αλλεπάλληλα σεξουαλικά της σκάνδαλα τα οποία είναι μέρος του σχεδίου των Ιλλουμινάτι για την προώθηση της ανωμαλίας της Νέας Τάξης.


Δεύτερο τρανταχτό πρότυπο μετά τον Bruce Jenner ήταν πρόσφατα στην Ευρώπη η Κοντσίτα Βούρστ. Η Βουρστ εκπροσώπησε την Αυστρία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2014 στην Κοπεγχάγη, κέρδισε τη νίκη και προβλήθηκε με όλα τα διεθνή ΜΜΕ σαν ένα μεγάλο σύγχρονο σύμβολο κατά της ομοφοβίας, (όρος κατασκευασμένος από τους Ιλλουμινάτι).


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjW9LPrH7NTqE9X-bMF4f1Dr0AyPrseBq5eTNnzSXQmLqJO-XyMn-nh_dzwPFMMgaIldfiIXZReBayxNFjtSRVBf0aG-uvfoRO7BTRwd88sGVErEB-sQs4Ko7D2FVU7_DJU74Fg1WQ0l6eu/s1600/unnamed.jpg

Η εικόνα της Conchita, με τα στρατηγικά τοποθετημένα κέρατα πάνω από το κεφάλι της, παραπέμπει κατ ευθείαν στο λιγότερο γνωστό και απόκρυφο μέρος του σχεδίου των Ιλλουμινάτι. Όπως αναφέρεται, στην απόκρυφη μυστικη οργάνωση το ανώτατο στάδιο του «φωτισμού» επιτυγχάνεται μέσω της εσωτερίκευσης της δυαδικότητας και της ισορροπίας μεταξύ των αντίθετων δυνάμεων, το καλό και το κακό, ενεργητικό και παθητικό, αρσενικό και θηλυκό. Αυτή η έννοια αναπαρίσταται συμβολικά από τον κερατοειδή ερμαφρόδιτο θεό, τον γνωστό Baphomet, δηλαδή τον «Έξω από εδώ». Στην αλχημεία προβάλλεται με το αλχημικό συμβολισμό, την Αλχημική ανδρόγυνο

Τώρα όλα αυτά τα «ωραία» βρήκαν και εδώ τους κατάλληλους συμμάχους προώθησης και επιβολής τους σε ελληνικό έδαφος όπως τον περίφημο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά και τα διάφορα «μαργαριτάρια» του Σύριζα που συναγωνίζονται στην προοδευτική τους ηλιθιότητα.


Το βίντεο που ακολουθεί τάραξε τα νερά της σύγχρονης πολιτικοκοινωνικής προπαγάνδας, που στόχο έχει την διάλυση της οικογένειας, έτσι ο καθηγητής αναπτύσσει ανατρεπτικές θέσεις δημιουργώντας έναν ισχυρό αντίλογο σε όσα μας βομβαρδίζουν καθημερινά.

Λίγα λόγια για τον Δημήτριο Πατέλη:

Ειδικότητα: Φιλοσοφία και Ιστορία της Επιστήμης.

Σύντομο Βιογραφικό:

Εκπαίδευση: Πτυχίο και Διδακτορικό Δίπλωμα Κρατικού Πανεπιστημίου Μόσχας "Μ. Β. Λομονόσοφ" (1988 και 1991 αντίστοιχα).

Τομέας: Επιστημών.

Ο Δημήτρης Σ. Πατέλης είναι επίκουρος καθηγητής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Είναι μέλος της Διεθνούς Ερευνητικής Ομάδας "Η Λογική της Ιστορίας" και του "Ομίλου Επαναστατικής Θεωρίας"

Φυσικά το βίντεο δεν πέρασε απαρατήρητο και πέσανε όλοι λυσσαλέα πάνω του, τους χαλάει την ωραιότατη χειραγώγηση της κοινωνίας μας, που έχουν στήσει τα τελευταία χρόνια.


Η μόδα της ομοφυλοφιλίας καταρρίπτεται και προσδιορίζεται πλέον σαν σεξουαλική επιθυμία αλλά και η επιβαλλόμενη από τους γονείς αλλαγή φίλου χαρακτηρίζεται ως γενοκτονία.




Πηγές:





 Το fyllokaiftero1.blogspot.com    είναι  απόλυτα ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε μας ,ευχαριστOυμε. ALFA BANK Αριθμός λογαριασμού 850002οο2010348




Καστοριά :Αγιοι Πάντες : Μια εκκλησία άδεια απο κόσμο, δεύτερη μέρα Χριστουγέννων




Τρόμάξαμε όταν πήγαμε το πρωί σήμερα δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων 26 Δεκεμβρίου   και είδαμε μιά εκκλησία άδεια απο κόσμο στην εκκλησία των Αγίων Πάντων Καστοριάς.

Και κάτι   λιγοστά άτομα που  παρακολούθησαν την Θεία λειτουργεία ήταν μεγαλης ηλικίας

 Αναρωτιέται ο δημοσιογραφος και ο καθένας ( και ο καθείς) τι φταίει ( τις πταίει)

Νά ναι που δεν έχει χρήματα ο κόσμος ;

Νά ναί που στην είσοδο πωλούσε  η Μητρόπολη Καστοριάς δια χειρός  λαικών, ημερολογια τσέπης προς 2 ευρώ ( στο εμπόριο κοστίζουν απο 0,60 εως 1,30 ευρώ ... εν Χριστό αδελφέ  μου)

Η νά ναι που οι νέοι  και οι νεότεροι έχουν αντιληφθεί ότι ιερωμέμο ι- και δεί η ανώτερη ιερωσύνη  με την " σιωπή " της  σιγοντάρει την γερμανική και την ελληνική τροικά και την βοηθά με αυτο τον τρόπο ( τοιουτοτρόπος  ( ως άλλος τοιούτος ) να παραμείνει εσαεί αν και  δεν την " υποθαλπτουν" για τα οικονομικα  εγκλήματα της ; ; .

 Πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις φωτισμένων ιερωμένων. Πάντος αυτοί δεν διαμένουν στην Καστοριά







 Το fyllokaiftero1.blogspot.com    είναι  απόλυτα ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε μας ,ευχαριστOυμε. ALFA BANK Αριθμός λογαριασμού 850002οο2010348
.

Μόσχα στον Ερντογάν: Πάρε και άλλες αποδείξεις για το λαθρεμπόριο με τους τζιχαντιστές


Russian President Vladimir Putin arrives to attend a meeting of the Presidential Council for Culture and Art at Moscow's Kremlin, in Moscow, Russia, 25 December 2015. EPA, MAXIM SHIPENKOV, POOL 
Russian President Vladimir Putin arrives to attend a meeting of the Presidential Council for Culture and Art at Moscow's Kremlin, in Moscow, Russia, 25 December 2015. EPA, MAXIM SHIPENKOV, POOL

Η Μόσχα παρουσίασε νέα ντοκουμέντα για να στηρίξει τις καταγγελίες της περί λαθρεμπορίου πετρελαίου μεταξύ της Τουρκίας και των τζιχαντιστών, εντείνοντας τον ψυχολογικό πόλεμο εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν. Τα νέα στοιχεία αποτελούν ισχυρές αποδείξεις για τη συνεργασία της ‘Αγκυρας με τον Ισλαμικό Στρατό, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today. Σχετική ανταπόκριση έστειλε και το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).

Ως γνωστόν, η κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού τύπου Σουκχόι από τουρκικά μαχητικά, υροδότησε εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών και η Ρωσία δείχνει διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας υπάρχουν στη κατοχή του στρατού αεροφωτογραφίες από την περιοχή Ζάκχο, μία πόλη στο ιρακινό Κουρδιστάν, στις οποίες καταγράφονται 11.775 βυτία πετρελαίου και φορτηγά και στις δυο πλευρές των συνόρων.

Σύμφωνα με την ίδια νεότερη ενημέρωση «οι τρομοκράτες περνούν ελεύθερα τα τουρκικά σύνορα, με προορισμό την Άγκυρα, παρέχοντας λογισμικό στους μαχητές».


Ο αντιστράτηγος του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας Sergey Rudskoy μιλώντας ανήμερα Χριστουγέννων, σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν εντοπίσει, μέσω δορυφόρων, 12.000 βυτία και φορτηγά στα τουρκο-ιρακινά σύνορα.

«Οι αεροφωτογραφίες δείχνουν ότι στην περιοχή Ζάκχο (μια πόλη στο ιρακινό Κουρδιστάν) υπάρχουν 11.775 βυτία και φορτηγά, τα οποία βρίσκονται και από τις δυο πλευρές των τουρκο-ιρακινών συνόρων», είπε χαρακτηριστικά ο Σεργκέι Ρουντσκόι και πρόσθεσε: «Πρέπει να σημειωθεί ότι το πετρέλαιο τόσο από το Ιράκ όσο και από τη Συρία έρχεται δια μέσου του οδοφράγματος του Ζάκχο».

Ο αξιωματούχος του ρωσικού γενικού επιτελείου ανέφερε ακόμη ότι τα επαγγελματικά φορτηγά που είναι φορτωμένα με πετρέλαιο εξακολουθούν και τώρα να διασχίζουν τα τουρκο-συριακά σύνορα, μέσω διαφορετικών όμως, από των αρχικών, διαδρομών.


Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ο αριθμός των βυτίων που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά πετρελαίου από τη Συρία μέσω των βόρειων και δυτικών διαδρομών, μειώνεται συνεχώς.«Με βάση τα δορυφορικά δεδομένα, ο αριθμός των βυτίων που μετακινούνται μέσω της βόρειας διαδρομής προς το διυλιστήριο στην τουρκική πόλη Μπάτμαν έχει μειωθεί σημαντικά» είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος αξιωματούχος προσθέτοντας ότι και ο αριθμός των φορτηγών που ακολουθούν τη δυτική διαδρομή, ανάμεσα στις τουρκικές πόλεις Ρεϊνχάλι (κοντά στα συριακά σύνορα) και στην Αλεξανδρέττα, έχουν μειωθεί σε 265 οχήματα.

Επίσης, εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο Russia Today, ότι οι αποδείξεις είναι «ξεκάθαρες».

Ο Ιρακινός Καρίμ αλ-Νούρι, εκπρόσωπος της Οργάνωσης Λαϊκό Μέτωπο Μπαντρ, δήλωσε από την πλευρά του ότι οι ιρακινές μυστικές υπηρεσίες έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεργάζεται με εκπροσώπους των τζιχαντιστών.
«Έχουμε φωτογραφικό υλικό και σχόλια σχετικά με τον γιο του Ερντογάν, υλικό που αποκαλύπτει ότι συναντά επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους» ανέφερε ο αλ-Νούρι. «Δεν υπάρχει τίποτα κατασκευασμένο σε αυτή την υπόθεση, δεν υπάρχει photoshop. Οι λήψεις είναι πραγματικές», τόνισε.
Ο αλ-Νούρι εξηγεί δε, πως τα στοιχεία αναλύονται από τις μυστικές υπηρεσίες του Ιράκ ώστε να αποκαλυφθεί η συμμετοχή των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στις «επιχειρήσεις» του Ισλαμικού Κράτους.

Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία στη Συρία έχει καταστρέψει περίπου 2.000 βυτία τα οποία χρησιμοποιούνταν από τους ισλαμιστές για τη μεταφορά πετρελαίου και μάλιστα μόνο την τελευταία εβδομάδα τα ρωσικά βομβαρδιστικά κατέστρεψαν 17 κομβόι βυτίων, αλλά και εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν οι τρομοκράτες για την εξόρυξη και επεξεργασία πετρελαίου.

Οι ρωσικές επιδρομές στη Συρία, αναφέρει το RT, έχουν αναγκάσει τους τρομοκράτες να ψάξουν για νέες διαδρομές για τη μεταφορά του αργού πετρελαίου. Σήμερα τα βυτία κινούνται από την επαρχεία Ντέιρ αλ Ζορ της Συρίας, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ισλαμικού κράτος, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ με κατεύθυνση το Ζάκχο και τη Μοσούλη.

«Παρά την μεγάλη παράκαμψη που χρειάζεται να κάνουν πλέον, το σημείο τερματισμού της διαδρομής του λαθρεμπορίου παραμένει η Τουρκία», κατέληξε ο Ρουντσκόι.

https://www.rt.com/news/327063-russian-intelligence-oil-tankers-turkey/
http://www.wsj.com/articles/russia-suggests-turkey-planned-downing-of-warplane-1450899609
http://www.jpost.com/Middle-East/Analysis-Turkeys-dangerous-ambitions-438320
http://news.yahoo.com/russia-says-strikes-reduce-oil-smuggling-turkey-143738758.html

ΕΠΙΣΗΣ: ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, AFP, protothema.gr, iefimerida.gr