14 Δεκεμβρίου 2015

Ας απαντήσει η ΕΛ.ΑΣ γιατί κυνηγάτε μόνο τους Έλληνες μικροπωλητές όπως τον ηλικιωμένο καστανά στην Θεσσαλονίκη και την γριά στα Τρίκαλα και αφήνετε του χιλιάδες μετανάστες να πουλάν ανενόχλητοι; (ΦΩΤΟ)

mauroi mikropolites 2


Με αφορμή το επεισόδιο με τον καστανά στην Θεσσαλονίκη αλλά και την απάντηση των αστυνομικών για την σύλληψη του έχω κάποιες απορίες.
Να δεχθώ ότι έγινε καταγγελία ίσως από κάποιον επίσης πλανόδιο πωλητή ο οποίος κατείχε κανονικά άδεια.
Να δεχθώ ότι είστε αναγκασμένοι να εφαρμόσετε το “σήμα” και να προβείτε σε έλεγχο και τυχόν σύλληψη…όπως και έγινε
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε πολλές περιπτώσεις είναι το εξής
Γιατί όταν σας γίνονται επανειλημμένες καταγγελίες για παράνομους πωλητές κάθε εθνικότητας που πλημμυρίζουν την Τσιμισκή ή την παραλία εσείς δεν εμφανίζεστε ποτέ;


metanastes papoutisa3
metanastes gialia
thes mauroi metanastes
mauroi metanastes2

Νέα «επίθεση» στον γενοκτόνο Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Νέα «επίθεση» στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, παρεμβαίνοντας στα όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ του ηλικιωμένου καστανά και της ομάδας ΔΙΑΣ το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε: «Θα βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά» το νέο σύνθημα του @atsipras, με σήμα τους 13 αστυνομικούς που συνέλαβαν καστανά. Κατήφορος. #kastanas».
anemos anatrophs

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΗ: Βόμβα μεγατόνων από την Ραχήλ Μακρή.


Βόμβα απο τη Ραχήλ Μακρή  στην σελίδα της στο facebook.

220.000 ευρώ το 2016 για δέκα έξτρα συμβούλους του υπουργου. Δηλαδή για δέκα ακόμα Τσάτσους για την δημιουργία πελατειακού κράτους.


Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ