30 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ:Δύο είχαμε μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Καλλιθέα


 
Δύο αυτοκτονίες δύο νεότατων ανθρώπων είναι ο τραγικός απολογισμός του Σαββατοκύριακου για την Καλλιθέα...
 
Το Σάββατο το πρωί στο μπαλκόνι διαμερίσματος 1ου ορόφου στην συμβολή των οδών Γρυπάρη και Ιάσονος, βρέθηκε απαγχονισμένος ένας 23χρονος φοιτητής.
Ο νεαρός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε καταναλώσει αλκοόλ. Λίγο πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα ο 23χρονος, τύλιξε στον λαιμό του ένα σχοινί και την άκρη του στην βάση στήριξης κλιματιστικού. Οι περίοικοι εμβρόντητοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά ήταν ήδη αργά για τον νεαρό.

Την Κυριακή το πρωί, περίοικοι και περαστικοί στην περιοχή της πλατείας Κύπρου, σοκαρισμένοι αντίκρυζαν στο πλακόστρωτο το άψυχο σώμα μιας 37χρονης γυναίκας. Λίγο πριν η 37χρονη είχε είχε πηδήξει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της στον 2ο όροφο. Η πτώση δεν θα ήταν μοιραία αν ο αυχένας της 37χρονης δεν προσέκρουε σε ζαρντινιέρα που βρισκόταν ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι της.

ΠΗΓΗ

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είναι το καλύτερο γρανάζι του συστήματος

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είναι το καλύτερο γρανάζι του συστήματος

Ως«το καλύτερο γρανάζι του συστήματος», χαρακτήρισε τον Τσίπρα η Κωνσταντοπούλου

Ως το «καλύτερο γρανάζι του νεοφιλελεύθερου μνημονιακού συστήματος» χαρακτήρισε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Σχολιάζοντας στο twitter αναφορά του πρωθυπουργού, ο οποίος στο πλαίσιο της Συνόδου για το κλίμα στο Παρίσι τόνισε ότι «η νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση, εκτός από την αποδόμηση της κοινωνικής συνοχής, κλέβει και το μέλλον των παιδιών μας», η Ζ. Κωνσταντοπούλου έγραψε:

«Μόνο ως ομολογία έχει αξία. Είσαι το καλύτερο γρανάζι του νεοφιλελεύθερου μνημονιακού συστήματος».

ΠΗΓΗ

Τι αποφεύγουν οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι – Μέρος Β΄

Βάλια Παυλίδου, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια
Επιμέλεια: Μανώλης Μάνου, Δημοσιογράφος - Επικοινωνιολόγος
Τι αποφεύγουν οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι – Μέρος Β΄Η δύναμη της ψυχής και του νου δεν είναι ένα χάρισμα που κάποιοι το έχουν και κάποιοι όχι. Είναι μια διαδικασία εξέλιξης, πνευματικής και γνωστικής, που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε περισσότερο τη ζωή και να ανησυχούμε λιγότερο για τα προβλήματα. Ενισχύοντας ψυχικά τον εαυτό μας εκπαιδεύουμε τον νου μας να ξεχωρίζει το σημαντικό από το ασήμαντο, να θέτει προτεραιότητες, να μην εστιάζει στα λάθος πράγματα και να σέβεται περισσότερο τον ίδιο του τον εαυτό.

Η ψυχική ενδυνάμωση είναι μια διαδικασία βελτίωσης του εαυτού μας και είναι εφικτή από τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσουμε ότι οι πράξεις, τα συναισθήματα και οι σκέψεις μας υπόκεινται στον δικό μας έλεγχο. Οι άνθρωποι που χαρακτηρίζονται από ψυχικές αντοχές και δυνάμεις αποφεύγουν δυσλειτουργικούς τρόπους σκέψης και συμπεριφορές και δεν αναλώνονται σε κακές συνήθειες.
Πιο ειδικά, στο Α΄ μέρος του άρθρου είδαμε ότι οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι δεν σπαταλούν χρόνο στην αυτολύπηση, δεν αποποιούνται τη δύναμή τους, δεν αποφεύγουν τις αλλαγές, δεν αναλώνονται σε πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν, δεν ανησυχούν για το αν ευχαριστούν τους άλλους και δεν φοβούνται να πάρουν υπολογισμένα ρίσκα. Στο παρόν άρθρο θα ολοκληρώσουμε τα χαρακτηριστικά τους.
  1. Δεν ζουν το παρελθόν
Αν και το να αναστοχαζόμαστε το παρελθόν και να μαθαίνουμε από αυτό είναι μια χρήσιμη διαδικασία στο χτίσιμο της ψυχικής ανθεκτικότητας, το να το αναμασούμε μπορεί να είναι καταστροφικό. Η συμφιλίωση με το παρελθόν ώστε να ζήσουμε στο παρόν και να σχεδιάσουμε το μέλλον μπορεί να είναι αρκετά επίπονη διαδικασία, ειδικά αν βιώσαμε πολλές κακοτυχίες. Είναι ωστόσο απαραίτητο βήμα για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και τη ζωή μας γενικότερα.
Τι αποφεύγουν οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι – Μέρος Β΄
  1. Δεν επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη
Το ιδανικό θα ήταν να διδασκόμασταν από κάθε λάθος μας και να μην το επαναλαμβάναμε δεύτερη φορά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε την τάση να επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη στον χρόνο. Η εκμάθηση μέσα από τα λάθη μας απαιτεί  ταπεινότητα και την προθυμία να αναζητήσουμε νέες τεχνικές για να γίνουμε καλύτεροι. Οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι δεν κρύβονται από τα λάθη τους, και προσπαθούν να τα μετατρέψουν σε ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη.   
  1. Δεν μισούν την επιτυχία των άλλων
Η προαγωγή ενός συναδέλφου ή τα κατορθώματα ενός φίλου μπορεί να μας προκαλέσουν συναισθήματα φθόνου. Το μίσος για την επιτυχία των άλλων, όμως, θα μας εμποδίσει απλώς να πετύχουμε τον δικό μας στόχο, καθώς αναλώνουμε ενέργεια στο τι κάνουν οι άλλοι, και δεν αφοσιωνόμαστε ικανοποιητικά στους δικούς μας στόχους. Άλλωστε το πόσο πετυχημένοι είναι οι άλλοι δεν λέει κάτι για τη δική μας επιτυχία ή αποτυχία: μόνο οι πράξεις μας μπορούν να το καθορίσουν αυτό.
  1. Δεν τα παρατούν στην αποτυχία
Είναι αναμενόμενο να νιώθουμε απογοητευμένοι και αποκαρδιωμένοι όταν οι πρώτες προσπάθειες μας αποτυγχάνουν. Από μικροί μαθαίνουμε πως η αποτυχία είναι κάτι κακό αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να πετύχουμε αν πρώτα δεν έχουμε αποτύχει. Οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται την αποτυχία ως απόδειξη ότι ωθούν τον εαυτό τους στα όριά του στην προσπάθεια τους να εκπληρώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.
  1. Δεν φοβούνται να μείνουν μόνοι τους
Η μοναξιά έχει για πολλούς ανθρώπους στην εποχή μας αρνητικό περιεχόμενο. Πολλοί άνθρωποι την αποφεύγουν γιατί νιώθουν δυσφορία μόνοι τους καθώς το περιεχόμενο των σκέψεων τους παίρνει αρνητική τροχιά. Και όμως το να περνάμε χρόνο με τον εαυτό μας είναι απαραίτητο συστατικό στην ψυχική μας ενδυνάμωση. Οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι αναζητούν στιγμές μοναξιάς καθώς μπορούν έτσι να αναστοχαστούν αναφορικά με την πρόοδό τους, να κάνουν την αυτοκριτική τους και να θέσουν στόχους για το μέλλον.
  1. Δεν πιστεύουν ότι η ζωή τους χρωστάει κάτι
Είναι αρκετά εύκολο να παγιδευτούμε μερικές φορές σε ένα σκεπτικό «ιδιοκτησίας». Το να περιμένουμε όμως από τη ζωή να μας επιστρέψει αυτά που θεωρούμε ότι μας χρωστάει δεν βοηθάει ως στάση ζωής. Αν αναλώνεστε στο να προσπαθείτε να πάρετε αυτά που θεωρείτε ότι αξίζετε, μάλλον δεν ασχολείστε με αυτά που έχετε να δώσετε. Και όλοι έχουν χαρίσματα που αξίζει να μοιραστούν, ανεξάρτητα με τη «δίκαιη συμφωνία» που τους έκανε η ζωή.  Δίνοντας άλλωστε είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να πάρεις πίσω.
  1. Τι αποφεύγουν οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι – Μέρος Β΄Δεν περιμένουν άμεσα αποτελέσματα
Δεν θα ήταν ωραία αν όλα γίνονταν με το πάτημα ενός κουμπιού; Έχουμε τόσο συνηθίσει στην ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής που αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι όλα πρέπει να γίνονται γρήγορα. Ωστόσο, η προσωπική ανάπτυξη επιτυγχάνεται με ρυθμούς χελώνας και όχι με ταχύτητα φωτός.  Είτε προσπαθείτε να χάσετε κιλά είτε να αναπτύξετε μια στάση ευγνωμοσύνης, χρειάζεται χρόνος και σταθερότητα. Αν περιμένετε γρήγορα αποτελέσματα το μόνο σίγουρο είναι η απογοήτευση. Οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι ξέρουν πως η αληθινή αλλαγή χρειάζεται χρόνο και είναι πρόθυμοι να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να δουν αποτελέσματα.
Τα καλά νέα είναι ότι όλοι διαθέτουν την ικανότητα να χτίσουν ψυχική δύναμη. Για να το πετύχετε, όμως, χρειάζεται να αναπτύξετε αυτογνωσία για τις αυτοκαταστροφικές σκέψεις, συμπεριφορές και συναισθήματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη των δυνατοτήτων στο έπακρο. Την αυτογνωσία θα πρέπει να ακολουθήσει η προσπάθεια αλλαγής μέσα από συνεχή εξάσκηση.
Τίποτα δεν είναι εύκολο.
Δεν είναι όμως και ακατόρθωτο. 
Βασισμένο στο άρθρο: «13 things Mentally Strong People Don’t Do»
-Βασισμένο στο βιβλίο της Amy Morin 13 Things Mentally Strong People Don't Do: Take Back Your Power, Embrace Change, Face Your Fears, and Train Your Brain for Happiness and Success
«Το κείμενο αποτελεί μια συνεργασία του flowmagazine.gr με την κ. Παυλίδου. Για περισσότερα κείμενα του συγκεκριμένου αρθρογράφου πατήστε εδώ»

Προσοχή εδώ οι Γυναίκες δεν πετάνε μόνο τη γάνια αλλά &…Χειροβομβίδες! (φώτο)



Προσοχή εδώ οι Γυναίκες δεν πετάνε μόνο τηγάνια αλλά &…Χειροβομβίδες! (φώτο)
DSCN7950Κάποτε οι Γυναίκες που είχαν τσαγανό πέταγαν και καμιά κατσαρόλα ή άντε και κανά τηγάνι όπου το χειρότερο ήταν να βρεθείς με καρούμπαλο στο νοσοκομείο … Εδώ όμως τα πράγμα αλλάζουν και δυστυχώς οι καιροί φέρνουν άλλα ήθη και άλλα έθιμα!
Ο Λόγος για τις «κουκλάρες» που κυκλοφορούν στη πόλη των Τρικάλων ,τις σπουδάστριες της ΣΜΥ ,καλό είναι οι θερμόαιμοι νεαροί που τις πλησιάζουν να έχουν υπόψιν τους ότι εκτός από τσάντες τηγάνια και κατσαρόλες είναι άσσοι στο να πετάνε και …Χειροβομβίδες !DSCN7951
Για του λόγου το αληθές η σπουδάστρια της Φωτογραφίας από την τακτική εκπαίδευση που πραγματοποίησε η ΣΜΥ που δεν ξεχωρίζει τους Σπουδαστές -Μαχητές ,από τις Σπουδάστριες -Μαχήτριες !
Από την Τακτική επιχειρησιακή εκπαίδευση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών ,βλέπουμε ότι τα νερά κορίτσια κατεβαίνουν με σχοινιά πύργους,ρίχνουν με χάρη δεν λέμε ,Χειροβομβίδες ,Οπλοβομβίδες , αλλά και βλήματα όλμωνΆντε τώρα να της πεις μπαρούφες όταν σου γυρέψει το λόγο που ήσουνα και άργησες!DSCN7681 DSCN7832 DSCN7925 DSCN9097n
Για το λόγο αυτό παίδες απόγονοι του Μάγκα Σακαφλιά συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή όταν συναντάτε τις Σπουδάστριες να ροβολάνε τα Στενά της Πόλης … Το να κάνεις και λίγο κράτει δεν βλάπτει !


Βετεράνος!
ADVERTISEMENT
 
 
 by olympiada

«Μύδροι» Ραχήλ για Τσίπρα: Καραγκιόζης που το παίζει πρωθυπουργός, μυξοκλαίει και βγάζει έρπη

«Μύδροι» Ραχήλ για Τσίπρα: 

ο Καραγκιόζης που το παίζει πρωθυπουργός, μυξοκλαίει και βγάζει έρπη


Απίστευτοι χαρακτηρισμοί από την πρώην βουλευτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μία άνευ προηγουμένου επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή.



Με αναρτήσεις της στο Facebook και το Twitter, χρησιμοποιεί ένα βίντεο-αφιέρωμα στον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, για να κάνει... αναπόφευκτες συγκρίσεις με τον πρωθυπουργό, κ. Τσίπρα.

«Οταν είσαι πρόεδρος, όχι καραγκιόζης που το παίζεις πρωθυπουργός. Τις αποφάσεις τις λαμβάνουν πάντα οι πρόεδροι και αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους δεν μυξοκλαίνε και βγάζουν έρπη και παραδίδουν τον λαό και την χώρα» ήταν η ανάρτησή της, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.






ΠΗΓΗ

Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες!

Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες!



 

 
 
Χάρη σε δικτυακούς τόπους όπως το Etsy και το Pinterest, οι κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα.
Με ιδιαίτερα χαμηλό προϋπολογισμό, αλλά με όπλα το μεράκι, τη φαντασία και μερικά εργαλεία, κάποιοι επαναχρησιμοποιούν άχρηστα για τους υπόλοιπους υλικά και τα μεταμορφώνουν σε κάτι πολύ χρήσιμο.
Ένα από τα πιο διαδεδομένα αλλά και πιο ευέλικτα υλικά για κατασκευές DIYs είναι με βεβαιότητα οι ξύλινες παλέτες.
Οι ξύλινες παλέτες που με λίγα καρφιά, μπογιά και αρκετή φαντασία μπορούν να εξελιχθούν σε καναπέδες, κρεβάτια, κρεμάστρες, καθίσματα και πολλά ακόμη που θα δείτε στη συνέχεια.
Ρίξτε μια ματιά και πάρτε ιδέες. Ειδικά το νούμερο 19 είναι τόσο πανέμορφο και λειτουργικό! Αν το άρθρο σας φαίνεται ενδιαφέρον μοιραστείτε το με τους φίλους σας.
1. Ένα ράφι για τις κατσαρόλες και τα τηγάνια
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα0
Κόβοντας μια παλέτα, τοποθετώντας την στον τοίχο και καρφώνοντας πάνω της άγκιστρα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χρήσιμο έπιπλο αποθήκευσης για την κουζίνα σας.
2. Ξαπλώστρες
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα1
Με τέσσερις μόλις παλέτες, μπορείτε να δημιουργήσετε δυο ξαπλώστρες για την αυλή σας. Δυο από τις παλέτες χρησιμοποιούνται για την βάση και δυο για την πλάτη.Το μόνο που θα χρειαστείτε στη συνέχεια είναι να επιλέξετε το χρώμα της μπογιάς για να τις βάψετε.
3. Μια κούνια από παλέτα
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα2
Το τέλειο μέρος για να αράξετε και να συνομιλήσετε με τους φίλους σας!
4. Ένα μπαρ για τα μπουκάλια σας
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα3
Χρησιμοποιώντας δύο κομμάτια από μια παλέτα, μπορείτε να αποθηκεύσετε στον τοίχο τα μπουκάλια με το κρασί αλλά και μερικά ποτήρια.
5. Μια πόρτα για το μωρό
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα4
Απαγορεύστε στο παιδί σας να ανέβει τις σκάλες κατασκευάζοντας μια πόρτα σαν αυτή από μια παλέτα.
6. Ένα υπαίθριο τραπέζι
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα5
Θα χρειαστείτε μόνο δύο παλέτες τις οποίες θα «δέσετε» μαζί και ένα κομμάτι σκυρόδεμα ή ακόμα και ένα μεγάλο κομμάτι ξύλο. Το αποτέλεσμα; Ένα πολύ όμορφο και χρηστικό τραπεζάκι για τον κήπο σας.
7. Ένα κρεβάτι με μεγάλους χώρους αποθήκευσης
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα6
Αυτό το κρεβάτι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από παλέτες δεν μοιάζει μόνο τεράστιο αλλά κρύβει και μεγάλους χώρους αποθήκευσης.
8. Άνετα καθίσματα για το Home Theater
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα7
Με μερικές παλέτες και με αρκετά κομψά μαξιλάρια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καταπληκτικό χώρο στο σαλόνι σας.
9. Ένα φρούριο για τα παιδιά!
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα8
Τα παιδιά θα αγαπήσουν αυτό το φρούριο κατασκευασμένο από παλέτες. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σχεδόν σε κάθε υπνοδωμάτιο. Απλά βεβαιωθείτε ότι η όλη δομή είναι αρκετά λεία ώστε να μην προκαλέσει τραυματισμούς.
10. Ένα κάθετο παρτέρι
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα9
Έχετε περιορισμένο χώρο στον κήπο σας; Κανένα πρόβλημα! Μια παλέτα τοποθετημένη κάθετα μπορεί να γίνει μια όμορφη και πολύ αποδοτική εναλλακτική λύση.
11. Ένα τραπεζάκι για το σαλόνι
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα10
Είναι οικονομικό και πολύ κομψό. Τι θα χρειαστείτε: Μια παλέτα, ένα μεγάλο κομμάτι γυαλί, τέσσερις ρόδες και το.. δωμάτιο για να το τοποθετήσετε!
12. Ένα άνετο κρεβάτι από παλέτες
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα11
Αντί να αγοράσετε ένα ακριβό κρεβάτι, γιατί να μην δημιουργήσετε το δικό σας με λίγες παλέτες;
13. Ένα γραφείο από παλέτες
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα12
Αυτό το γραφείο αν και ήδη εξαιρετικό θα γίνονταν ακόμη καλύτερο αν πάνω του τοποθετούσαμε ένα μεγάλο κομμάτι χοντρό γυαλί.
14. Αυτό το πολύ χαριτωμένο τραπεζάκι
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα13
Χρησιμοποιήστε μια παλέτα και λίγη μπογιά της αρεσκείας σας για να κατασκευάσετε ένα χαριτωμένο μικρό τραπέζι σαν αυτό.
15. Μια άνετη κούνια
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα14
Μερικά σανίδια από παλέτες και έτοιμη η κούνια για μικρούς και μεγάλους.
16. Ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα15
Χρησιμοποιώντας παλέτες μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κεφαλάρι που θα δώσει στο υπνοδωμάτιο σας ένα όμορφο χρώμα.
17. Ένα κρεβάτι από παλέτες για το κατοικίδιο σας
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα16
Αντί να αγοράσετε ένα ακριβό κρεβάτι για το κατοικίδιο σας, μπορείτε να κατασκευάσετε ένα από μερικές παλέτες και μερικά μαξιλάρια. Το κατοικίδιο σας θα σας ευγνωμονεί!
18. Αυτό το καταπληκτικό διώροφο έπιπλο!
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα17
Πρόκειται για δυο κρεβάτια, το ένα πάνω από το άλλο, με ράφια εξωτερικά ώστε να έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε μικρά αντικείμενα. Ιδανικό για το παιδικό δωμάτιο!
19. Ένας άνετος καναπές για το σαλόνι σας
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα18
Δεν μοιάζει υπέροχος; Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι είναι κατασκευασμένες από παλιές ξύλινες παλέτες!
20. Ένα πολύ-τραπέζι για τη κουζίνα
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα19
Ο πίνακας, τα μπουκάλια και τα ποτήρια στα ράφια, καθώς και το φωτιστικό ανεβάζουν αυτό το χαριτωμένο τραπέζι σε άλλο επίπεδο.
21. Ένα έπιπλο αντίκα από παλέτες
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα20
Είναι μια πολύ πιο πολύπλοκη κατασκευή, αλλά το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει εκπληκτικά με ένα έπιπλο – αντίκα.
22. Ξύλινο σπίτι για τα παιδιά
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα21
Με μερικές παλέτες μπορείτε να κατασκευάσετε ένα χαριτωμένο σπιτάκι στο κήπο για να παίζουν τα παιδιά.
23. Ένα καινοτόμο θερμοκήπιο
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα22
Δημιουργήστε ένα ζεστό χώρο για τα ευαίσθητα φυτά σας, χρησιμοποιώντας παλέτες για την κατασκευή του κιβωτίου και υαλοπίνακα για το πορτάκι.
24. Ένα διαχωριστικό δωματίου από παλέτες
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα23
Ο τέλειος τρόπος για να διαχωρίσετε ένα μεγάλο ανοιχτό χώρο σε δύο μικρότερα δωμάτια.
25. Ένα μεγάλο ράφι από παλέτες
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα24
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως βιβλιοθήκη αλλά και για ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Στη φαντασία δεν μπορείτε να βάλετε όρια!
26. Μερικές παλέτες και.. έτοιμα τα ράφια σας!
Πήραν μερικές παλέτες και έφτιαξαν κάτι το μοναδικό! 26 φοβερές κατασκευές με παλέτες! - Εικόνα25
Οι παλέτες είναι αρκετά ανθεκτικές, οπότε αν είστε σε ένα διαμέρισμα με περιορισμένο χώρο, αυτά τα ράφια μπορούν, κυριολεκτικά, να σας σώσουν!





ΠΗΓΗ : dinfo.gr

Αυτό είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό στον κόσμο: Εμποδίζει το σχηματισμό των κιρσών και καθαρίζει το σώμα σε λίγες μόνο ώρες!!

Βοτανολογία


Αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία, τις αρτηρίες, τις φλέβες και τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, περιλαμβανομένων εκείνων που τροφοδοτούν την καρδιά, και μειώνει το οίδημα των κάτω άκρων ....

Το Pycnogenol είναι ισχυρότερο αντιοξειδωτικό από τη βιταμίνη C και την Ε. Μελέτες έχουν δείξει ότι το Pycnogenol είναι 50 φορές πιο αποτελεσματικό από τη βιταμίνη Ε και 20 φορές πιο ισχυρό από τη βιταμίνη C. Περιέχει προανθοκυανιδίνες οι οποίες είναι φυσικά αντιοξειδωτικά της οικογένειας των φλαβονοειδών και προέρχονται από εκχύλισμα φλοιού του πεύκου Pinus Maritima. Παρουσιάζει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και σημαντικά οφέλη για τα αγγεία και το κυκλοφορικό. Είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό και σήμερα λειτουργεί ως προστασία ενάντια σε διάφορες τοξίνες. 

Μελέτη δείχνει ότι το Pycnogenol απορροφάται ταχέως και διανέμεται σε όλο το σώμα, σε μόλις 20 λεπτά. Ενεργοποιεί επίσης την βιταμίνη C πριν την αποβολή της από το σώμα.
Το Pycnogenol χρησιμοποιείται στη Γαλλία, τη Φινλανδία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Κορέα, την Αργεντινή και την Ελβετία, ενώ πρόσφατα άρχισε να πωλείται και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Θετικές επιδράσεις του Pycnogenol:

Μειώνει δραματικά την ADD / ADHD
Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος
Μειώνει τη φλεγμονή του προστάτη
Μειώνει την διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και νευροπάθεια
Βελτιώνει την κυκλοφορία και τη ζωτικότητα των κυττάρων
Βελτιώνει και εμποδίζει το σχηματισμό των κιρσών και μειώνει τον κίνδυνο φλεβίτιδας
Μειώνει τις επιπτώσεις του στρες
Μειώνει τις αλλεργικές αντιδράσεις
Ενισχύει τριχοειδή αγγεία, αρτηρίες, φλέβες και τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, περιλαμβανομένων εκείνων που τροφοδοτούν την καρδιά
Μειώνει το οίδημα των κάτω άκρων
Τι είναι τα αντιοξειδωτικά;

Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που προστατεύουν τα κύτταρα από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών. Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η ζημιά που γίνεται από τις ελεύθερες ρίζες είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης, διαφόρων καρκίνων, των καρδιακών παθήσεων, του Alzheimer, της νόσου του Πάρκινσον και πολλών άλλων χρόνιων ασθενειών.

Ως εκ τούτου, τα αντιοξειδωτικά είναι απαραίτητα για την προστασία του οργανισμού από τις ασθένειες αυτές. Υπάρχει μια θεωρία ότι οι ελεύθερες ρίζες είναι υπεύθυνες για τη γήρανση, ως εκ τούτου, τα αντιοξειδωτικά επιβραδύνουν τη γήρανση.

Η δράση των αντιοξειδωτικών

Όταν κόψετε ένα κομμάτι μήλου, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει να μαυρίζει στην επιφάνεια. Αυτό συμβαίνει λόγω της κανονικής διαδικασίας της οξείδωσης, η οποία εμφανίζεται σε όλα τα κύτταρα στη φύση, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του σώματός μας.

Όταν το οξυγόνο έρχεται σε επαφή με τα κύτταρα, προκαλεί μια αλλαγή σε αυτά. Κάποια πεθαίνουν, και νέα εμφανίζονται στη θέση τους. Είναι κάτι φυσιολογικό και δεν αποτελεί πρόβλημα.
Αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, τα κύτταρα καταστρέφονται και μετατρέπονται σε ελεύθερες ρίζες. "Ελεύθερες ρίζες" είναι ένας όρος που περιγράφει τα κατεστραμμένα κύτταρα που είναι προβληματικά και αποτελούν απειλή για την υγεία.

Καλούνται ''ελεύθερες'', επειδή δεν διαθέτουν σημαντικό μόριο και προσπαθούν να «κλέψουν» αυτό το μόριο από άλλα κύτταρα.

Όταν οι ελεύθερες ρίζες επιτίθενται, δεν σκοτώνουν τα άλλα κύτταρα για να κερδίσουν το μόριο που τους λείπει, αλλά αντ 'αυτού τα βλάπτουν, καταστρέφοντας το DNA και δημιουργώντας έτσι ένα γόνιμο έδαφος για τις ασθένειες. Το χειρότερο είναι ότι μία ελεύθερη ρίζα ζημιώνει όχι μόνο ένα κύτταρο, αλλά δημιουργεί μια αλυσιδωτή αντίδραση.

Τα αντιοξειδωτικά εμποδίζουν την αλυσιδωτή αντίδραση η οποία εκκινείται από τις ελεύθερες ρίζες. Διάφορα αντιοξειδωτικά δρουν με διαφορετικό τρόπο. Κάποια εμποδίζουν την εμφάνιση των ελεύθερων ριζών, άλλα εμποδίζουν την εμφάνιση μιας αλυσιδωτής αντίδρασης, και άλλα σταματούν την αντίδραση μόλις εμφανιστεί.

Ωστόσο, ως αποτέλεσμα της κανονικής λειτουργίας των κυττάρων, ένα μικρό ποσοστό ελεύθερων ριζών δημιουργείται, και συχνά, δεν αποτελούν σημαντικό πρόβλημα, διότι ελέγχονται από τα αντιοξειδωτικά που το σώμα μας παράγει φυσικά.

Μια σημαντική απειλή για την υγεία μας είναι οι ελεύθερες ρίζες από τον καπνό του τσιγάρου, την ατμοσφαιρική ρύπανση ή την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ. Οι ελεύθερες ρίζες διασπούν το κολλαγόνο στις αρθρώσεις, στο δέρμα και στα όργανα. Προγραμματίζουν το DNA και τα αποτέλεσμα είναι περισσότερο από 60 γνωστές ασθένειες.

Επιπλέον, η γήρανση, η φλεγμονή των μυών, των αρθρώσεων και άλλων ιστών, και η καλή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος, οφείλονται στις ζημιές που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.


ΠΗΓΗ

Πράκτορας της CIA: Πληρώνουμε πολιτικούς, ΜΚΟ, δημοσιογράφους – Στόχος της προπαγάνδας ήταν να διχάσουμε τους λαούς της Γιουγκοσλαβίας ώστε να αποσχιστούν


Ο πρώην πράκτορας της CIA Ρόμπερτ Μπέιρ είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων που αποκαλύπτουν τα μυστικά της υπηρεσίας, αλλά και των κυβερνήσεων του Μπιλ Κλίντον και του υιού του Τζόρτζ Μπους, του τζούνιορ.
Έχει πολλάκις συλληφθεί και κρατηθεί. Ο Μιτ Γουόσπουρ, ένας προσωπικός του φίλος εργαζόμενος στη Γερουσία, ο οποίος του έδινε πληροφορίες, έχει δολοφονηθεί.
Ως πράκτορας της CIA ο Μπέιρ εργάστηκε στη Γιουγκοσλαβία το 1991-94 και στη Μέση Ανατολή. Από την αποχώρησή του από την υπηρεσία και μετά έχει πολλάκις κατηγορήσει την κυβέρνηση Μπους ότι προκαλούσε πολέμους για το πετρέλαιο.
"Sponsored links"
Σε συνέντευξή του, ο Μπέιρ προέβη σε εκπληκτικές αποκαλύψεις:
«Στη Γιουγκοσλαβία πήγα στις 12 Ιανουαρίου 1991, με ελικόπτερο, στο Σεράγεβο. Δουλειά μας ήταν να επιτηρούμε τους υποτιθέμενους Σέρβους τρομοκράτες ώστε να μην επιτεθούν στην πόλη. Μας είχαν ενημερώσει για μια οργάνωση με την ονομασία Ανώτερη Σερβία, η οποία σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις στην πόλη λόγω της επιθυμίας της Βοσνίας να αποσχιστεί από τη Γιουγκοσλαβία.
»Στην πραγματικότητα αυτή η οργάνωση ούτε καν υπήρχε. Οι επικεφαλής μας, μας έλεγαν ψέματα. Η αποστολή μας ήταν απλώς να προκαλέσουμε πανικό στους πολιτικούς στη Βόσνια, να τους πείσουμε ότι επίκειται σερβική επίθεση. Η αποστολή αυτή τελείωσε για μένα σε δύο εβδομάδες. Ανέλαβα νέα στη Σλοβενία. Η επιχείρηση στη Βοσνία διήρκεσε έναν μήνα και είχε κωδική ονομασία Ίστινα (αλήθεια).
»Πήγα στη Σλοβενία διότι είχαμε πληροφορίες ότι σκόπευε να ανακηρύξει την ανεξαρτησία της. Διαθέσαμε μερικά εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση ορισμένων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κομμάτων της αντιπολίτευσης και διαφόρων πολιτικών.
»Πολλοί πράκτορες που διαφωνούσαν εξαφανίζονταν όταν αρνούντο να εκτελέσουν αποστολές προπαγάνδας κατά των Σέρβων. Προσωπικά είχα εκπλαγεί από τα ψέματα τα οποία μας έλεγαν οι επικεφαλής και οι πολιτικοί μας. Πολλοί πράκτορες καλλιεργούσαν την προπαγάνδα χωρίς να γνωρίζουν τι κάνουν. Ο καθένας μας γνώριζε μόνο ένα μέρος της υπόθεσης και μόνο αυτοί που δημιούργησαν την όλη υπόθεση γνώριζαν το σύνολό της, δηλαδή οι πολιτικοί.
»Στόχος της προπαγάνδας ήταν να διχάσουμε τους λαούς της Γιουγκοσλαβίας ώστε να αποσχιστούν. Έπρεπε να υπάρχει ένας αποδιοπομπαίος τράγος στον οποίο θα έπεφτε το ανάθεμα. Επελέγη η Σερβία καθώς αυτή, κατά κάποιο τρόπο, είναι η διάδοχος κατάσταση της Γιουγκοσλαβίας.
»Δώσαμε χρήματα στον Στίπε Μέσιτς, στον Φράνιο Τούσμαν, στον Αλί Ιζετμπέκοβιτς, σε βουλευτές και μέλη της γιουγκοσλαβικής κυβέρνησης, σε δημοσιογράφους, σε στρατηγούς του Γιουγκοσλαβικού στρατού, ακόμα και σε ολόκληρες μονάδες. Ο Ράντοβαν Κάραζιτς έπαιρνε χρήματα, για κάποιο διάστημα, αλλά σταμάτησε να δέχεται χρήματα όταν κατάλαβε ότι θα κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου που έγιναν στη Βοσνία. Όλο αυτό κατευθυνόταν από την αμερικανική κυβέρνηση.
»Κάποιοι αξιωματούχοι της CIA έγραφαν ακόμα και τις επίσημες ανακοινώσεις που διαβάζονταν στα δελτία ειδήσεων. Στόχος ήταν η πρόκληση μίσους, εθνικισμού και προβολή της διαφορετικότητας.
»Το 1992 ήμουν ξανά στη Βοσνία με αποστολή την εκπαίδευση μονάδων του Βοσνιακού στρατού, καθώς η Βοσνία είχε μόλις ανακηρύξει την ανεξαρτησία της. Η Σρεμπρένιτσα είναι μια παραφουσκωμένη ιστορία και πολλοί άνθρωποι την έχουν αποδεχτεί. Ο αριθμός των νεκρών είναι ο ίδιος με τον αριθμό των Σέρβων και άλλων που σκοτώθηκαν, αλλά η Σρεμπρένιτσα πουλήθηκε στην πολιτική αγορά.
"Sponsored links"
»Ο επικεφαλής μου, πρώην γερουσιαστής, έλεγε συνεχώς πως μερικά καθάρματα θα σταλούν στη Βοσνία. Έναν μήνα πριν την υποτιθέμενη γενοκτονία στην Σρεμπρένιτσα, μου είπε πως η πόλη θα «γίνει πρωτοσέλιδο» σε όλο τον κόσμο. Όταν ρώτησα το γιατί μου είπε απλώς «θα δεις». Ο Βοσνιακός στρατός πήρε εντολή να επιτεθεί σε σπίτια και σε αμάχους, στους κατοίκους της Σρεμπρένιτσα. Την ίδια ώρα οι Σέρβοι δέχονταν επίθεση από την άλλη πλευρά. Προφανώς κάποιος είχε πληρωθεί για τους υποκινήσει.
»Ένοχοι για την Σρεμπρένιτσα είναι οι Βόσνιοι, οι Σέρβοι και οι Αμερικανοί. Όλοι όμως ρίχνουν τις ευθύνες στους Σέρβους. Δυστυχώς πολλά από τα θύματα που θεωρούντο μουσουλμάνοι ήταν Σέρβοι ή άλλων εθνικοτήτων. Πριν μερικά χρόνια, ένας φίλος πρώην πράκτορας ο οποίος τώρα εργάζεται στο ΔΝΤ μου είπε ότι η σφαγή στη Σρεμπρένιτσα ήταν προϊόν συμφωνίας αμερικανικής κυβέρνησης και Βόσνιων πολιτικών. Η πόλη θυσιάστηκε για κερδίσουν οι ΗΠΑ μια δικαιολογία για να επιτεθούν κατά των Σέρβων.
»Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι που προκάλεσαν τον πόλεμο και υπαγόρευσαν τους όρους της ειρήνης κατέχουν τώρα εταιρείες που εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο των περιοχών αυτών. Απλώς υποδούλωσαν λαούς και τα παραγόμενα καταλήγουν στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Αυτοί είναι οι νικητές, καθώς οι λαοί υποχρεώνονται να εισάγουν, κατόπιν από αυτούς και καθώς δεν έχουν χρήματα αναγκάζονται να δανείζονται. Αυτή είναι η ιστορία στα Βαλκάνια.
»Το Κόσοβο, δια παράδειγμα, δημιουργήθηκε για δύο λόγους. Πρώτον γιατί η περιοχή είναι πλούσια σε ορυκτά και δεύτερον διότι αποτελεί στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟΑ. Είναι η μεγαλύτερη Νατοϊκή βάση στην καρδιά της Ευρώπης.
»Θέλω να πως στους λαούς της Γιουγκοσλαβίας ότι πρέπει να ξεχάσουν το παρελθόν. Χειραγωγήθηκαν τότε και είναι ανόητο να υπάρχει μίσος μεταξύ τους. Πρέπει να δείξουν ότι είναι οι ισχυροί και να καταλάβουν ποιος το δημιούργησε όλο αυτό. Προσωπικά ταπεινά ζητώ συγνώμη και αυτό γιατί για καιρό δεν αποκάλυπτα τα μυστικά της CIA και του Λευκού Οίκου.



mignatiou.com