09 Σεπτεμβρίου 2015

Πούτιν σε Καμμένο-Τσίπρα: Θα σας πάρω τα κεφάλια για τις αλητείες εις βάρος μου.


Πούτιν σε Καμμένο-Τσίπρα: Θα σας πάρω τα κεφάλια για τις αλητείες εις βάρος μου.


Χλεύη και μέτρα αντιποίνων για το ακατάσχετο υβρεολόγιο
1
 
Ραγδαίες πολεμικές εξελίξεις: Τα “γεράκια” απαιτούν αναχαιτίσεις ρωσικών αεροσκαφών στον ελληνικό ενάεριο χώρο-Κρίσιμες ώρες
 
Πηγή: Ptriklopodia.gr
 makeleio.gr
 

Aποδέχεται ο Μ.Γλέζος την πρόταση Λαφαζάνη και τίθεται επικεφαλής στο επικρατείας της ΛΑ.Ε



 
ΤΟ ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς κ. Μανώλης Γλέζος αποδέχεται τελικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, την πρόταση του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη και θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας.

 
 Η λίστα Επικρατείας του κόμματος του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην δεύτερη θέση θα βρίσκεται ο σκιτσογράφος κ. Στάθης Σταυρόπουλος.
 
 
Τρίτη στη λίστα θα είναι η προερχόμενη από την ΕΡΤ δημοσιογράφος  κυρία Αγλαΐα Κυρίτση.
 
 
 
 
nemesis

Δείτε τον "Αυριανισμό " sex και θέαμα χωρίς άρτο για... να μην γίνει αντιληπτό το μνημόνιο Τσίπρα

Ενημέρωση απο kontranews.gr
Μιλάμε για πολύ ...ενημέρωση

Σοκ: Κοπέλα έκανε έρωτα με κλειστά μάτια για δύο χρόνια με... γυναίκα χωρίς να το ξέρει!


Σοκ: Κοπέλα έκανε έρωτα με κλειστά μάτια για δύο χρόνια με... γυναίκα χωρίς να το ξέρει!
Συγκλονίζει η υπόθεση μίας νεαρής Αγγλίδας που επιβεβαιώνει πως ο έρωτας είναι… «τυφλός».
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, η παθούσα μπλέχτηκε στα δίχτυα του έρωτα μέσω του Facebook.

Όπως προέκυψε, ο νέος σύντροφος της εν λόγω κυρίας, ονόματι Kye Fortune δικαιολογήθηκε ότι είχε κάνει πρόσφατα μια εγχείριση στο κεφάλι, και δεν ήθελε η νεαρή κυρία να δει το πρόσωπό του και τις ουλές.
Έτσι όταν συναντήθηκαν… οι δυο τους, την υποχρέωσε να φορέσει μια κουκούλα για να μην τον βλέπει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης. Μία συνήθεια που κράτησαν για δύο περίπου χρόνια, μέχρι η καταγγέλλουσα να αποφασίσει να δει πίσω από την... κουρτίνα.

Εκεί που μεγάλη της έκπληξη ανακάλυψε ότι ο άνδρας σύντροφός της δεν ήταν παρά μία... γυναίκα. Και μάλιστα μια παλιά φίλη της, η εικονιζόμενη και στην φωτογραφία Gayle Newland. Η 25χρονη Gayle καθ' όλη την διάρκεια της «σχέσης» τους ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης με την σύντροφό της, δηλώνοντας μάλιστα ότι ήθελε και να την παντρευτεί και να κάνουν και παιδιά!



ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ  ΑΠΟ  ΤΟ kontranews.gr ΒΛΕΠΕ " ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ"

Πέμπτη 10/09/15 - 20:25

Απίστευτο: Γυναίκα αυνανιζόταν δημόσια σε καφέ στον Λίβανο (Βίντεο)


Απίστευτο: Γυναίκα αυνανιζόταν δημόσια σε καφέ στον Λίβανο (Βίντεο)
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα μέσα σε κατάστημα Starbucks στον Λίβανο να αυνανίζεται.
Η γυναίκα κάθεται σε τραπέζι μαζί με τον σύντροφό της στον επάνω όροφο του καφέ και δεν διστάζει να... διασκεδάσει υπό το βλέμμα όχι μόνο του φίλου της, αλλά και όσων βρίσκονταν έξω από το κατάστημα!
Δείτε το βίντεο:

Γιατι η ΕΡΤ επέλεξε για το ντιμπέιτ (DEBATE) " φιρμάτους' μεγαλοδημοσιογράφους




Του Μανώλη Μάνου

Οι μεγαλοδημοσιογράφοι επιλέχθηκαν απο την διοικηση της κατά τα άλλα προυραλιστικής  ΕΡΤ "ανοιχτής σε όλους", για το ντιμπέιτ (DEBATE) των πολιτικων αρχηγών. " Που κατά σύμπτωση" είναι υπέρ  " μνημονιακής άποψης "' αν όχι η απόλυτα μνημονιακοί δημοσιογράφοι της χώρας που πιθανών κάποιος απο αυτούς να έχει παρακολουθήσει τα γνωστά σεμινάρια του ΔΝΤγια την "κατάλληλη ενημέρωση " του εληνικού λαού.

Επιλέχθηκαν απο την διοικηση της ΕΡΤ τις δαπάνες της οποίας πληρώνουν οι έλληνες πολίτες οι κτυπημένοι απο την λαίλαπα των τριών μνημονίου (και απο το βαρύτερο όλων το τρίτο αυτό του Τσίπρα) καθώς πληρώνουν το χαράτσι της ΕΡΤ, δημοσιογράφοι απο τα κανάλια που με βάση αυτά που έλεγε ο Α.Τσίπρα είναι παράνομα αφου δεν πληρώνουν φόρους και λειτουργούν χωρίς νόμιμες άδειες ( να σημειωθεί οτι ο Α.Τσίπρας για το θέμα αυτό δεν έκανε απολυτος τίποτε στην πράξη ως πρωθυπουργός)

Αυτοί οι δημοσιογράφοι απο αυτά τα κανάλια  στα στούδιο της κρατικής τηλεόρασης θα ... κάνουν αντικειμένικές ερωτήσεις χωρίς '"εντολές " ενα αντικειμενικό ντιμπέιτ δηλαδή ..και θα διεξάγουν ενα καθαρό  ντιμπέιττων πολιτικών αρχηγών, και θέλουν ο ελληνικός λαος να τους πιστέψει.

Η ΕΡΤ η " προυραλιστική " την οποία έσπευσε ο Α Τσίπρας να " αναστήσει' πρίν σπέυσει να κάνει τις εκλογές εξπρές για τους γνωστούς λόγους,θεωρεί οτι έπρεπε να συμμετέχει στο ντιμπειτ της η Τρέμη, η Χουκλη, η Ζαχαρέα, οΓιομπαζολιάς ( αληθεια απο που τον " ξέθαψαν αυτόν; λόγο... ηλικιας αν δεν είναι εβδομηντάρης !! )   και οι υπόλοιποι φιρμάτοι δημοσιογράφοι για να ενημερωθεί ...' καλύτερα "ο ελληνικός λαός , και  μά;λλον αδιαφορει οτι ο λαός θα υποψιαστεί  όλο αυτο το πράγμα γίνεται για την παραπληροφορηση του για να περάσουν στον λαό καλύτερα τα μνημονιακά μηνύματα και  την προπαγάνδα των τροικανόφιλων και εν γένει ευρωλάγνων, οι οποίοι έχουν συμφέρον  απο την φτωχοποιηση του λαού ,καλά και οι μεγαλο δημοσιογράφοι αυτοί,...γνωρίζουν, την "τέχνη" αυτή.

Οι " μικροί 'δημοσιογράφοι προφανώς δέν κάνουν για την ΕΡΤκαι για την  εργασία αυτη (η οποία είναι δουλεία  αλλά, πολύ  πολυ "επικερδής")