06 Ιουλίου 2015

Οι " δημοσιογράφοι των τοξικών ΜΜΕ " σαν τα " ζώα " δεν άφηναν τον Βαρουφάκη να φύγει ( Βίντεο )



"Φύγετε από εδώ" είπε ο Βαρουφάκης στα "τοξικά ΜΜΕ"


Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε κατά την αποχώρηση του Γιάννη Βαρουφάκη, από το Υπουργείο Οικονομικών.

Δεκάδες φωτογράφοι, οπερατέρ και δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω του ζητώντας μια δήλωση και καταγράφοντας την τελευταία του έξοδο.

Κάποιοι έπεσαν πάνω σε μια σταθμευμένη μηχανή που βρισκόταν στη μηχανή του τέως υπουργού και την πέταξαν κάτω. Ο κ Βαρουφάκης βοήθησε να την σηκώσουν και στη συνέχεια μίλησε για τοξικά μέσα ενημέρωσης.




Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος νέος υπουργός Οικονομικών


Τη θέση του υπουργού Οικονομικών αναλαμβάνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά την παραίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η πολιτική ορκωμοσία του νέου υπουργού θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουλίου.

Ποιος είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών

Γεννήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και είναι γιος του Στέφανου Τσακαλώτου. Από την πλευρά του πατέρα του κατάγεται από παλιά οικογένεια της Πρέβεζας ενώ ξάδερφος του παππού του ήταν ο στρατηγός Θρασύβουλος Τσακαλώτος. Φοίτησε στο κολέγιο Ήτον και σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες στα πανεπιστήμια του Σάσεξ και της Οξφόρδης.
Δίδαξε στο πανεπιστήμιο του Κεντ και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο οποίο είναι τακτικός καθηγητής από το 2010. Στις βουλευτικές εκλογές του 2015 εξελέγη βουλευτής Β΄ Αθηνών με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα διορίστηκε αρχικά αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων. Επίσης είναι επικεφαλής της διαπραγμάτευσης της Ελλάδας με τους οικονομικούς εταίρους για την διευθέτηση του ελληνικού χρέους.
Είναι παντρεμένος με την Σκωτσέζα οικονομολόγο Χέδερ Γκίμπσον, διευθύντρια του Τμήματος Ερευνών της Τράπεζας της Ελλάδος και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Τι αναφέρει το ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών

Τι αναφέρει το ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών
Τη σύγκλιση ολων των πολιτικών αρχηγών, πλην του Γενικού Γραμμετέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, εκφράζει το κοινό ανακοινωθέν.

Ο πρωθυπουργός εξουσιοδοτείται να κάνει τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους πάνω στους συγκεκριμένους άξονες, αλλά και να διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τους αρχηγούς, τους οποίους θα ενημερώνει σε κάθε καμπή.

Αναλυτικά το κοινό ανακοινωθέν

«Η πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού δεν συνιστά εντολή ρήξης, αλλά εντολή συνέχισης και ενίσχυσης της προσπάθειας για την επίτευξη μιας κοινωνικώς δίκαιης και οικονομικώς βιώσιμης συμφωνίας.
Προς αυτή την κατεύθυνση η Κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων.  Και ο κάθε Πολιτικός Αρχηγός θα συμβάλλει, αντιστοίχως, στο πλαίσιο του θεσμικού και πολιτικού του ρόλου.
Κοινός στόχος είναι η επιδίωξη λύσης η οποία θα διασφαλίζει:
- Την επαρκή κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της Χώρας.
- Αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις, με κριτήριο την δίκαιη κατανομή των βαρών και προώθηση της ανάπτυξης, με τις κατά το δυνατόν λιγότερες υφεσιακές επιπτώσεις.
- Ισχυρό, εμπροσθοβαρές, αναπτυξιακό πρόγραμμα, πρωτίστως για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας.
- Δέσμευση για την έναρξη ουσιαστικής συζήτησης ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος της βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους.
Άμεση προτεραιότητα αποτελεί η αποκατάσταση της ρευστότητας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε συνεννόηση με την ΕΚΤ.
Ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε να ενημερώσει τους Πολιτικούς Αρχηγούς, αμέσως μετά την προσεχή Σύνοδο Κορυφής, για τα πρώτα συμπεράσματα που θα εξαχθούν και για την εν γένει πορεία των διαπραγματεύσεων.




kontranews.gr

Lidl: Δεν δέχονται Ελληνικές κάρτες… ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

Lidl: Δεν δέχονται Ελληνικές κάρτες… ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

 by olympiada

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;
Μετρητά και οτι πάρουν διότι πολύ απλά, ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
Και τωρα με τις κλειστές τράπεζες, δεν μπορεί να γίνει εξαγωγή κεφαλαίου.
Αντιθετα, σε άλλες αλυσίδες οι κάρτες γίνονται δεκτές κανονικότατα.
Φταις ελληναρά μου και ακόμα δεν βάζουν μυαλό.

Από εδω και πέρα κανείς ξανά στα LIDL !!!


lidl-61226303

Δείτε Τι Κάνουν Τα LIDL Τη Στιγμή Που Οι Έλληνες Βιώνουν Μια Κρίσιμη Περίοδο

Η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας, τη στιγμή που οι Έλληνες βιώνουν μια κρίσιμη περίοδο για το έθνος και το μέλλον τους.


lidl_banner_logo

Δεν δέχονται πιστωτικές κάρτες! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ; Μετρητά και ό,τι πάρουν διότι πολύ απλά…οι εισπράξεις πηγαίνουν Γερμανία και τωρα με τις κλειστές τράπεζες, δεν μπορεί να γίνει εξαγωγή κεφαλαίου.

Αντιθετα, σε άλλες αλυσίδες οι κάρτες γίνονται δεκτές κανονικότατα!

 

 

 

 

 

 

 

olastifora.gr