02 Ιουλίου 2015

Το συγκινητικό μήνυμα του Λαζόπουλου για τους ηλικιωμένους

Το συγκινητικό μήνυμα του Λαζόπουλου για τους ηλικιωμένους

Το συγκινητικό μήνυμα του Λαζόπουλου για τους ηλικιωμένους
Σκέψεις για τις εικόνες με τους ηλικιωμένους να περιμένουν έξω από τις τράπεζες για να πάρουν τη σύνταξή τους, κατάθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος, όπως πολλοί άλλοι Έλληνες.

Ειδικότερα, σε κείμενό του στο προσωπικό του blog στο altsantiri.gr, με τίτλο: «Στα σκαλοπάτια η Ελλάδα περιμένει», γράφει τα εξής:

«Βλέπω  ηλικιωμένους ανθρώπους να κάθονται σε μία τράπεζα της Θεσσαλονίκης απ” έξω και  περιμένουν.

Με πρόσωπα ήσυχα, σαν μαθημένοι από τα χρόνια που πέρασαν, απ” αυτά που κι αν έχουν δει τα μάτια τους.

Εκεί, καρτερικά, μ’ αυτό το βλέμμα στα μάτια του τι μας ξημερώνει πάλι.

Τα τελευταία πολλά χρόνια ζούμε στην Ευρώπη σαν οι τελευταίοι και οι παρακατιανοί.

Υπομονετικά περιμένοντας, μετά  την σύνταξη που κόβεται, μετά τον μισθό που κόβεται, με την ανεργία να εξαπλώνεται.

Στεναχώρια, στεναχώρια, στεναχώρια.

Ξαφνικά ένοιωσα ότι είδα την μάνα μου να περιμένει εκεί. Θυμήθηκα με τι χαρά περίμενε την μέρα που θα πάει να πάρει την σύνταξη του μπαμπά.

Σαν ο μπαμπάς από τον ουρανό να της έστελνε τα χρήματα από την δουλειά που έκανε τόσα χρόνια.

Πάω στην τράπεζα, μου λεγε. Κι ας είχα εγώ να της δώσω. Ήταν τα δικά της λεφτά. Έκανε μ” αυτά τα δικά της κουμάντα.

Ευτυχώς που οι τράπεζες θα δώσουν τους μισθούς και τις συντάξεις. Αλλά είναι ένα μαρτύριο αυτό που ζουν οι Έλληνες εδώ  και χρόνια τώρα, απ΄αυτά που οι Γιωργάκηδες διέπραξαν ανενδοίαστα. Δεν ξέρω αν έχουμε συναίσθηση ότι όλα αυτά τα χρόνια μας χορηγούν ρευστότητα για να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι υπάρχουν χρήματα και με βάση αυτή την ρευστότητα μας εκβιάζουν και υπογράφουμε ότι αυτοί θέλουν.

Τα τελευταία πολλά χρόνια η εικόνα των τραπεζών είναι πλασματική.

Στα σκαλοπάτια λοιπόν  η Ελλάδα περιμένει, να μην  την πετάξουν από την Ευρώπη.

Στα σκαλοπάτια η Ελλάδα περιμένει για ένα ξεροκόμματο.

Γιατί το νοιώθουμε. Μας φέρονται σαν μαύρα σκυλιά, η μαφία της Ευρώπης. Αλλά εμείς εκεί. Η δύναμη του Έλληνα. Το πείσμα αυτού του λαού.

Εκεί, με υπομονή, περιμένουμε να γκρεμίσουμε την Ευρώπη που χάλασε.

Μ΄αυτή την σύνταξη μεγάλωσαν παιδιά, παντρεύτηκαν κόρες, στηρίχτηκαν οικογένειες. Μ” “ένα μολύβι κι ένα χαρτί, με λογαριασμούς που πάνε κι έρχονται στα σπίτια, μέρα-νύχτα.
Έτσι κρατήθηκε η Ελλάδα, όρθια. Αυτοί οι άνθρωποι εκεί, στα σκαλοπάτια. Αυτοί είναι που κρατούνε τις αόρατες κολώνες του οικοδομήματος μας.

Λάκης Λαζόπουλος».








kontranews .gr

Να γιατί λυσσάνε για το «ΝΑΙ» ( ΒΙΝΤΕΟ )




ADVERTISEMENT
Από την Σοφία
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΝΕ ΣΤΟ «ΝΑΙ» ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!!!
Δείτε στο βίντεο τον Σαμαρά να λέει:
«Η Ευρώπη μας χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλληφορά γιατί οι μόνες «πηγές ευρωπαϊκές πηγές ενέργειας» είναι αυτές που αποκαλύφθηκαν ή πιθανολογούνται να αποκαλυφθούν στον θαλάσσιο χώρο της Ελλάδος«.
Τόσο πουλημένος ο Ναι-ναί-κος και το παρεάκι του ώστε τις ελληνικές πηγές ενέργειας τις αποκαλεί ευρωπαϊκές. 

Καταλάβατε;;;; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΖΟΜΑΣΤΕ! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ.
Δείτε πώς ζουν οι κάτοικοι των κυρίως πλουτοπαραγωγικών χωρών! Με τόσο πλούτο και το 75% ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
Το ίδιο κάνουν και στην Ελλάδα. Εμείς πάμφτωχοι κι αυτοί μέσω ΤΑΙΠΕΔ θα παίρνουν για πενταροδεκάρες τον εθνικό μας πλούτο αξίας τρισεκατομμυρίων. 
Για αυτό έχουν ορμήσει λυτοί και δεμένοι να μας εκβιάζουν και να μας τρομοκρατούν με τις κλειστές τράπεζες.
Και κάποιοι έχουν πάρει μίζα για να μας οδηγήσουν εκεί που οι τοκογλύφοι θέλουν. Είναι οι «πες «ναι» στο να γίνεις η Νιγηρία της Ευρώπης».
Δείτε πώς οι οικονομικοί δολοφόνοι περιγράφουν την τακτική υφαρπαγής του εθνικού πλούτου από χώρες του λεγόμενου «τρίτου κόσμου» που έχουν ορυκτό  πλούτο. Πηγαίναν και κανόνιζαν να ληφθούν τεράστια δάνεια τα οποία πήγαιναν σε συμβεβλημένες με την κυβέρνηση δικές τους κατασκευαστικές εταιρείες, που έφτιαχναν έργα υποδομής (σας θυμίζει κάτι οικείο;;; Γιατί να υπάρχουν οι ΜΟΜΑ που κάνουν έργα με χαμηλό κόστος όταν ο ιδιώτης «ανάδοχος» δίνει στους πολιτικούς μίζα  από το δάνειο για να του ανατεθεί το έργο;;;;) κι οι δουλειά των δολοφόνων ήταν να φουσκώνουν τις ανάγκες όσο το δυνατόν περισσότερο για να είναι μεγαλύτερο το δάνειο. Η χώρα φορτωνόταν ένα δάνειο τόσο τεράστιο ώστε ήταν αδύνατον να το αποπληρώσει. Έτσι οι οικονομικοί δολοφόνοι ξαναπήγαιναν και έπαιρναν ό,τι ήθελαν. Φθηνή ενέργεια, φθηνό εργατικό δυναμικό… στρατεύματα της χώρας να τηα χρησιμοποιήσουν ως κρέας  όπου θέλουν, «ναι» στα ψηφίσματα του ΟΗΕ που θέλουν να περάσουν… ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 
Στο Ιράκ, μετά την «απελευθέρωση» πήγε ποιος άλλος; Το ΔΝΤ και επειδή δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν τα δάνεια υπέγραψαν το 2006, συμφωνία με την οποία ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ!
«Ο Εθνικός πλούτος χρησιμοποιείται όχι προς ώφελος των πολιτών, αλλά προς όφελος των υψηλότερα ισταμένων στην ιεραρχία που ουσιαστικά έχουν πάρει μίζα για να παραχωρήσουν τον εθνικό πλούτο» και να λένε πχ τον ελληνικό ορυκτό πλούτο «ευρωπαϊκό που βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος»
Ποιοι είναι αυτοί;
Όλως τυχαίως οι ίδιοι που σου λένε «Πες ναι σε κάθε αίτημα των τοκογλύφων» αλλιώς θα σε διώξουν απ’ την ΕΕ… λες και μπορούν να το κάνουν.
Το «ΝΑΙ» δεν είναι ναι στην Ευρώπη! Είναι ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ!
Κι οι ντόπιοι συνεργάτες τους κάνουν ό,τι μπορούν!







  by olympiada 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσια προς Γερμανία και Ε.Ε " Μην απειλείτε τους Ελληνες - Αφήστε τους να ψηφίσουν ελεύθερα

ΑΠΟ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΤΟ REUTERS ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΗΛΩΣΗ" ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ Α.ΣΙΛΟΥΆΝΟΦ


"Η Ρωσία καλεί την ΕΕ να σεβαστεί οποιαδήποτε επιλογή της Ελλάδας στο δημοψήφισμα της Κυριακής", δήλωσε ο Βλαντίμιρ Τσιζόφ, μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στην ΕΕ, στο δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο “Ρωσία-24”, όταν ερωτήθηκε για τις παρεμβάσεις των Βρυξελλών στην εσωτερική πολιτική κατάσταση της χώρας.
“Νομίζω ότι εδώ υπάρχει φυσικά ένα στοιχείο σύγχυσης. Όλοι κατανοούν με κάποιο τρόπο ότι να τάσσονται κατά του δημοψηφίσματος. Δεν ταιριάζει σε δημοκρατικά κράτη, γι’ αυτό και μετά την πρώτη αντίδραση, ότι δήθεν το δημοψήφισμα δεν θα έχει νομική ισχύ, ακολούησαν πιο ισορροπημένες δηλώσεις ότι η ΕΕ θα σεβαστεί κάθε επιλογή του ελληνικού λαού”, είπε ο υψηλόβαθμος Ρώσος διπλωμάτης.
“Πάντως αυτό δεν εμποδίζει ορισμένους πολιτικούς παράγοντες στην ΕΕ να εμπλέκονται στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας ανοιχτά και απροκάλυπτα, επιδιδόμενοι σε προπαγάνδα υπέρ της θετικής απάντησης στο δημοψήφισμα ως προς το ζήτημα αποδοχής των απαιτήσεων των δανειστών”, πρόσθεσε ο Τσιζόφ.
Κατά το Ρώσο αξιωματούχο δεν απειλείται έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη, καθώς η ΕΕ δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. 
“Κατά πρώτον τέτοια διαδικασία, τέτοια προοπτική ποτέ δεν είχε διαμορφωθεί στην ΕΕ και κατά δεύτερον, το γεγονός αυτό θα συνιστούσε προηγούμενο για άλλες χώρες, τη στιγμή που δεν είναι μόνο η Ελλάδα, που αντιμετωπίζει χρηματοπιστωτικά προβλήματα στη σημερινή ΕΕ”, είπε ο κ. Τσιζόφ στο δίκτυο “Ρωσία-24”.
Στην ρωσική προεσβεία της Αθήνας υπάρχουν δημοσκοπήσεις που μέχρι και σήμερα το μεσημέρι έφεραν το "ΟΧΙ" να προηγείται με σημαντική διαφορά...
Ταυτόχρονα υψηλόβαθμη πηγή της ρωσικής πρεσβείας δήλωσε στο defencenet.gr "Απόλυτη άγνοια" για την δήθεν δήλωση στο αμερικανικό πρακτορείο Reuters του Ρώσου υπουργού Οικονομικών Άντον Σιλουάνοφ ότι "Η Ρωσία δεν έχει προχωρήσει σε καμία προσφορά προς την ελληνική κυβέρνηση για να γίνει μέλος στη Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα των BRICS".
Σε σχετικό ερώτημα η απάντηση ήταν η εξής: "Δεν μας έχουν ενημερώσει από την Μόσχα σχετικά. Εμείς γνωρίζουμε μόνο την επίσημη πρόταση προς την Ελλάδα του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών της Ρωσίας Σεργκέι Στόρτσακ να γίνει το έκτο μέλος της Νέας Αναπτυξιακής Τράπεζας μετά από τις Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική και επίσημα αυτό δεν έχει αλλάξει".
 defencenet.gr

Νέα αλητεία από την Τρέμη – Έβγαλε υποψήφια της ΝΔ ως… αγανακτισμένη στο κοινό


Νέα αλητεία από την Τρέμη – Έβγαλε υποψήφια της ΝΔ ως… αγανακτισμένη στο κοινό


 Η εικονιζόμενη ξανθιά κυρία, που εμφανίστηκε στο πάνελ των Τρέμη – Ευαγγελάτου, με την ίδια την Τρέμη στο πλευρό της, ως πολίτης αγανακτισμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ που κατέστρεψε τη χώρα έχει και μια ακόμα ιδιότητα.
Είναι στέλεχος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας! Η κ. Ευαγγελία (Λίλιαν) Βασιλείου Καρτσάτου ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στη Β΄ Αθηνών. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και εκλεγμένο μέλος, όπως αναγράφει στο προφίλ της, της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Φυσικά και δεν υπάρχει κανένα μεμπτό στο να είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, καλά κάνει. Αλλά να εμφανίζει η κ. Τρέμη ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ως «αγανακτισμένο πολίτη», αυτό αποτελεί τεράστια δημοσιογραφική αλητεία!
Βεβαίως δεν είναι η πρώτη δημοσιογραφική αλητεία της κ. Τρέμη, θυμάστε όλοι το βίντεο που «έκοβε» τον Γλέζο με νόημα στον Ευαγγελάτο.
Από την πλευρά της η κ. Καρτσάτου δεν το έκρυψε ότι θα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Τρέμη – Ευαγγελάτου. Το είχε αναρτήσει και στο προφίλ της στο Facebook:
kartsatou
Ούτε είναι κακό που ποζάρει όλο νάζι στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επίσης κάνει νάζια που την έχει στο πλευρό του. Τα νάζια είναι ανθρώπινα…
kartsatou2
Η κ. Καρτσάτου είναι ειλικρινής και δεν κρύβει ποια είναι… Με την Όλγα Τρέμη και το κανάλι της είναι το θέμα τι γίνεται. Γιατί αγαπητέ πρωθυπουργέ και εσύ αξιολάτρευτε Νίκο Παππά, 5 μήνες αριστερά, μια χαρά εκπέμπουν όλοι αυτοί οι παράνομοι πειρατές. Σωστά; Σωστά…

tridune.gr

newsbomb.gr: Κλέων Γρηγοριάδης - Ο ηθοποιός ξεφτίλισε το MEGA on air και...

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο ηθοποιός ξεφτίλισε το MEGA on air και η Σαράφογλου τον έκλεισε! (vid)
«Στον αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA παρενέβη τηλεφωνικά ο ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης και φρόντισε να βάλει στη θέση τους όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής για την επιχείρηση εκφοβισμού των Ελλήνων και την προπαγάνδα τους που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής (05/07/2015).

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι μεταξύ των 200 ατόμων από το χώρο του πολιτισμού, οι οποίοι τάσσονται υπέρ του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα.

Στο πλαίσιο αυτό, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε πως «το διακύβευμα του δημοψηφίσματος είναι αν εμείς, οι Έλληνες θα συνεχίσουμε να αποφασίζουμε για τις τύχες μας ή όχι».
«Αλλιώς θα έχουμε χούντα», πρόσθεσε.

Η συγκεκριμένη αποστροφή του λόγου του ενόχλησε σφόδρα την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, Μαρία Σαράφογλου, η οποία και αντέδρασε έντονα.

«Δράττομαι της ευκαιρίας, μιας και είμαι στο MEGA, να πω ότι η συμπεριφορά των ιδιωτικών σταθμών είναι αήθης», συνέχισε ο ηθοποιός.

«Φιλοξενείστε σε έναν από αυτούς τους σταθμούς, ο οποίος και σας δίνει βήμα τώρα», του αντέτεινε η παρουσιάστρια, με τον ηθοποιό να μην κάνει πίσω και να λέει αλήθειες, που όλοι μας θέλουμε εδώ και ημέρες να φωνάξουμε και δεν μπορούμε:

«Έχετε την αίσθηση ότι δίνεται ισότιμο χρόνο σε όλους; Δίνεται το ίδιο βήμα στη μία άποψη και στην άλλη; Έχετε την αίσθηση ότι στο ζύγι, είστε εντάξει;».

«Εγώ μπορώ να σας μιλήσω μόνο για το MEGA», του απάντησε η Σαράφογλου, με τον κ. Γρηγοριάδη να συνεχίζει: «Μα για το ΜEGA σας μιλάω κι εγώ».

Η συζήτηση συνεχίστηκε μέχρι που η παρουσιάστρια βρήκε την «αφορμή» που έψαχνε, «θίχτηκε» και έκλεισε το τηλέφωνο «δημοκρατικά» στον ηθοποιό, συνεχίζοντας, με όλο το επιτελείο του σταθμού, να σκορπά τρόμο και πανικό στους Έλληνες πολίτες.

Δείτε το βίντεο:




VIDEO - Ανατριχιαστική παρέμβαση τηλεθεατή υπέρ του ΟΧΙ και κατά «Γερμανοτσολιάδων»

VIDEO - Ανατριχιαστική παρέμβαση τηλεθεατή υπέρ του ΟΧΙ και κατά «Γερμανοτσολιάδων»


Αυθεντικός και υπερήφανος ο ηλικιωμένος τηλεθεατής, έκανε τους θλιβερούς εκπροσώπους του ΝΑΙ να μην μπορούν να αρθρώσουν λέξη.

Δεν χρειάστηκαν περισσότερα από δύο λεπτά ώστε ο οργισμένος τηλεθεατής να κάνει μία μικρή ιστορική αναδρομή στον ρόλο που διαδραμάτισε η Δεξιά στην ιστορία αυτού του τόπου, αλλά και να υπενθυμίσει ότι εκείνοι που του ζητούν σήμερα να ψηφίσει ΝΑΙ, στο δημοψήφισμα της Κυριακή, είναι εκείνοι που διέλυσαν και κατέστρεψαν τον λαό και ξεπούλησαν την πατρίδα.
Αυθεντικός και υπερήφανος ο ηλικιωμένος τηλεθεατής, έκανε τους εκπροσώπους της ΝΔ να μην μπορούν να αρθρώσουν λέξη.
 
 



MEGA ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΑΤΜ - Πολίτες σε ΑΤΜ εξαγριώθηκαν με το συνεργείο του Mega και την προπαγάνδα του ΝΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)







Mega Channel Mega Channel
“ Ο λαός τους έχει πάρει χαμπάρι ”
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 15:53

Νομίζουν ότι ο λαός πλέον αντέχει και ανέχεται την προπαγάνδα τους.

Εξαγριωμένοι πολίτες στα ATM έδιωξαν το συνεργείο του χρεοκοπημένου Mega, που τρομοκρατεί το λαό και έχει λάβει ξεκάθαρη θέση εναντίον της πατρίδας.

 "Μας πρήξατε! Μας πρήξατε!", φώναζαν οι πολίτες

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ



Πηγή: periodista.gr