31 Μαΐου 2015

10 Μυστικά για πιο λευκά δόντια

10 Μυστικά για πιο λευκά δόντια


Ένα λευκό χαμόγελο μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και κερδίζει τις εντυπώσεις. Όλοι ζηλεύουμε τα αστραφτερά χαμόγελα των αστέρων της τηλεόρασης. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το επιτύχουμε είναι η επίσκεψη στον οδοντίατρο για λεύκανση. Όμως, πρόκειται για κάτι προσωρινό και ακριβό. Υπάρχουν όμως και πιο απλοί τρόποι για να έχουμε λευκά και λαμπερά δόντια. Το flowmagazine.gr σας παρουσιάζει απλές συμβουλές και μεθόδους για  να φροντίσετε το χαμόγελό σας…
 
1.     Το κλασσικό βούρτσισμα των δοντιών. Πρέπει όμως να γίνεται επισταμένα με διάρκεια τουλάχιστον 3 λεπτών μετά από κάθε γεύμα. Πρέπει να βουρτσίζετε όλη την οδοντοστοιχία τουλάχιστον τρείς φορές τη μέρα.
2.     Αποφύγετε τους καφέδες και το τσάι. Πρόκειται για ροφήματα που αφήνουν λεκέδες στα δόντια. Εάν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε καλό θα ήταν να πίνετε ή να ξεπλένετε συχνά με νερό.
3.    Τρίψτε τα δόντια σας με φρούτα όπως φράουλες. Ο χυμός και ο πολτός των κόκκινων φρούτων περιέχει μαλικό οξύ, το οποίο χρησιμεύει ως λευκαντικό και μπορεί να απομακρύνει τις κηλίδες από την επιφάνεια των δοντιών. Επειδή εξάλλου οι φράουλες περιέχουν και βιταμίνη C, κάνουν καλό και στα ούλα. Το μυστικό αυτό εφαρμόζει και η σταρ του Χόλυγουντ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.
4.    Μασήστε καλά την τροφή σας. Κάποιες συγκεκριμένες τροφές, όπως μήλα, σέλινο, καρότα διατηρούν τα δόντια καθαρά, ενώ λαχανικά όπως το μαρούλι και το σπανάκι, εφαρμόζουν ένα είδος τείχους προστασίας για τους λεκέδες.
5.    Αποφύγετε νερό και οδοντόκρεμες με φθόριο. Υπάρχει κίνδυνος να αποχρωματίσουν τα δόντια σας. Δεν είναι τυχαίο πως πολλές χώρες έχουν απαγορεύσει το φθόριο στο πόσιμο νερό καθώς θεωρείται υπεύθυνο και για πολλές ασθένειες και επιδημείες.

6.    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταινίες λεύκανσης που πωλούνται στα φαρμακεία. Περιέχουν υπεροξείδιο του υδρογόνου, ένα συστατικό που χρησιμοποιείται από τους οδοντιάτρους. Προσοχή χρειάζεται καθώς πρέπει να χρησιμοποιείται μια φορά το μήνα.
7.   Αποφύγετε τα ανθρακούχα ποτά καθώς επιβαρύνουν τα δόντια σας. Είναι ιδιαίτερα όξινα με συνέπεια να διαλύουν τα ανώτερα στρώματα του δοντιού. Επίσης περιέχουν υψηλές ποσότητες φωσφόρου, ένα μέταλλο που μπορεί να καταστρέψει το ασβέστιο από τα οστά αν κάνετε μεγάλη κατανάλωση.
8.    Σταματήστε το κάπνισμα. Δεν αποτελεί μύθο πως το κάπνισμα κιτρινίζει τα δόντια. Οι καφέ κηλίδες που δημιουργούνται από τη νικοτίνη είναι πολύ δύσκολο να φύγουν καθώς εισχωρούν στο σμάλτο των δοντιών.
9.   Φτιάξτε τη δικιά σας αυτοσχέδια αποτελεσματική οδοντόκρεμα. Η μαγειρική σόδα (baking soda) περιέχεται σε πολλές οδοντόκρεμες του εμπορίου. Αναμείξτε μαγειρική σόδα με λίγο αλάτι. Πρόκειται για ένα φθηνό και σπιτικό λευκαντικό για τα δόντια σας. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως οι οδοντόκρεμες που διαφημίζονται για λεύκανση, δεν έχουν τόσο δραματικά αποτελέσματα. Δηλαδή μπορεί να μην λευκαίνουν τα δόντια απευθείας όμως το σίγουρο είναι πως είναι αποτελεσματικότερες για περιπτώσεις πλάκας και άλλων παθήσεων τις οδοντοστοιχίας.
10.  Κακό συνήθειο πολλών νέων κυρίως είναι να τρώνε τα νύχια τους. Αυτό επιβαρύνει και τα δόντια. Εξασθενούν το σμάλτο των δοντιών και επίσης μπορεί να προκαλέσουν σοβαρότερα προβλήματα χαλώντας τα δόντια.


lowmagazine.gr

Κάπνισμα με την ώρα. Θα πληρώνουν πρόστιμα με τη 'σέσουλα' οι καπνιστές ακόμη και για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα




Από "χώρους" καπνιστών, στις "ώρες" καπνιστών. Νέος αντικαπνιστικός νόμος στο τραπέζι του υπ. Υγείας. Πότε θα εφαρμοστεί η νέα καπνο-απαγόρευση
Νέο αντικαπνιστικό νόμο, με κατάργηση της καθολικής απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, αλλά υψηλότερα πρόστιμα για τους παραβάτες, επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας.
ADVERTISEMENT
Σύμφωνα με την Ημερησία, ο νέος νόμος για τον περιορισμό του καπνίσματος προβλέπει αυστηρότερη διαδικασία για τη διακίνηση των προϊόντων καπνού, συγκεκριμένες ώρες "ελεύθερες" καπνού στους χώρους εστίασης, αλλά και περιορισμούς για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Ο νόμος αναμένεται να εφαρμοστεί στο τέλος του έτους.
Στόχος της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας είναι ο νέος νόμος να είναι εφαρμόσιμος, καθώς τα αντικαπνιστικά μέτρα που ισχύουν σήμερα, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, έμειναν μόνο στα χαρτιά.
Η καπνοαπαγόρευση, σύμφωνα με τους αρμόδιους, αλλά και το δημοσίευμα της "Ημερησίας" αναμένεται μάλιστα να κινηθεί σε τρεις βασικούς άξονες:

Οι τρεις άξονες

Ο πρώτος άξονας αφορά σε ενέργειες για την ενίσχυση της πρόληψης και αγωγής υγείας, κυρίως σε μαθητές και νέους. Μάλιστα στο υπουργείο Υγείας έχει συγκροτηθεί Ειδική Ομάδα Εργασίας ώστε με έξυπνους τρόπους και σύγχρονα μέσα οι νέοι να κινητοποιηθούν και να πουν "όχι" στο κάπνισμα. "Θα αξιοποιηθούν όλα τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας των νέων, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης", ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας.
Ο δεύτερος άξονας αφορά σε "περιοριστικές νομοθετικές ρυθμίσεις για να μην είναι στο έλεος του καπνού οι μη καπνιστές", ενώ ι μεταξύ των ρυθμίσεων που εξετάζονται είναι η αντικατάσταση των χώρων "ελεύθερου" καπνού σε... ώρες "ελεύθερου" καπνού.
Στους χώρους εστίασης, σε εστιατόρια, ταβέρνες κ.λπ., θα απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα σε συγκεκριμένες ώρες και κυρίως εκείνες τις ώρες που επιλέγονται για το μεσημεριανό ή βραδινό φαγητό.

Χωρίς τιμωρία

Για παράδειγμα, εννέα με δώδεκα το βράδυ δεν επιτρέπεται το κάπνισμα. "Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί το μοντέλο που θα εφαρμόσουμε, ωστόσο προτεραιότητά μας είναι η προστασία της υγείας των πολιτών, χωρίς να... τιμωρούμε τους καπνιστές", τονίζει ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας κ. Ιωάννης Μπασκόζος στην "Ημερησία". Διευκρίνισε πάντως ότι για τους παραβάτες θα υπάρχουν "τσουχτερά" πρόστιμα και προανήγγειλε ενίσχυση του ελεγκτικού μηχανισμού. Αντίστοιχα για τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, εξετάζεται μερική "απελευθέρωση" του τσιγάρου.

Λαθρεμπόριο

Ο τρίτος άξονας αφορά στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου προϊόντων καπνού. "Υπάρχουν πολύ μεγάλα συμφέροντα και είμαστε αποφασισμένοι να ''σπάσουμε'' το λαθρεμπόριο", υπογραμμίζει ο γενικός γραμματέας εξηγώντας ότι τα προϊόντα καπνού θα υπόκεινται πλέον σε αυστηρό έλεγχο σε όλη την αλυσίδα διακίνησής τους μέχρι τον καταναλωτή. Ενδεικτικά ανέφερε ότι η μεταφορά θα γίνεται με συγκεκριμένα οχήματα που θα φέρουν ειδική σήμανση και η διαχείρισή τους δεν θα επιτρέπει παράνομη διακίνηση. Ειδική... μεταχείριση επιφυλάσσει το υπουργείο Υγείας στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και γενικότερα στα προϊόντα υποκατάστασης. Σήμερα, κυκλοφορούν με τις ίδιες διαδικασίες που προβλέπονται για όλα τα προϊόντα.
"Δεν πρόκειται όμως για προϊόντα εμπορίου αλλά για προϊόντα υγείας", εξηγεί ο κ. Μπασκόζος, προσθέτοντας ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο παρατείνει την εξάρτηση. "Το τσιγάρο είναι εξάρτηση και την εξάρτηση δεν την θεραπεύεις σε δόσεις με την ίδια ουσία", υπογραμμίζει, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στον τρόπο διακίνησης και διάθεσης των ηλεκτρονικών τσιγάρων.


 news247.gr

Πηγή: Ημερησία

Ελενα Παναρίτη: Εάν δεν με θέλουν μία, δεν τους θέλω δέκα



'Η αντίδραση είναι έντονη  της νέας εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ 'Ελενας Παναρίτη,  στις επικρίσεις που άρχισαν να διατυπώνονται δημόσια από την Παρασκευή το βράδυ.

"Αν δεν με θέλουν εκείνοι μία φορά, εγώ δεν τους θέλω δέκα" φέρεται να λέει σε όσους την ρωτούν για τις δηλώσεις Σακοράφα, Παπαδημούλη, Φίλη , αλλά και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με την επιλογή της και θέτουν το θέμα ανεπίσημα, σύμφωνα με το usay.gr.

"Πρόκειται για ανώριμες αντιδράσεις, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προασπίσω τα συμφέροντα της χώρας μου όπως κάνω από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην διαπραγματευτική ομάδα" τονίζει με ένταση στους ίδιους στενούς συνομιλητές της.

Ζωή Γεωργαντά: Κάποιοι ακόμα δεν έχουν κατανοήσει την σημασία του εθνικού εγκλήματος αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων.



ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ
Με λύπη μου διάβασα το άρθρο της δημοσιογράφου κ. Δήμητρας Πανανού στην σημερινή (30-5-2015) Realnews, στην σελίδα 31, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Όπως φαίνεται, η ως άνω δημοσιογράφος δεν έχει κατανοήσει το παραμικρό από την υπόθεση της ψευδούς διόγκωσης του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009 από την μονοπρόσωπη προεδρική ΕΛΣΤΑΤ, όμως τολμάει να γράψει περί αυτού. ΔΙΑΨΕΥΔΩ το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου της κ. Δ. Πανανού. Θεωρώ ότι η ευθύνη για την παραποίηση των γεγονότων και την σύγχυση που δημιουργεί στον αναγνώστη βρίσκεται αποκλειστικά στην ίδια την δημοσιογράφο, δεν νομίζω ότι έγινε σκόπιμα από αυτήν, απλώς η κυρία αυτή αδυνατεί να κατανοήσει ένα θέμα τόσο μεγάλης εθνικής σημασίας, και όπως φαίνεται, «πετάει» ρουκέτες για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι έκανε σοβαρή δημοσιογραφική έρευνα. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και θεωρώ ότι έχει προσβάλλει μια καταξιωμένη Εφημερίδα. Θα κάνει καλά στο μέλλον, η κυρία αυτή να ασχολείται με θέματα που της ταιριάζουν. Θα επακολουθήσουν διευκρινίσεις για το άρθρο της. Με μεγάλη εκτίμηση. Ζωή Γεωργαντά, 30/5/2015, 11:00πμ. 

 

 

 by olympiada

Ζωή Γεωργαντά: Κάποιοι ακόμα δεν έχουν κατανοήσει την σημασία του εθνικού εγκλήματος αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων.



ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ
 

Με λύπη μου διάβασα το άρθρο της δημοσιογράφου κ. Δήμητρας Πανανού στην σημερινή (30-5-2015) Realnews, στην σελίδα 31, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Όπως φαίνεται, η ως άνω δημοσιογράφος δεν έχει κατανοήσει το παραμικρό από την υπόθεση της ψευδούς διόγκωσης του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009 από την μονοπρόσωπη προεδρική ΕΛΣΤΑΤ, όμως τολμάει να γράψει περί αυτού. ΔΙΑΨΕΥΔΩ το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου της κ. Δ. Πανανού. Θεωρώ ότι η ευθύνη για την παραποίηση των γεγονότων και την σύγχυση που δημιουργεί στον αναγνώστη βρίσκεται αποκλειστικά στην ίδια την δημοσιογράφο, δεν νομίζω ότι έγινε σκόπιμα από αυτήν, απλώς η κυρία αυτή αδυνατεί να κατανοήσει ένα θέμα τόσο μεγάλης εθνικής σημασίας, και όπως φαίνεται, «πετάει» ρουκέτες για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι έκανε σοβαρή δημοσιογραφική έρευνα. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και θεωρώ ότι έχει προσβάλλει μια καταξιωμένη Εφημερίδα. Θα κάνει καλά στο μέλλον, η κυρία αυτή να ασχολείται με θέματα που της ταιριάζουν. Θα επακολουθήσουν διευκρινίσεις για το άρθρο της. Με μεγάλη εκτίμηση. Ζωή Γεωργαντά, 30/5/2015, 11:00πμ. 

 

 

 

 by olympiada


Ενας κομπλεξικός ανάπηρος(και στο μυαλό;) - Κοριτάκι του έδωσε σοκολατάκι ευρώ και της απάντησε οτι θα τα δώσει στην Ελλάδα (εικόνες)



Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών βρήκε απέναντί του τη νεαρότερη ρεπόρτερ που τον έχει «ανακρίνει» ποτέ, τη 10χρονη Ρίκε που του πήρε συνέντευξη για μία εκπομπή του ZDF. Μάλιστα η πιτσιρίκα δεν πήγε με άδεια χέρια, αλλά έδωσε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μία χούφτα σοκολατένια ευρώ.
Εκείνος από την πλευρά του της δήλωσε ότι θα... κεράσει κάποια από αυτά τον Ελληνα συνάδελφό του Γιάνη Βαρουφάκη, γιατί έχει αυτή τη στιγμή ανάγκη για «φαγητό παρηγοριάς», όπως εξήγησε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild.
Στη συνέντευξη, ο Γερμανός υπουργός αποκάλυψε στην 10χρονη ότι με τους συναδέλφους του δεν μιλά μόνο για χρήματα, καθώς με τον Ισπανό ομόλογό του συζητούν συχνά για ποδόσφαιρο όπως είπε.




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Επιστολη να ανακληθεί ο διορισμός της Παναρίτη έστειλαν 44 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Πρωθυπουργό

Η Φωτογραφία αναφέρεται σε παλια δήλωση της Ελένας Παναρίτη


Την ανάκληση του διορισμού της Ελενας Παναρίτη ζητούν με επιστολή τους 44 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  προς τον Πρωθυπουργο Α.Τσίπρα υην Πολιτική Γραμματεία και τη ΚΟ

Η επιστολή υπογράφεται και απο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Φίλη ο οποίος είχε κάνει αιχμηρές δηλώσεις και ήταν απο τους πρώτους μέτα την Σοφία Σακοράφα, επισης την επιστολή

υπογράφει και ο Θανάσης Πετράκος μαζι με τους 44 βουλευτές.




fyllokaiftero1.blogspot.com

Στην επιστολή που υπογράφεται και από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Νίκο Φίλη και Θανάση Πετράκο αναφέρεται:
Mε κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η Έλενα Παναρίτη ορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Κι αυτό παρά το ότι η πολιτεία της βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες, τις αντιλήψεις και την πολιτική που πρεσβεύει –και με βάση την οποία εξελέγη– ο ΣΥΡΙΖΑ. Μια εξέχoυσα εκπρόσωπος της μνημονιακής πολιτικής δεν μπορεί να εκφράζει τη σημερινή κυβέρνηση. Το ζήτημα δεν είναι συμβολικό, είναι πολιτικό. Είναι μια λάθος απόφαση και ζητάμε την άμεση ανάκλησή της.
Υπογράφουν:
Γιώργος Ακριώτης
Λίτσα Πασχαλίδου-Αμανατίδου
Σία Αναγνωστοπούλου
Ελένη Αυλωνίτoυ
Φωτεινή Βάκη
Γιάννα Γαϊτάνη
Στάθης Γιαννακίδης
Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη
Κωστής Δερμιτζάκης
Βαγγέλης Διαμαντόπουλος
Ηρώ Διώτη
Ζήσης Ζάννας
Κώστας Ζαχαριάς
Γιάννης Ζερδελής
Μαρία Θελερίτη
Κατερίνα Ιγγλέση
Ηλίας Ιωαννίδης
Αννέτα Καββαδία
Μαρία Κανελλοπούλου
Xρήστος Καραγιαννίδης
Βασιλική Κατριβάνου
Φάνης Κουρεμπές
Bασίλης Κυριακάκης
Δανάη Κωστοπούλου-Τζήκα
Βάσω Λέβα
Νίκος Μανιός
Μάκης Μπαλαούρας
Δημήτρης Μπαξεβανάκης
Ευγενία Ουζουνίδου
Θανάσης Πετράκος
Θανάσης Σκούμας
Γιάννης Σταθάς
Ελένη Σταματάκη
Αφροδίτη Σταμπουλή
Ελένη Σωτηρίου
Αλεξάνδρα Τσανάκα
Νίκος  Φίλης
Δέσποινα Χαραλαμπίδου
Βασίλης Χατζηλάμπρου
Έλενα Ψαρρέα
Γιώργος Ψυχογιός
Σάκης Παπαδόπουλος
Κώστας Μπάρκας
Κώστας Δελημήτρος
- See more at: http://left.gr/news/epistoli-41-voyleyton-toy-syriza-na-anaklithei-o-diorismos-panariti#sthash.nM6kAl4g.dpufE
την επιστολή που υπογράφεται και από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Νίκο Φίλη και Θανάση Πετράκο αναφέρεται:
Mε κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η Έλενα Παναρίτη ορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Κι αυτό παρά το ότι η πολιτεία της βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες, τις αντιλήψεις και την πολιτική που πρεσβεύει –και με βάση την οποία εξελέγη– ο ΣΥΡΙΖΑ. Μια εξέχoυσα εκπρόσωπος της μνημονιακής πολιτικής δεν μπορεί να εκφράζει τη σημερινή κυβέρνηση. Το ζήτημα δεν είναι συμβολικό, είναι πολιτικό. Είναι μια λάθος απόφαση και ζητάμε την άμεση ανάκλησή της.
Υπογράφουν:
Γιώργος Ακριώτης
Λίτσα Πασχαλίδου-Αμανατίδου
Σία Αναγνωστοπούλου
Ελένη Αυλωνίτoυ
Φωτεινή Βάκη
Γιάννα Γαϊτάνη
Στάθης Γιαννακίδης
Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη
Κωστής Δερμιτζάκης
Βαγγέλης Διαμαντόπουλος
Ηρώ Διώτη
Ζήσης Ζάννας
Κώστας Ζαχαριάς
Γιάννης Ζερδελής
Μαρία Θελερίτη
Κατερίνα Ιγγλέση
Ηλίας Ιωαννίδης
Αννέτα Καββαδία
Μαρία Κανελλοπούλου
Xρήστος Καραγιαννίδης
Βασιλική Κατριβάνου
Φάνης Κουρεμπές
Bασίλης Κυριακάκης
Δανάη Κωστοπούλου-Τζήκα
Βάσω Λέβα
Νίκος Μανιός
Μάκης Μπαλαούρας
Δημήτρης Μπαξεβανάκης
Ευγενία Ουζουνίδου
Θανάσης Πετράκος
Θανάσης Σκούμας
Γιάννης Σταθάς
Ελένη Σταματάκη
Αφροδίτη Σταμπουλή
Ελένη Σωτηρίου
Αλεξάνδρα Τσανάκα
Νίκος  Φίλης
Δέσποινα Χαραλαμπίδου
Βασίλης Χατζηλάμπρου
Έλενα Ψαρρέα
Γιώργος Ψυχογιός
Σάκης Παπαδόπουλος
Κώστας Μπάρκας
Κώστας Δελημήτρος
- See more at: http://left.gr/news/epistoli-41-voyleyton-toy-syriza-na-anaklithei-o-diorismos-panariti#sthash.ShxK5GxF.dpuf
την επιστολή που υπογράφεται και από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Νίκο Φίλη και Θανάση Πετράκο αναφέρεται:
Mε κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η Έλενα Παναρίτη ορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Κι αυτό παρά το ότι η πολιτεία της βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες, τις αντιλήψεις και την πολιτική που πρεσβεύει –και με βάση την οποία εξελέγη– ο ΣΥΡΙΖΑ. Μια εξέχoυσα εκπρόσωπος της μνημονιακής πολιτικής δεν μπορεί να εκφράζει τη σημερινή κυβέρνηση. Το ζήτημα δεν είναι συμβολικό, είναι πολιτικό. Είναι μια λάθος απόφαση και ζητάμε την άμεση ανάκλησή της.
Υπογράφουν:
Γιώργος Ακριώτης
Λίτσα Πασχαλίδου-Αμανατίδου
Σία Αναγνωστοπούλου
Ελένη Αυλωνίτoυ
Φωτεινή Βάκη
Γιάννα Γαϊτάνη
Στάθης Γιαννακίδης
Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη
Κωστής Δερμιτζάκης
Βαγγέλης Διαμαντόπουλος
Ηρώ Διώτη
Ζήσης Ζάννας
Κώστας Ζαχαριάς
Γιάννης Ζερδελής
Μαρία Θελερίτη
Κατερίνα Ιγγλέση
Ηλίας Ιωαννίδης
Αννέτα Καββαδία
Μαρία Κανελλοπούλου
Xρήστος Καραγιαννίδης
Βασιλική Κατριβάνου
Φάνης Κουρεμπές
Bασίλης Κυριακάκης
Δανάη Κωστοπούλου-Τζήκα
Βάσω Λέβα
Νίκος Μανιός
Μάκης Μπαλαούρας
Δημήτρης Μπαξεβανάκης
Ευγενία Ουζουνίδου
Θανάσης Πετράκος
Θανάσης Σκούμας
Γιάννης Σταθάς
Ελένη Σταματάκη
Αφροδίτη Σταμπουλή
Ελένη Σωτηρίου
Αλεξάνδρα Τσανάκα
Νίκος  Φίλης
Δέσποινα Χαραλαμπίδου
Βασίλης Χατζηλάμπρου
Έλενα Ψαρρέα
Γιώργος Ψυχογιός
Σάκης Παπαδόπουλος
Κώστας Μπάρκας
Κώστας Δελημήτρος
- See more at: http://left.gr/news/epistoli-41-voyleyton-toy-syriza-na-anaklithei-o-diorismos-panariti#sthash.ShxK5GxF.dpuf

Με συμβολικό ποσό, μικρότερο των 100.000 ευρώ θα μπει η Ελλάδα στούς BRICS

  
Θετικά είναι τα αποτελέσματα της επίσκεψης του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη στη Ρωσία όσον αφορά την συμμετοχή της Ελλάδας στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Λαφαζάνης πέτυχε η ενδεχόμενη συμμετοχή της Ελλάδος να μην είναι 10 δισ., όπως υποχρεώνει αναπτυξιακή τράπεζα τα μέλη της, αλλά κάτω από το 1 εκατ. – μάλιστα κάνουν λόγο για «μερικές εκατοντάδες χιλιάδες». Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Ελλάδα θα πληρώσει τώρα μόνο το 10% της συμμετοχής της.

Επισημαίνεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στη Μόσχα για να συμμετάσχει στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, που θα διεξαχθεί το διάστημα 18-20 Ιουνίου.
Πηγές προσκείμενες στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης εκτιμούσαν ότι αν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις θα μπορούσε να υπογραφεί ελληνορωσική συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου.

Τραγωδια με σύγκρουση αεροσκαφών στην Αδριατική


Τραγωδια με σύγκρουση αεροσκαφών στην Αδριατική (Βίντεο)
Τραγωδία κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης ακροβατικού σμήνους της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας, Frecce Tricolori στο 'Αλμπα Aντριάτικα, στην κεντρική Ιταλία.
Δύο αεροσκάφη ενώ πραγματοποιούσαν πτήση επίδειξης συγκρούστηκαν στον αέρα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ένας από τους δύο πιλότους. Ο πρώτος πρόλαβε να εγκαταλείψει το αεροσκάφος με το εκτινασσόμενο κάθισμα αλλά ο δεύτερος βρέθηκε νεκρός, σε βάθος τεσσάρων μέτρων στη θάλασσα, παγιδευμένος μέσα στο αεροπλάνο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν, για άγνωστο λόγο, το ένα από τα δύο έχασε απότομο ύψος.


 
 
kontranews.fr

Δείτε τι γράφουν στον Αλέξη Τσίπρα στη σελίδα του στο facebook οι φίλοι του

    Επιμέλεια: Μανώλης Μάνου
     Διαβάστε λίγα μόνο απο τα χιλιάδες σχόλια που γράφουν οι πολίτες - φίλοι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην σελίδα του στο facebook. Οι πολίτες ζητούν απο τον Πρωθυπουργό να προχωρήσει στην ρίξη και στην ΔΡΑΧΜΗ  και τον προτρέπουν χωρίς περιστροφές και με καθαρά λόγια
     


 fyllokaiftero1.blogspot.com