05 Μαΐου 2015

Ο Δραγασάκης ακόμη ελπίζει οτι " οι θεσμοί " ΤΡΟΙΚΑ θα δράσουν << επικοδομητικά >>

Η προϋπόθεση του Δραγασάκη στον Ντράγκι για να
υπάρξει συμφωνία


 Πήγαν να τον παρακαλέσουν ...για ρευστότητα "γιατι να το κρύψουμε άλλωστε -  αν το κρύψουμε το λάθος θα συνεχίστεί "

Να ενημέρωσουν τον επικεφαλής της  ΕΚΤ Μ.Ντραγκι για το πρόγραμμα που έχει επεξεργαστεί η ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να υπάρξει αμοιβαία επωφελής συμφωνία, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης και ο επικεφαλής της ομάδας διαπραγμάτευσης Ευκλείδης Τσακαλώτος

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 21:00 στην Φρανκφούρτη με τον κ. Δραγασάκη και Τσακαλώτο να αναχωρούν κατευθείαν για το αεροδρόμιο, προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δραγασάκης επεσήμανε πως η ελληνική αντιπροσωπεία είχε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Ντράγκι και ξεκαθάρισε πως η συμφωνία για την κυβέρνηση είναι ένας ορατός και ρεαλιστικός στόχος.

Και  ο στόχος των κ.κ. Δραγασάκη και Τσακαλώτου είναι αφενός να διασφαλίσουν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την άντληση ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών από τον έκτακτο μηχανισμό (ELA) και αφετέρου να επιδιώξουν την αύξηση του πλαφόν των 15 δισ. ευρώ που ισχύει σήμερα στις αγορές εντόκων γραμματίων εκ μέρους των ελληνικών τραπεζών.



  Ο κ. Δραγασάκης αναφέρει στη δήλωση του  πως αυτός ο στόχος είναι εφικτός υπό την προϋπόθεση ότι όλοι οι θεσμοί θα δράσουν εποικοδομητικά.

 Πόσο επικοδομητικά θα δράσουν οι θεσμοί -  ΤΡΟΙΚΑ ; Θα σταματήσουν να απαιτούν την μείωση των μισθών και των συντάξεων την αυξηση του ΦΠΑ σε τρόφιμα και φάρμακα κτλ ; Ο κ. Δραγασάκης "ελπίζει" σε κάτι τέτοιο και έχει χρόνο να το κάνει ίσως  αλλά...  όμωςο λαός έχει φθάσει στα όρια του.

Η ΕΚΤ με ανακοίνωσή της αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η τρέχουσας κατάσταση της ελληνικής οικονομίας όπως και η κατάσταση των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες ( Δηλαδή δεν υπάρχει ρευστότητα )


Ναχαμε να λέγαμε - Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Δραγασάκη και Τσακαλώτου με Ντράγκι



Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Δραγασάκη και Τσακαλώτου με Ντράγκι
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για διεθνή οικονομικά θέματα, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, στις Βρυξέλλες.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το πρόγραμμα που έχει επεξεργαστεί η ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να υπάρξει αμοιβαία επωφελής συμφωνία.






Με πληροφορίες απο kontranews.gr

Η Τελευταία φωτογραφία του Αδόφλου Χίλτερ - Πού βρίσκεται λίγο πριν αυτοκτονήσει

Η Τελευταία φωτογραφία του Αδόφλου Χίλτερ - Πού βρίσκεται λίγο πριν αυτοκτονήσει


Η τελευταία φωτογραφία του Αδόφλου Χίλτερ - Πού βρίσκεται λίγο πριν αυτοκτονήσει
Το γύρο του κόσμου κάνει η τελευταία φωτογραφία του ηγέτη των Ναζί, του Αδόλφου Χίλτερ, λίγο πριν αυτοκτονήσει υπόγειό του, νικημένος.

Ωστόσο, λίγο πριν συμβεί αυτό φέρεται να βγήκε έξω με έναν αξιωματικό των SS για να επιθεωρήσει τις ζημιές που προκλήθηκαν εξαιτίας των βομβιστικών επιθέσεων των Συμμαχικών Δυνάμεων.

Ειδικότερα, στις 30 Απριλίου 1945, ο Χίτλερ έμαθε οτι το Βερολίνο ειχε τεθεί υπο τον έλεγχο των Συμμαχικών Δυνάμεων και ότι το Τρίτο Ράιχ, μετά από 12 χρόνια, θα κατέρρεε.

Ο Αδόφλος Χίλτερ παντρεύτηκε την επί σειρά ετών ερωμένη του, Εύα Μπράουν ενώ περίπου στις 16:00 προετοίμασε τη διαθήκη του και την τελευταία του πολιτική δήλωση.

Πηγή:kontranews.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας άλλα έλεγε, και άλλα... κάνει σε σχέση με την Α.Μέρκελ


Επικοινωνία είχαν τη Δευτέρα το βράδυ η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την προηγουμένη των δημοσιευμάτων του γερμανικού Τύπου για επίτευξη συμφωνίας.

Οι δυο ηγέτες λέει το ρεπορτάζ,   συζήτησαν για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ενώ αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τα ζητήματα της συμφωνίας Ελλάδας με τους θεσμούς. Μην τάχα και η Α.Μέρκελ δεν γνωρίζει την πορεία τον διαπραγματεύσεων και το τι παίζεται με τους θεσμούς (με το νέο τους όνομα )

Είναι η τρίτη τηλεφωνική επικοινωνία μετά απο δυο προσωπικές τους συναντήσεις,  και αποτέλεσμα δεν είδαμε. Προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας αναφερώμενος στην Μερκελ είχε πει οτι << Δεν θα διαπραγματευτώ με την Μέρκελ γιατι η Γερμανία είναι ένα ισότιμο μέλος στην ΕΕ >>

Είναι δυνατόν  ο πρωθυπουργός να περίμένει βοήθεια στη λύση των προβλήμμάτων  απο αυτήν που δημιουργεί ακριβώς  τα προβλήματα. Οι συχνές συναντήσεις και οι επικοινωνίες του Αλέξη Τσίπρα με την Α.Μερκελ εκλαβάνονται απλά ως μεγάλη αδυναμία απο την δεύτερη , και το "εκμεταλεύεται" διπλωματικά ανάλογα.

Το αρνητικό δεν είναι η " στροφή του" Αλέξη Τσίπρα  αυτη καθε αυτή   αλλά το ότι τελικά δεν θα έχει  θετικό αποτέλεσμα για τον λαό που να είναι σύμφωνο με τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός απο ελάχιστα "πραγματα"  αρκέτές εξαγγελίες αναβάλλονται για το 2016 όπως ο ΕΝΦΙΑ  .

Τίς ανησίχίες αυτές τίς ΄'εχουν εκφράσει με άλλα λόγια,  πολλά στέλέχη του ΣΥΡΙΖΑ και δεν αποτελεί  " απόδειξη"  ότι όποιος   κάνει  αυτές τίς παρατηρήσεις, αναλύσεις ,και επισημάνσεις είναι μη φίλος της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ .

Πυθαγόρεια Διατροφή εξαφανίζει το 95% των ασθενειών! Δες τι τρως !! ( Φωτο )

 
http://www.athensmagazine.gr/photos/articles/afa7c96156d11b31ebac811f2b93607a.jpg 
Ολίγα Περί Πυθαγόρειας Διατροφής...
Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».
Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!
Τα Κόκκινα Φασόλια: πραγματικά μπορούν να θεραπεύσουν και να βοηθήσουν στη διατήρηση της καλής νεφρικής λειτουργίας - και μοιάζουν ακριβώς όπως τα ανθρώπινα νεφρά.





Το Καρύδι: μοιάζει με έναν μικρό εγκέφαλο, ένα αριστερό και ένα δεξί ημισφαίριο, τον άνω και κάτω εγκέφαλο και την παρεγκεφαλίδα. Τα καρύδια βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και την εγκεφαλική λειτουργία.
Το Καρότο: Η διατομή του καρότου μοιάζει με το ανθρώπινο μάτι. Τα καρότα ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό τη ροή του αίματος στα μάτια και ενισχύουν γενικά την λειτουργία των ματιών.
Το Σέλινο: μοιάζει με τα οστά. Το σέλινο στοχεύει ειδικά στην ενδυνάμωση και την αντοχή των οστών. Τα τρόφιμα με νάτριο, όπως το σέλινο τροφοδοτεί με τα απαραίτητα, τις σκελετικές ανάγκες του σώματος.
Το Αβοκάντο: στοχεύει στην υγεία και στη καλή λειτουργία της μήτρας και του τραχήλου της μήτρας της γυναίκας. Τα Αβοκάντο βοηθούν τις γυναικείες ορμόνες να έλθουν σε ισορροπία, να ρίξει ανεπιθύμητο βάρος μετά τη γέννηση, και την αποτροπή του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Τα σύκα: υποκαθιστούν τους όρχεις και είναι γεμάτα από σπόρους και κρέμονται ανά ζεύγη, όταν μεγαλώνουν. Τα σύκα αυξάνουν την κινητικότητα των αρσενικών(+) σπερματοζωαρίων, καθώς αυξάνουν και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, για βοηθήσουν, να ξεπεραστεί η ανδρική στειρότητα.
Το μανιτάρι: Τα μανιτάρια μπορούν να βοηθήσουν τη βελτίωση της ακοής, όπως ακόμη, τα μανιτάρια είναι ένα από τα λίγα τρόφιμα που περιέχουν βιταμίνη D. Η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι σημαντική για υγιή οστά, η οποία ισχυροποιεί ακόμα και τα μικροσκοπικά οστάρια που βρίσκονται μέσα στο αυτί τα οποία μεταδίδουν τον ήχο προς τον εγκέφαλο.
Τα σταφύλια: Μια διατροφή υψηλή σε φρέσκα φρούτα, όπως τα σταφύλια, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα και το εμφύσημα. Οι σπόροι σταφυλιών περιέχουν επίσης μια χημική ουσία που ονομάζεται proanthocyanidin, η οποία φαίνεται να μειώνει τη δριμύτητα του αλλεργικού άσθματος.
Ginger (η πιπερόριζα): Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι η υποβοήθηση της πέψης, ενώ είναι επίσης μια δημοφιλής θεραπεία για κινητικά προβλήματα-ασθένειες.
Οι Γλυκοπατάτες: Οι γλυκοπατάτες μοιάζουν με το πάγκρεας και πράγματι επιφέρουν ισορροπία το γλυκαιμικό δείκτη των διαβητικών.
Τα κρεμμύδια: Βοηθούν τα κύτταρα να απαλλαγούν από τις τοξίνες. Επίσης, όταν τα κόβουμε, παράγουν δάκρυα, καθαρίζοντας επιθηλιακά κύτταρα του ματιού.
Το σκόρδο: Βοηθάει στην απομάκρυνση άχρηστων υλικών και τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες από το σώμα.
ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΕΙΝΑΙ 10000 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΥ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ ΤΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΓΚΩΝ, ΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ, ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.


Ο χυμός του λεμονιού περιέχει βιταμίνη C, σάκχαρα, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα (κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο και πυρίτιο) ενώ η φλούδα του αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο. Επίσης, το λεμόνι είναι πλούσιο σε φλαβόνες, αντιοξειδωτικές ουσίες πολύτιμες στη θεραπευτική. Το λεμόνι είναι εξαιρετικό αντιβακτηριακό, απολυμαντικό, στυπτικό και αντισηπτικό, θεωρείται πως βοηθάει στον έλεγχο του ουρικού οξέος, εμποδίζει τη θρόμβωση των αρτηριών και των φλεβών και τη συσσώρευση αλάτων. Το λεμόνι, επειδή ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα (αυξάνοντας τα λευκά αιμοσφαίρια) θεωρείται και άριστο αιμοστατικό.


Τα αμύγδαλα: Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης. Τρώτε άφοβα κάθε μέρα από λίγα κουκούτσια βερίκοκου και αμύγδαλα.


Καταγγελία για τη ρύθμιση οφειλών του ΟΑΕΕ σε 100 δόσεις


Καταγγελία για τη ρύθμιση οφειλών του ΟΑΕΕ σε 100 δόσεις

Καταγγελία για τη ρύθμιση οφειλών του ΟΑΕΕ σε 100 δόσεις στο zougla.gr

Σε καταγγελία σχετικά με τις 100 δόσεις που αφορούν σε οφειλές του ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕ προχώρησε πλήθος πολιτών. Ανάμεσά τους ο αναγνώστης του zougla.gr  Ν. Μπακοδήμος.

Όπως καταγγέλει ο ίδιοςστο zougla.gr

«Έκανα ρύθμιση στις 100 δόσεις και μετά την πληρωμή της πρώτης δόσης η υπηρεσία δίνει ένα χαρτί όπου εξηγεί πως οι υπόλοιπες δόσεις πληρώνονται μόνο μέσω τράπεζας και μόνο σε λογαριασμό όψεως. Ωστόσο, όσοι χρωστάμε σε τράπεζα ή έχουμε υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη χωρίς η υπόθεσή μας να έχει εκδικαστεί, δε μπορούμε να βάλουμε τα λεφτά της δόσης στο λογαριασμό, διότι θα τα πάρει η τράπεζα.

Επίσης, ούτε το ακατάσχετο λειτουργεί σε αυτή την περίπτωση, καθώς ισχύει μόνο για το δημόσιο και όχι για την ίδια την τράπεζα. Εάν δε κάποιος πάει να ανοίξει ένα λογαριασμό όψεως σε άλλη τράπεζα, αυτή ζητά από 1500 ευρώ και πάνω, ώστε να προχωρήσει σε άνοιγμα λογαριασμού. Ο ΟΑΕΕ δεν δίνει εναλλακτικό τρόπο πληρωμής με αποτέλεσμα να χαθεί η ρύθμιση
».