21 Απριλίου 2015

Οι γούνες δεν «ζεσταίνουν» την Καστοριά



Σύμφωνα με πρωτοβουλίες πολιτών που αντιτίθενται στο γουνεμπόριο, ο κλάδος παρά τις ευεργετικές ρυθμίσεις, δεν έχει φέρει ανάπτυξη στην πόλη, ενώ ζητούν διακοπή των κρατικών ενισχύσεων και προγραμμάτων | EUROKINISSI
Την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των αρμόδιων υπουργών για τη διακοπή νέων επενδυτικών σχεδίων που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν τον κλάδο της γούνας, καθώς και την απένταξη του κλάδου από αναπτυξιακά προγράμματα, ζητούν η Κίνηση για την Κατάργηση του Εμπορίου Γούνας και η Πρωτοβουλία Πολιτών «Η Καστοριά Λέει Οχι στη Γούνα».
Οι δύο οργανώσεις επισημαίνουν τα προβλήματα που προκύπτουν από την ενασχόληση με τη γουνοποιία, που -μεταξύ άλλων- αφορούν και τις δυσοίωνες προοπτικές του γουνεμπορίου, αλλά και τα άλυτα προβλήματα που σχετίζονται με την ευζωία των ζώων. Εξάλλου, επισημαίνουν τις επιπτώσεις από την κυριαρχία της γούνας στη Δυτική Μακεδονία, καθώς ως κλάδος δεν έχει επιτύχει τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, δεν έχει καταφέρει να μειώσει τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας, ενώ λειτούργησε εις βάρος άλλων κλάδων, υποβαθμίζοντας μια περιοχή με μεγάλο φυσικό και πολιτιστικό πλούτο και μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης του τουρισμού.
Σημειώνεται ότι η συνεχιζόμενη κυβερνητική πολιτική των τελευταίων ετών υπέρ του κλάδου της γούνας, η πρόσφατη κατάργηση του φόρου πολυτελείας για τα γουνοποιητικά προϊόντα, αλλά και η γενικότερη στάση ευρωπαϊκών χωρών που, είτε απαγόρευσαν είτε βρίσκονται σε πορεία απαγόρευσης της εκτροφής γουνοφόρων ζώων, σε συνδυασμό με την αντίδραση Ευρωπαίων πολιτών για την παραγωγή γούνας, οδηγούν τους ξένους εκτροφείς στη χώρα μας, με αποτέλεσμα τα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων να ξεπερνούν πλέον τα 100 στη Δυτική Μακεδονία.
Οι δύο οργανώσεις επισημαίνουν την ανάγκη να σεβαστεί η νέα κυβέρνηση την πλειονότητα των πολιτών που καταδικάζει την κακοποίηση και θανάτωση ζώων για ευτελείς σκοπούς και πολυτελή προϊόντα και όλους όσοι εμπιστεύτηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις του Τμήματος Οικολογίας-Περιβάλλοντος-Χωρικού Σχεδιασμού, οι οποίες είχαν διατυπωθεί προεκλογικά, όπου προτείνονταν «η σταδιακή κατάργηση του γουνεμπορίου σε βάθος χρόνου και η αντικατάσταση της κυριαρχίας της γούνας στην τοπική οικονομία με άλλες αειφορικές, φιλικές προς το περιβάλλον δραστηριότητες».
Ετσι, ζητούν να υπάρξει κεντρική πολιτική παρέμβαση, με σκοπό να διακοπεί αμέσως κάθε επενδυτικό σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά τον κλάδο της γούνας και να μην ενταχθούν σε αναπτυξιακά προγράμματα έργα που έχουν ήδη εγκριθεί και αφορούν γουνοποιητικές επιχειρήσεις. Επιπλέον, την επαναφορά του φόρου πολυτελείας που κατάργησε η προηγούμενη κυβέρνηση και την απένταξη των εκτροφείων γουνοφόρων ζώων από τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, καθώς η παραγωγή πολυτελών ειδών δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται κτηνοτροφική δραστηριότητα. Τέλος, ζητούν την οργάνωση ενός βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου στην περιοχή, σε συνεργασία με άλλους φορείς, αλλά και με τους κατοίκους που πλήττονται από την καταστροφική ανάπτυξη της βιομηχανίας της γούνας.

gounes.jpg

Επιγραφές ΡΕΚΛΑΜΑ " Ο κόσμος της επιγραφής "

ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA



Η ΡΕΚλΑΜΑ ξεκίνησε το 1987 σαν διαφημιστική,πλήρους παροχής υπηρεσιων.Το 1998 μπήκε αποκλειστικα στο χώρο της κατασκευής επιγραφών της ψηφιακήςεκτύπωσης και γενικά στην οπτική επικοινωνία. Απο τότε ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας και έχοντας γνώση και εμπειρία ετών, απο την σχεδιαση μεχρι την εφαρμογή της διαφήμισης, προσφέρει αποτεσματικότητα στους πελατες της, απο μια τεραστια ποικιλια πρωτοποριακών προιόντων και υπηρεσιών της. Με με τις νέες ιδέες και σχέδια απο το Δημιουργικό της.

Ψηφιακές εκτυπώσεις -Μουσαμάδες - Αυτοκόλλητα





ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ. Τα υλικά που χρησημοποιούμε ειναι υψηλης ποιότητας .




Σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαφήμισης όπως:
Φωτεινές επιγραφές.



Επιγραφές Νέον – Led
Επιγραφές με ανάγλυφα 3d γράμματα
Επιγραφές φαρμακείων
Επιγραφές πρατήριων καύσιμων – βενζινάδικων
Ηλεκτρονικές επιγραφές
Ψηφιακές επιγραφές
Μεταλλικές Επιγραφές
Ολική κάλυψη αυτοκινήτων

Plexiglass
Πυλώνες
Stands
Ειδικές κατασκευές
Ανάγλυφα γράμματα
Εκτύπωση σε αυτοκόλλητο, pvc, μουσαμά, φωτογραφικό χαρτί, one way vision
Αυτοκόλλητα γράμματα
Επιγραφές με πρεσσαριστά πλαστικά
Υπαίθριες επιγραφές – γιγαντοαφίσες

Toποθέτηση & επισκευή επιγραφών
Γενικά
Η ΡΕΚλΑΜΑ διαθέτει την πειρα, και τον εξοπλισμό για την τοποθέτηση οποιασδήποτε επιγραφής. Είναι απαραίτητο συμπλήρωμα κάθε μεγάλης κατασκευής.
Παράλληλα, αναλαμβάνει την επισκευή επιγραφών κατασκευής οποιουδήποτε εργαστηρίου αφού διαθέτει τόσο την πείρα όσο και τα απαραίτητα τμήματα και τον εξοπλισμό για την επισκευή της.
H διαδικασία ξεκινά με το τηλεφώνημα του πελάτη. Ένας τεχνικός της ΡΕΚλΑΜΑ τον επισκέπτεται και κάνει εκτίμηση του προβλήματος. Εάν ο πελάτης συμφωνεί με το κοστολόγιο, μπορεί να γίνει άμεση διόρθωση του προβλήματος ή να μεταφερθεί η επιγραφή στα εργαστήρια της ΡΕΚλΑΜΑ
Τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει μία επιγραφή είναι πολλά και διάφορα, παραθέτουμε μερικά, που είναι και τα συνηθέστερα:

Πτώση της επιγραφής, λόγω κακών καιρικών συνθηκών
Αλλαγή κειμένου σε επιγραφή, λόγω αλλαγής συνθηκών
Συνολική αντικατάσταση επιγραφής, λόγω εκσυγχρονισμού της επιχειρήσεως
Διόρθωση φωτισμού Νέον, λόγω κακής λειτουργίας
Αντικατάσταση φωτισμού φθορίου, λόγω κακής λειτουργίας
Επικόλληση γραμμάτων στην βιτρίνα ή στο εσωτερικό καταστήματος
Κάλυψη υαλοπινάκων με αυτοκόλλητο αμμοβολής
Διόρθωση εσωτερικής σημάνσεως επιχειρήσεως


Τηλέφωνα επικοινωνίας - παραγγελιών: 6984798096 - 6978276141
 Καστοριά - Δυτική Μακεδονία
Email: reklama@gmail.com


Facebook:ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA



   ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA

Απίστευτο: 8 νησιά που κοστίζουν λιγότερο από ένα διαμέρισμα στην Αθήνα- Πραγματικοί επίγειοι παράδεισοι (Φωτογραφίες)


Απίστευτο: 8 νησιά που κοστίζουν λιγότερο από ένα διαμέρισμα στην Αθήνα- Πραγματικοί επίγειοι παράδεισοι (Φωτογραφίες)
Στην Ευρώπη της κρίσης, η αγορά ενός νησιού φαντάζει για τη συντριπτική πλειονότητα ως άπιαστο όνειρο ή… όνειρο εαρινής νυκτός.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Conde Nast Traveler, υπάρχουν αρκετά νησιά τα οποία κοστίζουν λιγότερο από ό,τι ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν (με τα ελληνικά δεδομένα, ορισμένα εξ αυτών κοστίζουν λιγότερο απ' όσο ένα διαμέρισμα  στην Αθήνα και άλλα τουλάχιστον λιγότερο από μια πολυτελή μονοκατοικία σε κάποια ακριβή γειτονιά της πρωτεύουσας).

  • Piaçabuçu Islands, Βραζιλία - 320 στρέμματα
Τιμή: 79.500


  • Kastawei Island, Βαναουάτου, Νότιος Ειρηνικός - 320 στρέμματα
Τιμή: 185.000 ευρώ


  • Tahifehifa, Νότιος Ειρηνικός - 4 στρέμματα
Τιμή: 345.000


  • Bonefish Cay, Μπαχάμες, Καραϊβική - 24 στρέμματα
Τιμή πώλησης: 558.000


  • Motu, Γαλλική Πολυνησία - 69 στρέμματα
Τιμή: 596.000 ευρώ



  • Cobb, Αλάσκα - 18 στρέμματα
Τιμή: 601.000 ευρώ


  • Diamond Cay, Ονδούρα - 5,6 στρέμματα
Τιμή: 606.000 ευρώ


  • Brewers, Μέριλαντ, ΗΠΑ - 4 στρέμματα
Τιμή: 606.000 ευρώ



 kontranews.gr

Κατασχετήριο στα γραφεία της ΝΔ και δήμευση των λογαριασμών της

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr 

Κατέφθασαν αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων στη Συγγρού - Πνιγμένη από τα χρέη η ΝΔ


Πνιγμένη στα χρέη είναι πλέον και με τον νόμο η Νέα Δημοκρατία  αφού το μεσημέρι της Τρίτης κατέφθασε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δήμευσης λογαριασμών του κόμματος από την εταιρεία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις ανεξόφλητες οφειλές του κόμματος προς τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Τα συγκεκριμένα ασφαλιστικά μέτρα δεν είναι το μοναδικό σοκ για τους ιθύνοντες του κόμματος αφού στη Συγγρού κατέφθασε και το κατασχετήριο του κτηρίου από την τράπεζα στην οποία ανήκει. Το κτήριο αρχικά ανήκε στην εταιρεία του Μπάμπη Βωβού αλλά μετά την πτώχευσή της περιήλθε στην ιδιοκτησία της τράπεζας και τα ανεξόφλητα ενοίκια.
Όλα αυτά φυσικά έρχονται να προστεθούν στους μισθούς των υπαλλήλων οι οποίοι δεν έχουν καταβληθεί. 


Σχέδιο ανατροπής.... Απο τα κοράκια...


Σχέδιο ανατροπής...
Γράφει ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ




Ενοχλήθηκαν τα σαρκοφάγα κοράκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ από την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Μόσχα κι άρχισαν τις απειλές. Κατά τη δικτατορική ιμπεριαλιστική τους αντίληψη, εμείς πρέπει σαν πρόβατα να ακολουθούμε τα δικά τους συμφέροντα και τις παράλογες αξιώσεις και να γίνουμε εχθροί με μια χώρα μεγάλη, με την οποία παραδοσιακά μας ενώνουν πολλά. Είχε ένα ιδιαίτερο νόημα αυτή η επίσκεψη και ειδικά στον χρόνο κατά τον οποίο πραγματοποιήθηκε. Ήταν η επέτειος της μεγάλης αντιφασιστικής νίκης.

Σήμερα δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα εναντίον ενός χειρότερου ολοκληρωτισμού, που ντρέπεται να πει το όνομά του και έχει φορέσει «ευρωπαϊκό μανδύα». Κορμός του είναι το Δ' Ράιχ του Σόιμπλε και της Μέρκελ, που θέλει να πάρει τη «ρεβάνς» για όσα δεν κατάφερε να υλοποιήσει ο Αδόλφος Χίτλερ. Βαρύνεται αυτό το Ράιχ με το σημερινό ολοκαύτωμα του ελληνικού λαού. Και μισεί τη Ρωσία, διότι δεν ξεχνά ότι ο Χίτλερ -σύμφωνα με όσα έγραφε στο βιβλίο του «Μάιν Κάμπφ»- την προόριζε για αποικία της Γερμανίας. Και φέρουν ακόμα βαρέως, ο Σόιμπλε και η συμμορία του, ότι δεν μπόρεσαν ποτέ οι πατεράδες τους να φανταστούν πως στις 22 Ιουνίου 1941 η επιχείρηση «Βαρβαρόσας», που άρχιζε εκείνη την ημέρα, θα τελείωνε στο ίδιο σημείο που είχε συλληφθεί και σχεδιαστεί: Μέσα στο κτίριο της καγκελαρίας στο Βερολίνο! Κι επειδή τώρα ο Τσίπρας δεν δέχεται να συμπράξει στην επανάληψη αυτού που ονειρευόταν ο Χίτλερ, δηλαδή να καταστεί σήμερα η Ρωσία αποικία και υπόδουλη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα έβαλαν μαζί του. Είναι προς τιμήν του έλληνα πρωθυπουργού ότι ύψωσε ανάστημα και δεν συστρατεύθηκε (όπως πράττουν οι οσφυοκάμπτες Σαμαράς - Βενιζέλος) με τους κακούς δαίμονες του Βερολίνου και των Βρυξελλών. Θα πρέπει να θυμίσουμε στον ελλαδικό αλλά και στον κυπριακό χώρο ότι από τη δεκαετία του 1950 και μετά οι λεγόμενοι «σύμμαχοί» μας στο ΝΑΤΟ -Αμερικανοί, Γάλλοι, Άγγλοι κ.λπ.- ποτέ δεν μας υποστήριξαν στο μεγάλο εθνικό μας θέμα της Κύπρου.

Αντιθέτως, μας υποστήριζαν η τότε Σοβιετική Ένωση και οι «Αδέσμευτοι». Η μοναδική φορά που υπήρξε στον ΟΗΕ θετικό βήμα για την κατοχύρωση της αδεσμεύτου ανεξαρτησίας της Κύπρου ήταν τον Δεκέμβριο του 1956, όταν ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών Ηλίας Τσιριμώκος, με την επιχειρηματολογία και τη ρητορική του δεινότητα, έπεισε τριάντα αδέσμευτα κράτη να ψηφίσουν υπέρ της ανεξαρτησίας της Μεγαλονήσου. Ποτέ οι «Δυτικοί Σύμμαχοι» δεν μας ευνόησαν για να μη στενοχωρήσουν την Τουρκία. Κι ακόμη μην ξεχνάμε ότι ο Μακάριος μπόρεσε να διατηρεί την ακεραιότητα της πατρίδας του και να αντιπαλεύει τις ραδιουργίες των Νατοϊκών με τη συμμαχία των «Αδεσμεύτων» και της Ρωσίας. Γι' αυτό και οι Αμερικανοί τον αποκαλούσαν Φιντέλ Κάστρο της Μεσογείου. Το «άνοιγμα» προς τη Ρωσία και τη σημασία του είχαν αντιληφθεί από νωρίς κάποιοι προοδευτικοί πολιτικοί, όπως ο Γιάννης Σοφιανόπουλος και ο Γεώργιος Καρτάλης. Και στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου δύο συντηρητικοί ηγέτες -προς τιμήν τους- πραγματοποίησαν τα πρώτα επίσημα ταξίδια στη Μόσχα: Ο Σπύρος Μαρκεζίνης και ο Σοφοκλής Βενιζέλος. Φυσικά, είναι ευνόητο ότι η ΕΔΑ πάντοτε υπερθεμάτιζε γι' αυτό το «άνοιγμα». Ο Χρουστσόφ και ο Μικογιάν διαβεβαίωσαν τον Μαρκεζίνη για τα φιλικά αισθήματα της Ρωσίας προς την Ελλάδα και υπενθύμισαν τους παλαιούς δεσμούς των δύο χωρών. Του είπαν ακόμα ότι την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ τη θεωρούσαν στοιχείο που διατάρασσε τις σχέσεις, αλλά τη θεωρούσαν δεδομένη. Δεν γνωρίζω εάν σήμερα ο Πούτιν θεωρεί «δεδομένη» την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εμείς, όμως, δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτε «δεδομένο». Διότι αυτή η ένταξη, εφόσον δεν έχει να μας προσφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο χαλκάδες δουλείας, θα πρέπει να μας προβληματίζει. Τον Ιούνιο του 1960 επεσκέφθη τη Σοβιετική Ένωση ο Σοφοκλής Βενιζέλος, ο οποίος είχε συνομιλίες με τον Χρουστσόφ, τον Κοσίγκιν και τον Κοσλόφ, που κράτησαν πεντέμισι ώρες! Μετά τις συνομιλίες ο Βενιζέλος είπε στους δημοσιογράφους ότι οι Σοβιετικοί ήθελαν προώθηση των οικονομικών σχέσεων με την Ελλάδα και δεν έθεταν όρους για το πολιτικό και κοινωνικό καθεστώς της χώρας. Ορθώς ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με τη «λογική των κυρώσεων» κατά της Ρωσίας από τους ιμπεριαλιστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπεραμύνθηκε για πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, έκανε λόγο για «νέα αρχιτεκτονική» σχετικά με την ασφάλεια των χωρών, τόνισε ότι η Ελλάδα έχει δικαίωμα να αξιοποιεί τη δυναμική της και εμμέσως -πλην σαφώς- επέρριψε ευθύνες στους «εταίρους» για προσπάθεια να ξαναζωντανέψουν τον Ψυχρό Πόλεμο. Αυτά όλα, όμως, τα τόσο ορθά και αυτονόητα, είναι σίγουρο ότι ενόχλησαν σφόδρα τα σκοτεινά κέντρα Βερολίνου - Βρυξελλών. Στην κοινή συνέντευξη Τύπου, τη Μ. Τετάρτη στη Μόσχα, ο Τσίπρας επανέλαβε με έμφαση ότι η Ελλάδα είναι ανεξάρτητη χώρα και έχει δικαίωμα να χαράζει την πολιτική της. Αυτό ακριβώς δεν θέλουν οι «σατράπηδες των Βρυξελλών»: Να είμαστε ανεξάρτητοι. Μας επιτρέπουν τόση «ανεξαρτησία» όση μπορεί να έχει ένας κρατούμενος στο κελί του. Θα μιλήσουμε ανοιχτά: Οι «εταίροι» δεν συγχωρούν στον Τσίπρα την «απειθαρχία» στη γερμανοευρωπαϊκή δικτατορία αλλά και το ότι σήκωσε παντιέρα επαναστατική στους υπόδουλους λαούς του Νότου, που κι αυτοί στενάζουν. Γι' αυτό θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον ανατρέψουν. Μια από τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκε συχνά κατά το παρελθόν από ιμπεριαλιστές κατά ηγετών που αντιστάθηκαν για την ανεξαρτησία των χωρών τους, ήταν η δημιουργία ταραχών και οχλοκρατίας. Το βλέπουμε τώρα να γίνεται στην Αθήνα με τους «αντιεξουσιαστές». Ας προσέξει η κυβέρνηση με την ανοχή που δείχνει σ' αυτόν τον συρφετό των ανερμάτιστων ταραχοποιών, που νομίζουν ότι είναι «επαναστάτες». Ο υπουργός αναπληρωτής Εσωτερικών κ. Γιάννης Πανούσης είχε δίκιο στο άρθρο του στα «Νέα» και κάποιοι κυβερνητικοί τον παρεξήγησαν. Γιατί μέσα σ' αυτά τα χαλασμένα παιδιά, με τον μηδενισμό στην ψυχή, εύκολα εισχωρούν και τα χειραγωγούν πράκτορες μυστικών υπηρεσιών. Και μπορούν να τα οδηγήσουν εκεί που θέλουν. Με την υπέρμετρη ανοχή της κυβέρνησης και την παθητική στάση της αστυνομίας δεν καίνε μόνο τους δρόμους και προβαίνουν σε καταλήψεις, αλλά έφθασαν να μπουκάρουν και στη Βουλή, γράφοντας συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους. Αν ήθελαν, θα μπορούσαν να είχαν μπει μέσα. Φαντάζεστε τι θα γινόταν τότε; Θα θυμίσω ένα παλιό περιστατικό: Τον Ιούλιο του 1964, ακροδεξιοί διαδηλωτές (οι οποίοι όχι μόνο δεν φορούσαν κουκούλες, αλλά ήσαν γνωστοί), ακολουθούμενοι από παρακρατικούς της ΕΚΟΦ, εισέβαλαν μέσα στο Κοινοβούλιο κραυγάζοντες συνθήματα κατά του Γέρου Παπανδρέου και συνεπλάκησαν με βουλευτές. Από τα χτυπήματα των τραμπούκων τραυματίσθηκαν οι βουλευτές του Κέντρου Ιωάννης Θ. Τσιριμώκος, Γ. Μπακατσέλος, Ι. Χαραλαμπόπουλος, Ιάκωβος Διαμαντόπουλος και άλλοι. Αν συμβούν έκτροπα μιας τέτοιας μορφής, κάτω από «έντεχνη καθοδήγηση» πρακτόρων, τότε ενδέχεται να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Οι καιροί είναι πονηροί. Αρκετά προβλήματα έχουμε μπροστά μας. Η κυβερνητική ανοχή κάνει τους κουκουλοφόρους να πιστεύουν ότι αποτελούν «πολιτική δύναμη», ενώ είναι μόνο προβληματικά άτομα του περιθωρίου. Τον καιρό του γαλλικού Μάη του 1968, ο τότε γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας, ο Ζακ Ντικλό, είχε πει: «Οι προβοκατόρικες δραστηριότητες των αναρχικών είναι τόσο περισσότερο επικίνδυνες όσο συνδυάζονται με δραστηριότητες διαφόρων άλλων ομάδων αριστεριστών…». Σε μια περίοδο κατοχική, όπως αυτή που βιώνουμε, απαιτείται προσοχή σε μεθοδεύσεις υποκινούμενες από σκοτεινά κέντρα. Αυτή την ώρα είναι αναγκαία, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η συσπείρωση γύρω από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και η στήριξη του «ανοίγματος» προς τη Μόσχα αλλά και προς το Πεκίνο. Διότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως κατήντησε, δεν σημαίνει τίποτε πλέον για τον ελληνικό λαό.