18 Σεπτεμβρίου 2015

Αλέξη είσαι ένας θλιβερός πολιτικός απατεώνας χωρίς προηγούμενο



 Του Μανώλη Μάνου


Αλέξη, είσαι ένας θλιβερός πολιτικός απατεώνας χωρίς προηγούμενο, ερμείνευσες το ΟΧΙ του λαού σε ΝΑΙ κάτι το οποίο δεν έκαναν ούτε οι χούντες ανα τον κόσμο.

 Το χειρότερο για τον ελληνικό λαό  είναι οτι είσαι απίστευτα θρασύς- ψεύτης όσο και πολιτικά  αισχρός, ώστε να συνέχίζεις προεκλόγικά να παρουσιάζεις την νύχτας σου για ημέρα,  ο λαός το έχει αντιληφθεί.

Τώρα πλέον σε στηρίζει το " παλιο του Σαμαρά αυτη η μερίδα του λαού η τύπου " Κωλονάκι " 

Διέλυσες τον ΣΥΡΙΖΑ της αρίστεράς και έκανες τον δικό σου ΣΥΡΙΖΑ.

Είχες σχέδιο να παρουσιάσεις "το πήγαινε έλα" στίς Βρύξέλες- στο Βερολίνο και τους εναγκαλισμούς - τα χαμόγελα με την Μέρκελ,   ώς διαπραγματεύσεις (ο σωστόςκαι ικανός  διαπραγματευτής διαπραγματεύεται σε σύντομο χρόνο για να είναι αποτελεσματικός) έτσι  πρόδοσες τον λαό και  διπλά εμάς που σε στηρίξαμε, - και όσους σε στήριξαν απο τον λαό,-το 35% και το 62% του ΟΧΙ. 

Εκανες αυτές τις στημένες  εξπρές εκλογές της 20ης Σεπτεβρίου 2015,  για να καλύψεις το σχέδιο υποταγής σου στην τρόικα και την Μέρκελ, ενω χρησιμοποιείς ως άλλοθι το σχέδιο δήθεν του Σόιμπλε για Grexit.

Απο που να αρχίσει κανείς ,και που να τελειώσει με τα απύθμενα ψεύδη σου , το θράσος σου ξεπερνά κάθε όριο όσο είναι και η δειλία σου μπρός στην Μέρκελ και τον Σόϊμπλε.

Το να κάνεις ένα βήμα εξω απο το καλα φυλασόμενο Μαξίμου απο τα ΜΑΤ που θα καταργούσες ίσοδυναμεί.. και το ξέρεις ,με ...την  ανάσταση των 13.0000 αυτόχειρων νεκρών των τεσσάρων μνημονιών ( των δυο εκ των οποίων φέρουν την υπογραφη σου)  .

Σύντομα οι τοκογλύφοι  εντολείς σου θα σε "τελειώσουν " αφού τελειώσεις την " βρώμικη"  δουλειά  της ολοκληρωτικής εξαθλίωσης και υποδούλωσης  του λαού που βέβαια ξεκίνησε ο πρωτος των γενοκτόνων της Ελλάδος Γ.Α.Π-Γιωργος Παπανρέου .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου